Pjesma ubi zito, ubila se za ovu temu.problemnatravunu wrote: Da, dobro si primijetio, jedan od glavnih problema u BiH, sto ljudi malo više ne gledaju svoga posla, sve bi nam bilo bolje!
A energiju usmjeriti na one koji nam rade O GLAVI !
Evo jedna prigodna, dok nisu fajrontirali temu![]()
LGBT parada
- triconja
#76 Re: LGBT parada "jopet"
-
kakavdanakneiskustvu
#77 Re: LGBT parada "jopet"
pinkman wrote:Strah od izlaska sa malom djecom i da dijete vidi dva muskarca kako se vode za rukuMatzan wrote:Još nigdje nisam pročitao neko objašnjenje na pitanje: na koji način bi davanje prava LGBT populaciji ugrožavalo heteroseksualne osobe. Možda nam neko od forumaša može ponuditi odgovor.ne vidim drugo objasnjenje..
nisu problem dvije zene koje se vode za ruku nego dva muskarca
- problemnatravunu
#78 Re: LGBT parada "jopet"
To je jače od njih(A),stvar instinktivnih reakcija, a psiholozi su davno rekli i dokazali da su svi koji su tako zdusno protiv "pederluka",zapravo latentni "pederi"...kakavdanakneiskustvu wrote:Vipsilon wrote:Iskreno, libo me za LGBT provokacije, ali zašto "heroji" koji prijete napadima na ove lgbt provokatore tako srčano i drčno se ne protive povećanju akciza?
ne razumiju se baš u te stvari
- insomnia78
#79 Re: LGBT parada "jopet"
John Cleese wrote:Ziva istina:insomnia78 wrote:Pa ne bi se bas ninu onom originalnom, bliskoistocnom Jerusalemu proslavili.
http://www.youtube.com/watch?v=rofVFJ9PoXE&t=33s
![]()
![]()
Joj dje se njeg sjeti
-
kakavdanakneiskustvu
#80 Re: LGBT parada "jopet"
mayab wrote:Da, izgleda ljude bas sekira ko koga i kako kara, da banalizujem do daske!kakavdanakneiskustvu wrote:Krokodajl wrote:Ja volim ove LGBT pokrete, to je jedna od rijetkih tema gdje narodi i narodnosti u BiH nađu zajednički jezik.
da,zajednički bi da proganjaju lezbe i pedere
A svaki put sve isto, uskoro će zakljucati temu, jer će se mnogi početi uzbudjivati zbog tamo neke parade, tamo nekih.
Definitivno nam je to glavni problem u zivotu...![]()
da,ove i ovakve teme brzo budu zakljucane jer je ovo najveci problem naseg drustva
- triconja
#81 Re: LGBT parada "jopet"
Oj sad nadjoh glumi Sacha Baron Cohen, moram pregledati film, izgleda prejakoinsomnia78 wrote:John Cleese wrote:Ziva istina:insomnia78 wrote:Pa ne bi se bas ninu onom originalnom, bliskoistocnom Jerusalemu proslavili.
http://www.youtube.com/watch?v=rofVFJ9PoXE&t=33s
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj dje se njeg sjeti
- problemnatravunu
#82 Re: LGBT parada "jopet"
Nego, gledano sa pravnog stanovista, ako je tacno sve sto pise u tekstu vijesti glede ovoga, organizacija nije dobila nikakav odgovor na njihov zahtjev, a to je po zakonu moralo da se desi, dakle odgovor, pa dozvola ili zabrana, ignore ni u kom slucaju, dakle shodno tome neko bi morao i trebao odgovarati za to, dakle očekujem da tog ili te nadležne lijepo i tuže , ko im j mater!
I još jedna prigodna
I još jedna prigodna
- Matzan
#83 Re: LGBT parada "jopet"
pinkman wrote:Strah od izlaska sa malom djecom i da dijete vidi dva muskarca kako se vode za rukuMatzan wrote:Još nigdje nisam pročitao neko objašnjenje na pitanje: na koji način bi davanje prava LGBT populaciji ugrožavalo heteroseksualne osobe. Možda nam neko od forumaša može ponuditi odgovor.ne vidim drugo objasnjenje..
Možda se boje da ne padnu u iskušenje...
- karanana
#84 Re: LGBT parada "jopet"
Fino su objasnili: teta koja radi na zahtjevima je na bolovanju.problemnatravunu wrote:Nego, gledano sa pravnog stanovista, ako je tacno sve sto pise u tekstu vijesti glede ovoga, organizacija nije dobila nikakav odgovor na njihov zahtjev, a to je po zakonu moralo da se desi, dakle odgovor, pa dozvola ili zabrana, ignore ni u kom slucaju, dakle shodno tome neko bi morao i trebao odgovarati za to, dakle očekujem da tog ili te nadležne lijepo i tuže , ko im j mater!
I još jedna prigodna
-
omar little
#85 Re: LGBT parada "jopet"
tema za bratstvo i jedinstvo naroda i narodnosti bivse jugoslavije. <3
- karanana
#86 Re: LGBT parada "jopet"
Navijaci, vehabije, ravnogorci, hosovci, delije, grobari, pitari, boysi, torca - united.
-
tr_ba
#88 Re: LGBT parada "jopet"
moje misljenje je podjeljeno.
lezbejke volim,pedere nevolim!
- karanana
#89 Re: LGBT parada "jopet"
Ali ne gledas krupnu sliku.tr_ba wrote:moje misljenje je podjeljeno.
Na pedere gledaj kao na umanjenje konkurencije tebi i tvojim hetero aktivnostima.
-
tr_ba
#90 Re: LGBT parada "jopet"
vidi sto si pametan.karanana wrote:Ali ne gledas krupnu sliku.tr_ba wrote:moje misljenje je podjeljeno.
Na pedere gledaj kao na umanjenje konkurencije tebi i tvojim hetero aktivnostima.
samo,trebat ce mi malo vremena da svarim.
- dale cooper
#91 Re: LGBT parada "jopet"
Sve što će raspizditi "moralnu" većinu ima moju punu podršku.
Za gay braću i sestre:
Za gay braću i sestre:
- So What!
#92 Re: LGBT parada "jopet"
Kada su prava LGBT populacije u pitanju, Bošnjaci bi se trebali sjeti kako je to kada ti silom prava oduzimaju, nazivaju te poremećenim i traže da svoja uvjerenja čuvaš za sebe, koriste činjenicu da si slab i malobrojan, svaku vanjsku podršku smatraju plaćeništvom ...
-
kakavdanakneiskustvu
#93 Re: LGBT parada "jopet"
karanana wrote:Navijaci, vehabije, ravnogorci, hosovci, delije, grobari, pitari, boysi, torca - united.
tačno,ujedinjeni u borbi protiv lezbejki
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#94 Re: LGBT parada "jopet"
Nema sva prava.......ti kad izadjes sa svojom djevojkom ili suprugom mozes je zagrliti, voditi za ruku, poljubiti i niko se nece ni osvrnuti na to a kada to uradi neko iz LGBT populacije velike su sanse da popije maru na sred ulice i javno ponizavanje. Uopste ne kontam sto bi mene trebalo da boli kurac ko se s kim zega ili zvali sve dok direktno se to mene ne tice tj. dok mene sa tim ne pocne maltretirati. U prevodu svako ima pravo sa sobom da radi sta hoce ako je punoljetan.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Raspravljali smo već o tome i ja sam tada pitao koja su prava individualno oduzeta LGTB osobi? Ta osoba ima sva prava kao i pojedinac hetero te da Ustav BiH ne prepoznaje hetero osobu pa samim tim ni LGBT osobu. Ako se priznaju prava LGTB osobama da li to znači da treba i hetero i nekm drugim grupama priznati njihova prava?raoul duke wrote:Super. Vrhunac demokratije. Samo reci koja su to prava? To je poenta topica..
- triconja
#95 Re: LGBT parada "jopet"
Imam boljedale cooper wrote:Sve što će raspizditi "moralnu" većinu ima moju punu podršku.![]()
Za gay braću i sestre:
- Edin H.
#96 Re: LGBT parada "jopet"
Ma samo nek je derneka 
- dale cooper
#97 Re: LGBT parada "jopet"
Rasturajuća oda analnom seksu. 
- triconja
#98 Re: LGBT parada "jopet"
I to ne bilo kakvom nego "anamo" nakvom.dale cooper wrote:Rasturajuća oda analnom seksu.
- mayab
#99 Re: LGBT parada "jopet"
Ima i ova....
- Edin H.
#100 Re: LGBT parada "jopet"
Anal vaki, anal naki, sve je to isto.triconja wrote:I to ne bilo kakvom nego "anamo" nakvom.dale cooper wrote:Rasturajuća oda analnom seksu.![]()