Lični/a trener/ica -Sarajevo

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
de facto.
Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.

#1 Lični/a trener/ica -Sarajevo

Post by de facto. »

Kakav nam je izbor ličnih trenera u Sarajevu?Znači neko ko će ti visit za vratom prilikom vježbanja svaki dan.I usput te naučiti sve moguće pravilne poteze.
Ima li trenerica,za one žene vjerski nastrojene?
de facto.
Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.

#2 Re: Lični/a trener/ica -Sarajevo

Post by de facto. »

Znači 0 bodova :|
samsung456

#3 Re: Lični/a trener/ica -Sarajevo

Post by samsung456 »

Mislim da u svakom fitness centru imas par zaposlenika/trenera koji rade i privatne casove.
dzejkej

#4 Re: Lični/a trener/ica -Sarajevo

Post by dzejkej »

de facto. wrote:Kakav nam je izbor ličnih trenera u Sarajevu?Znači neko ko će ti visit za vratom prilikom vježbanja svaki dan.I usput te naučiti sve moguće pravilne poteze.
Ima li trenerica,za one žene vjerski nastrojene?
http://www.dami.ba/individualno-program ... ninzi-novo

odlicni su.. kad sam ja isla u grupama su bile samo zene a i sve trenerice fitnesa su zene.
imas na web sajtu i broj telefona pa nazovi..
Beauty01

#5 Re: Lični/a trener/ica -Sarajevo

Post by Beauty01 »

i mene ovo interesuje, odlicna tema. dakle ja zelim da za max 40 KM mjesecno (jer sam student) idem na neki predobar fitnes, aerobik sta vec, gdje je trenerica obrazovana, gdje je posvecena ama bas svakome od nas pojedinacno, znaci da joj mogu reci da imam problema sa kicmom i da joj kazem da zbog toga ne mogu raditi neke vjezbe a ona meni da da neki savjet za to, ovo je samo primjer...da ima uvid u moje zdravstveno i tjelesno stanje i recimo ako treniram 3 mjeseca da prati moj rad, i mrsavljenje..ili zatezanje :D ugl posvecenu trenericu (valjda se za to i placa) a ne kao 90 % danasnjih fitnesa, aerobika, dodjes, ides za njom (ako ne mozes stici vjezbe boli je briga) i odes i to je citava prica. to ja mogu i kod kuce.
didžej

#6 Re: Lični/a trener/ica -Sarajevo

Post by didžej »

Mislim da su ovi "Dami" preskupi. 100 KM mjesečno je puno a to je tretman koji moraš imati da bi bilo nekog efekta plus što moraš da ideš bar 6 mjeseci do godinu najmanje ako misliš nešto uraditi. Vidim imaju i programe od 30-40 KM ali to je jedan, dva dana sedmično što je nedovoljno. Dakle tjera te da uzmeš ovaj od 100 KM što je, po meni, previše za naše uslove taman da te trenira i neki vrhunski trener svjetskog kalibra a ne profesori sa DIF-a.
de facto.

#7 Re: Lični/a trener/ica -Sarajevo

Post by de facto. »

Beauty01 wrote:i mene ovo interesuje, odlicna tema. dakle ja zelim da za max 40 KM mjesecno (jer sam student) idem na neki predobar fitnes, aerobik sta vec, gdje je trenerica obrazovana, gdje je posvecena ama bas svakome od nas pojedinacno, znaci da joj mogu reci da imam problema sa kicmom i da joj kazem da zbog toga ne mogu raditi neke vjezbe a ona meni da da neki savjet za to, ovo je samo primjer...da ima uvid u moje zdravstveno i tjelesno stanje i recimo ako treniram 3 mjeseca da prati moj rad, i mrsavljenje..ili zatezanje :D ugl posvecenu trenericu (valjda se za to i placa) a ne kao 90 % danasnjih fitnesa, aerobika, dodjes, ides za njom (ako ne mozes stici vjezbe boli je briga) i odes i to je citava prica. to ja mogu i kod kuce.

U ovom pravcu i ja razmišljam. :thumbup:
Međutim teško da će s nama neko raditi jedan na jedan za 40KM,to je obično 100 najmanje..to je ono što sam skupila inf. do sad :)
de facto.

#8 Re: Lični/a trener/ica -Sarajevo

Post by de facto. »

Gledam neku emisiju prije koji dan,gdje djevojka ima personalnog trenera koji haman pa živi s njom :D
Vježbaju 8 h dnevno,što je stvarno previše,ali eto valjda on zna najbolje.Ona je radila te treninge za skidanje kg i oblikovanje tijela valjda,koliko sam ukapirala....
Eh sad,upoznao joj je porodicu,napravio plan prehrane,posavjetovao njih kako da joj budu podrška i da se,po želji,i priključe bar jednom sedmično.Taj trener je podrška čak mjesecima,sve dok se čovjek ne uhoda,i ne nauči da živi po tom novom pravilniku vježbanja,jer ako i stavimo sve na stranu,zdravlje je zdravlje ebo ti to. :)
Uglavnom,da ne dužim,svidjelo mi se to pravo,pa pokrenuh temu da bih čula iskustva,mišljenja i preporuke.
Beauty01

#9 Re: Lični/a trener/ica -Sarajevo

Post by Beauty01 »

Ma to je predobro, meni se to odavno sviđa, ali očigledno da u glavnom gradu ne možemo naći ono što tražimo :-)
de facto.

#10 Re: Lični/a trener/ica -Sarajevo

Post by de facto. »

Beauty01 wrote:Ma to je predobro, meni se to odavno sviđa, ali očigledno da u glavnom gradu ne možemo naći ono što tražimo :-)
Očigledno :roll:
Post Reply