Licemjerje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Zlata M.

#1 Licemjerje

Post by Zlata M. »

...kad me ovako naljute, nedeljom prijepodne ! :x
Dragi forumasi, svi koji ste ucestvovali u akciji "Haram im bilo", na licu mjesta ili pomocu uplatnice, svi koji ste plakali, galamili, podrzavali, jezili se ... istovremeno zbog nepravde i ganuti dobrotom pokretaca teme, @kurty-ja i ostalih...

Da li bi osjecali isto, da je doticna porodica zivjela u Sarajevu, te u grad koji "mora imati svoju sliku pred ostatkom svijeta", donijela svoju "gramatiku" i svoje muzicke ukuse, za koje sumnjam da se poklapaju sa ukusima sarajevske elite, koja na pdf "Sarajevo", eno - spasava isto, od bas onakvih ljudi ?! :sad:
senjor

#2 Re: Licemjerje

Post by senjor »

Osjetio sam to ja na svojoj kozi i zato sam 1997 otisao vani.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#3 Re: Licemjerje

Post by Pera Trta »

Zlata M. wrote:...kad me ovako naljute, nedeljom prijepodne ! :x
Dragi forumasi, svi koji ste ucestvovali u akciji "Haram im bilo", na licu mjesta ili pomocu uplatnice, svi koji ste plakali, galamili, podrzavali, jezili se ... istovremeno zbog nepravde i ganuti dobrotom pokretaca teme, @kurty-ja i ostalih...

Da li bi osjecali isto, da je doticna porodica zivjela u Sarajevu, te u grad koji "mora imati svoju sliku pred ostatkom svijeta", donijela svoju "gramatiku" i svoje muzicke ukuse, za koje sumnjam da se poklapaju sa ukusima sarajevske elite, koja na pdf "Sarajevo", eno - spasava isto, od bas onakvih ljudi ?! :sad:
Da su kojim slučajem živjeli u Sarajevu, za mnoge "udarne" forumaše bi bili seljoberi koje treba protjerati odakle su i došli...pošto su se oni sami, kao druga ili treća generacija "došlja" odavno kultivisali, jelte.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4 Re: Licemjerje

Post by ladyblue18 »

A razlog pokretanja teme je? Sta na pdf-u Sa? Mozda da postavis link da moderatori vide o cemu se radi? :roll:

Inace, ja a valjda i svako normalan bi reagovao isto.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#5 Re: Licemjerje

Post by Pera Trta »

Ova tema:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=71555

...koja dijelom služi za istresanje na "došlje", a drugim dijelom za prepirku dvoje forumaša zbog nekih njihovih neraščišćenih poslovnih računa u stvarnom životu (što čine na manje-više svakoj temi na kojoj se "susretnu").
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#6 Re: Licemjerje

Post by ladyblue18 »

Hvala Pero.
Ja cu ovo da zakljucam privremeno jer mislim da se isto ovo pitanje moglo postaviti i na spomenutoj temi, pa nek sef odluci trebal je otkljucati.
Locked