Diktator i zlocinac Gadafi pobi na hiljade necijih sinova,zar je zivot Gadafijevog sina vrijedniji od zivota onih koje ubija svakodnevno kao i ostali arpsko diktatorski zlikovci,...Zao mi nevinih zivota a posebno djece,Kamo srece da je umjesto njegovog sina stradalo diktatosko smece Gadafi pa da se libijski narod konacno rijesi visedecenijskog bolesnoumnog zlocinackog diktatora,.......IHAVEDREAM wrote:http://www.guardian.co.uk/world/2011/ma ... i-son-nato
Najmladji sin i troje unucadi Moamera el' Gadafija je ubijeno u vazdusnom napadu NATO snaga!
LIBIJA
- Bosnolog
#1276 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
-
Maki-22
#1277 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
I pored svega šta rade arapskom svijetu , ti opet ne vidiš šta se radi ? Što si glup toliko ?Bosnolog wrote:Diktator i zlocinac Gadafi pobi na hiljade necijih sinova,zar je zivot Gadafijevog sina vrijedniji od zivota onih koje ubija svakodnevno kao i ostali arpsko diktatorski zlikovci,...Zao mi nevinih zivota a posebno djece,Kamo srece da je umjesto njegovog sina stradalo diktatosko smece Gadafi pa da se libijski narod konacno rijesi visedecenijskog bolesnoumnog zlocinackog diktatora,.......IHAVEDREAM wrote:http://www.guardian.co.uk/world/2011/ma ... i-son-nato
Najmladji sin i troje unucadi Moamera el' Gadafija je ubijeno u vazdusnom napadu NATO snaga!
- Gat'Gor
#1278 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Sin mu nije puno bolji, nemoj zalit.Bosnolog wrote:Diktator i zlocinac Gadafi pobi na hiljade necijih sinova,zar je zivot Gadafijevog sina vrijedniji od zivota onih koje ubija svakodnevno kao i ostali arpsko diktatorski zlikovci,...Zao mi nevinih zivota a posebno djece,Kamo srece da je umjesto njegovog sina stradalo diktatosko smece Gadafi pa da se libijski narod konacno rijesi visedecenijskog bolesnoumnog zlocinackog diktatora,.......IHAVEDREAM wrote:http://www.guardian.co.uk/world/2011/ma ... i-son-nato
- Gat'Gor
#1279 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
JUUUHUUUU GADAFI VOLIMO TEE!!!! JUHUUU BOSNA OVDJE!! DODJI TI KOD NAS!!!!! MI SMO UVIJEK SPREMNI ARAPSKIM DIKTATORIMA LJUBIT GUZICU JUUHUUUUUUUUUU. MRZIMO AMERIKU!!!! DEATH TO AMERIKA!!!Maki-22 wrote:I pored svega šta rade arapskom svijetu , ti opet ne vidiš šta se radi ? Što si glup toliko ?Bosnolog wrote:Diktator i zlocinac Gadafi pobi na hiljade necijih sinova,zar je zivot Gadafijevog sina vrijedniji od zivota onih koje ubija svakodnevno kao i ostali arpsko diktatorski zlikovci,...Zao mi nevinih zivota a posebno djece,Kamo srece da je umjesto njegovog sina stradalo diktatosko smece Gadafi pa da se libijski narod konacno rijesi visedecenijskog bolesnoumnog zlocinackog diktatora,.......IHAVEDREAM wrote:http://www.guardian.co.uk/world/2011/ma ... i-son-nato
- Abu FEED el-Castro
#1280 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Kad zlocinci ukrste sablje strada neduzan narod.
Zlocinci NATO, imperijalisticka i genocidna tvorevina USA i Gaddafi.
Zlocinci NATO, imperijalisticka i genocidna tvorevina USA i Gaddafi.
- Bosnolog
#1281 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Narod je trebao odavno da srusi diktatorske izdajnike koji ih decenijama pljackaju i sluze onima koji ih sada nakon slugarski odsluzenih visedecenijskih rabota zasipaju avio bombama,.....Umjesto da su novac od NAFTE koristili za privredni razvoj tih drzava oni su ih drzali na privatnim racunima u zapadnim bankama,....Zapitaj se zasto nisu formirali Arapsku Uniju AU po uzoru na Evropsku Uniju EU sa zajednickim(Arapskim) Parlamentom zajednicko valutom,Vojnim savezom po uzoru na NATO savez i imali svoju namjensku proizvodnju,.....Time im niko ne bi radio ovo sto rade,....Maki-22 wrote:I pored svega šta rade arapskom svijetu , ti opet ne vidiš šta se radi ? Što si glup toliko ?Bosnolog wrote:Diktator i zlocinac Gadafi pobi na hiljade necijih sinova,zar je zivot Gadafijevog sina vrijedniji od zivota onih koje ubija svakodnevno kao i ostali arpsko diktatorski zlikovci,...Zao mi nevinih zivota a posebno djece,Kamo srece da je umjesto njegovog sina stradalo diktatosko smece Gadafi pa da se libijski narod konacno rijesi visedecenijskog bolesnoumnog zlocinackog diktatora,.......IHAVEDREAM wrote:http://www.guardian.co.uk/world/2011/ma ... i-son-nato
Imaju diktarore koji vladaju dozivotno a kada krepaju na njihovo mjesto dodu sinovi koji su razmazeni debili a koji ne znaju sto ce od opljackanog narodnog blaga,Mubarak je nakonsto je srusen imo vise od 60 milijardi Eura u zapadnim bankama na privatnim racunima,One bomebe sto padaju po njima su kreditirane arapskim novcima a avioni punjeni njihovim kerozinom,Najvece zlo je Saudijsko kraljevska zlikovacko diktatorska banda,......Sioroka tema a ti ocito zemljace ne vidis sume od zbuna.Zali boze nevinog naroda sto gine,.....Zapad samo koristi njihovu pohlepljivost,slabost razjedinjenost i izdaju koja vlada decenijama,nadam se da ce nesto nauciti iz svega,....
Pogledaj ko ubija naorod u Jemenu generacijama izmedu sebe,.......Sirija puna hladanjaca onih koji nece vise da gledaju vjecne diktatore,.Proguglaj i saznaj kakao je bunt poceo i Tunisu,....Siriji,,......Slucaj palestinske tragedije koju gleda milijardersko arapko muslimanski svijet u okruzenju ti govori sve,....
Evo ti Sirijske diktatorske zlikovce pa pogledaj kao ubijaju vlastiti narod,.....
Zapitas li se kakava stoka vlada tim zemljama kada su spremni ubijati svoj narod ovako brutalno,...Kakvi su oni vjernici i ko im daje za pravo da ubijaju goloruki narod a koji nema pravo da se pita ko ce da vlada njihovim sudbinama,....
Njaveci krivac za stanje u vlastitoj porodici si ti zemljace,komsije samo koriste za svoje interese ako je lose i slabunjavo,......
- escobar__
#1282 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Valjda je narod taj koji bi trebao svrgavati svoju vlast, ako im već ne odgovara. Ne svjetski policajac broj 1 i njegova zločinačka ispostava NATO.
- Bosnolog
#1283 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Apsolutnon se slazem,....Narod treba da bira ko ce vladati njima i treba da ustaen da rusi diktatore ali diktatori nece da dozvole demokratiju i slobodu izbora ko ce vladati njima jer je diktatura slatka i draga diktatorima ciji su dani odbrojani,.....Dosta je diktature i plemensko kraljevskih vjecno vladajucih debila u tom dijelu svijeta vec trebaju doci oni koji ce da brinu o narodu i drzavi,....escobar__ wrote:Valjda je narod taj koji bi trebao svrgavati svoju vlast, ako im već ne odgovara. Ne svjetski policajac broj 1 i njegova zločinačka ispostava NATO.
Arapski narod zasluzuje da sam bira svoju sudbinu i vlast,.....Gadafi je na vlastiti narod koji je ustao protiv njega krenuo tenkovima,....Ovi su to iskoristili da ga ravnaju a i sami pobunjenici traze da im NATO pomogne,..Slatka diktatorima vlasta a sinovi debili vec bili u fazi uvodenja i preuzimanja vlasti,....Mubarak ista govana a najvece zlo je saudijsko kraljevsko izdajnicka debilna stoka,.....Oni su izvor i rak rana arapsko muslimanskog svijeta,.....
Zao mi nevinog naroda sto ga ubijaju diktatorsko nehumani zlikovci,...
-
Desert Wind
#1284 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
vazno je da su vam logicki arsini isti redovno i za Irak i za Afganistan i za Libiju i za Somaliju i za Bahrejn....
nekad se zapitam je l odredjena kvota forumasa retrogradno evouirala ili progresivno degenerirala
jer cesto nemaju pojma ni kakav stav ni kakvo razmisljanje da zauzmu...
nekad se zapitam je l odredjena kvota forumasa retrogradno evouirala ili progresivno degenerirala
-
zivco
#1285 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Svoj stav u pogledu podbuhlog sam kreirao na osnovu njegove suradnje sa Milosevicem u doba agresije na BiH. Sve drugo me se ne tice ni trenutka.
-
Desert Wind
#1286 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
podbuhli je nahranio 1100 djece mesom i krovom nad glavom dok se skapavalo od gladi u BIH - a da ne pricamo da su milioni zaradjeni preko podbuhlog... al neka - nece bit podbuhlog - a nece vise bit ni energoinvesta a ni hidrogradnjezivco wrote:Svoj stav u pogledu podbuhlog sam kreirao na osnovu njegove suradnje sa Milosevicem u doba agresije na BiH. Sve drugo me se ne tice ni trenutka.
i dabogda tako bilo i jos gore - redovno mi zakucamo sami sebi ekser u sanduk
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#1287 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Ne branim Gadafija, nikad mi nije ni bio simpatican, ali ne mogu ni duplih arsina "demokrata". Jga, da se Gadafi Radovan zove iste te "demokrate" ne bi bili tako brzi. 
PS:Ovo je vec drugi put da mu u napadima "demokrata" ginu clanovi porodice. Neka im je rahmet.
PS:Ovo je vec drugi put da mu u napadima "demokrata" ginu clanovi porodice. Neka im je rahmet.
-
Desert Wind
#1288 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
to je to - Gadafi je tesko djubre medjutim ovo licemjerstvo nema granicaIma Bosne_Bice Bosne wrote:Ne branim Gadafija, nikad mi nije ni bio simpatican, ali ne mogu ni duplih arsina "demokrata". Jga, da se Gadafi Radovan zove iste te "demokrate" ne bi bili tako brzi.
-
HomeArt
#1289 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
U čemu je razlika kad Gadafijev režim ubije dijete i kad američki vojnik ubije dijete?
-
Desert Wind
#1290 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
u cemu je razlika kad americki rezim ubije nevinog covjeka u Afganistanu Iraku Somaliji Libiji?HomeArt wrote:U čemu je razlika kad Gadafijev režim ubije dijete i kad američki vojnik ubije dijete?
de ne prdoklaci o moralu matere ti
-
zivco
#1291 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Da je podbuhli umjesto toga zaustavio vojno-ekonomsku saradnju sa milosevicevim rezimom, i barem dijelom toga novca podrzao Bosnu, potreba za sadakom bi bila daleko manja.Desert Wind wrote:podbuhli je nahranio 1100 djece mesom i krovom nad glavom dok se skapavalo od gladi u BIH - a da ne pricamo da su milioni zaradjeni preko podbuhlog... al neka - nece bit podbuhlog - a nece vise bit ni energoinvesta a ni hidrogradnjezivco wrote:Svoj stav u pogledu podbuhlog sam kreirao na osnovu njegove suradnje sa Milosevicem u doba agresije na BiH. Sve drugo me se ne tice ni trenutka.![]()
i dabogda tako bilo i jos gore - redovno mi zakucamo sami sebi ekser u sanduk![]()
-
Desert Wind
#1292 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Dobro znam ja dosta za Gadafijeve marifetluke sa srbijom i srbima - al imas li ti neki dokaz za to?
Jer Gaša je dao milion dolara klincima koji su bili u Libiji i ja tebe pitam je l to Gadafi mazn'o il' je Sloba mazn'o?
Mojne kenjaze.... Barem smo do sad mogli konacno da zakljucimo da smo najvise nozeva sami sebi pozabijali sto prije rata sto u ratu sto poslije rata - sto vojno - sto finansijski - sto politicki - sto zakonsko-pravnih....
Jer Gaša je dao milion dolara klincima koji su bili u Libiji i ja tebe pitam je l to Gadafi mazn'o il' je Sloba mazn'o?
Mojne kenjaze.... Barem smo do sad mogli konacno da zakljucimo da smo najvise nozeva sami sebi pozabijali sto prije rata sto u ratu sto poslije rata - sto vojno - sto finansijski - sto politicki - sto zakonsko-pravnih....
Last edited by Desert Wind on 01/05/2011 10:02, edited 1 time in total.
-
michio
#1293 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
U Bosni se nije skapavalo od gladi (skapavanje od gladi je previse ozbiljan izraz da bi se olako koristio) . Djeca su mogla biti smjestena na sigurno cak i u Bosni.Desert Wind wrote:podbuhli je nahranio 1100 djece mesom i krovom nad glavom dok se skapavalo od gladi u BIH - a da ne pricamo da su milioni zaradjeni preko podbuhlog... al neka - nece bit podbuhlog - a nece vise bit ni energoinvesta a ni hidrogradnjezivco wrote:Svoj stav u pogledu podbuhlog sam kreirao na osnovu njegove suradnje sa Milosevicem u doba agresije na BiH. Sve drugo me se ne tice ni trenutka.![]()
i dabogda tako bilo i jos gore - redovno mi zakucamo sami sebi ekser u sanduk![]()
-
Desert Wind
#1294 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Cak gdje? A da ne skapavaju od gladi - Zenica je bila koncentracioni logor gdje se ubijalo za litar nafte i kilu brašna.michio wrote:U Bosni se nije skapavalo od gladi (skapavanje od gladi je previse ozbiljan izraz da bi se olako koristio) . Djeca su mogla biti smjestena na sigurno cak i u Bosni.Desert Wind wrote:podbuhli je nahranio 1100 djece mesom i krovom nad glavom dok se skapavalo od gladi u BIH - a da ne pricamo da su milioni zaradjeni preko podbuhlog... al neka - nece bit podbuhlog - a nece vise bit ni energoinvesta a ni hidrogradnjezivco wrote:Svoj stav u pogledu podbuhlog sam kreirao na osnovu njegove suradnje sa Milosevicem u doba agresije na BiH. Sve drugo me se ne tice ni trenutka.![]()
A ako 'oces posaljem ti link od jarana koji je bio u IDVu pa da cujes kako je narod naoruzan zaustavlj'o konvoje sa hranom i tuk'o svoju vojsku.
- chuchumbamayumbe
#1295 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Već sam jednom rekao, i opet kažem...
Da mi je samo znati kako bi bilo koja zapadna vlada reagovala kada bi se našla u situaciji da neko pokuša da je ospori, svrgne ili nešto nalik onome što se trenutno dešava u arapskom svijetu.
I nemojte mi govoriti da se to tamo ne može desiti, to mi je razumljivo, ali kažem, šta ako bi se desilo?!
Dočekali bi pobunjenike sa cvijećem ili ŠTA?!
Na stranu što Rezolucija UN-a 1973 poziva na zaštitu civila, itd, itd...a ne na bombardovanje civilnih objekata, ubistvo Gadafija, poziva na primirje (koje je ponuđeno i odbijeno), itd...
Kakav god da je Gadafi, i ovi ostali su ne manje gadni.
Licemjerstvo Zapada je fuj!
Da mi je samo znati kako bi bilo koja zapadna vlada reagovala kada bi se našla u situaciji da neko pokuša da je ospori, svrgne ili nešto nalik onome što se trenutno dešava u arapskom svijetu.
I nemojte mi govoriti da se to tamo ne može desiti, to mi je razumljivo, ali kažem, šta ako bi se desilo?!
Na stranu što Rezolucija UN-a 1973 poziva na zaštitu civila, itd, itd...a ne na bombardovanje civilnih objekata, ubistvo Gadafija, poziva na primirje (koje je ponuđeno i odbijeno), itd...
Kakav god da je Gadafi, i ovi ostali su ne manje gadni.
Licemjerstvo Zapada je fuj!
Last edited by chuchumbamayumbe on 01/05/2011 10:10, edited 1 time in total.
-
michio
#1296 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Koliko je ljudi ubijeno u Zenici ubijeno za litru goriva i kilo brasna?
-
Desert Wind
#1297 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Na policiju pa pitaj.michio wrote:Koliko je ljudi ubijeno u Zenici ubijeno za litru goriva i kilo brasna?
-
Desert Wind
#1298 Re: Muammar Gaddafi sin ubijen
Kad se skupe pred Bijelom Kucom da protestuju policija ubije boga i hljeb u demonstrantima - al tako je to u demokratijichuchumbamayumbe wrote:Već sam jednom rekao, i opet kažem...
A bilo je i oruzanih pobuna u "kolijevci" demokratije - samo sto su brutalno stišane i medijski zagušene
- Drvosjeca iz Dejcica
#1299 Re: FRANCUSKI VOJNI AVIONI IZNAD LIBIJE.
Znate sta je najveci problem u svemo ovome. NATO, EU, USA i sve ti *urci palci nemaju jasan plan sta nakon Gadafija, isto kao sto nemaju jasam plan i strategiju u Avganistanu i Iraku. Iza Gadafija ce ostati vakum koji ce iskorisiti razne samozvane vjerske vođe, dijelom pod pokroviteljstvom obavjestajnih agencija, a sve za saku dolara.
- chuchumbamayumbe
#1300 Re: LIBIJA
Na stranu Gadafi, šta se čeka sa intervencijom u Siriji?! I oni tamo gaze svoj narod tenkovima, UN šuti, Amerika šuti, nigdje aviona, nigdje ništa?!