LGBT parada

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
MarlboroGold

#2451 Re: LGBT parada

Post by MarlboroGold »

Image
MarlboroGold

#2452 Re: LGBT parada

Post by MarlboroGold »

Bloo wrote:Ako je bude i nadam se da ce je biti, ja cu nastojati da ponosno prohodam i podrzim svoje prijatelje i prijateljice, sugradane i sugradanke.

Ovaj put doci s kriskom pancete ako mi se opet vehabija bude unosio u facu kao ispred Akademije umjetnost za vrijeme Queer festivala i izlozbe.
Povedi i benija da te čuva. Nek izbaci siempre peligroso tetovažu. Neće nijedan smjeti prići :D
moonca

#2453 Re: LGBT parada

Post by moonca »

Hakiz wrote:
moonca wrote:

Ne...nije isto....ni blizu.

Mozda da uporedimo sa pusacima / ne pusacima ....eto uskracena im prava... :-)
Naravno da je isto.

Imaš grupu koja hoće da organizuje neki skup, manifestaciju, proslavu itd i kažeš im umjesto da organizujete to šta već organizujete, bolje vam je da se sakupite i očistite grad.

Pa se isto može reći drugoj grupi, umjesto da odete na misu, na džumu, na hadž, na hodočašće, na moj ummete, na ponoćku itd gdjegod već idete ili štagod već organizujete, sakupite se i očistite grad.

Potpuno isto.
Sve to sto SI naveo I'ma smisla..kroz druzenja te vrste SE slope prijateljstva, razmjenu SE misljenja..dok ribaju zid....krivac CE biti proividjac boja.... Dakle tamo neki zajednicki neprijstelj....svi smeksaju stavove.....mic Po mic... :wink:
Bloo
Globalna šefica

#2454 Re: LGBT parada

Post by Bloo »

MarlboroGold wrote:
Bloo wrote:Ako je bude i nadam se da ce je biti, ja cu nastojati da ponosno prohodam i podrzim svoje prijatelje i prijateljice, sugradane i sugradanke.

Ovaj put doci s kriskom pancete ako mi se opet vehabija bude unosio u facu kao ispred Akademije umjetnost za vrijeme Queer festivala i izlozbe.
Povedi i benija da te čuva. Nek izbaci siempre peligroso tetovažu. Neće nijedan smjeti prići :D
Image
BHCluster

#2455 Re: LGBT parada

Post by BHCluster »

Bolje bi bilo da se ti i ona nađete negdje pa te probleme rijesite da nebi kvarili dan nama koji ćemo doci i dati podrsku nasim sugradjanima LGBTQ populacije dostojanstveno. :D
kakavdanakneiskustvu

#2456 Re: LGBT parada

Post by kakavdanakneiskustvu »

[quote="Ci-Nick"]Suština svega je tolerancija,.. sve što mi ne šteti tolerišem,.. često sam prisiljen da tolerišem i ono što mi šteti,.. kao npr.,.. nacionaliste na vlasti.
A otkad sam vidio masovni iftar nasred džade,.. ne može više ništa ni da me iznenadi,.. :run:[/quote]
:thumbup:
Bloo
Globalna šefica

#2457 Re: LGBT parada

Post by Bloo »

BHCluster wrote:

Bolje bi bilo da se ti i ona nađete negdje pa te probleme rijesite da nebi kvarili dan nama koji ćemo doci i dati podrsku nasim sugradjanima LGBTQ populacije dostojanstveno. :D
:kiss: :mrgreen:
pustopoljina

#2458 Re: LGBT parada

Post by pustopoljina »

moonca wrote:
mO k3 wrote: sta je sa pravim nepusaca ??
Sta CE..sjede kuci...

Paradu iskoriste za nova poznanstva... :oops:

Meni su simpaticni, dragi, zabavni ....Ali...nema potrebe za paradama..pogotovo sto SE nadje njih nekoliko I ' provociraju _ odjecom, ponasanjem. ..it'd. To mi se NE svidja...
Ni meni se ne svidjaju stebreni sorcevi, i pink stole...
Ako si gej, odmah se oblacis ko baka od nanny fran
Bloo
Globalna šefica

#2459 Re: LGBT parada

Post by Bloo »

Beni, idemo ovako?
Image
moonca

#2460 Re: LGBT parada

Post by moonca »

pustopoljina wrote:
moonca wrote:
mO k3 wrote: sta je sa pravim nepusaca ??
Sta CE..sjede kuci...

Paradu iskoriste za nova poznanstva... :oops:

Meni su simpaticni, dragi, zabavni ....Ali...nema potrebe za paradama..pogotovo sto SE nadje njih nekoliko I ' provociraju _ odjecom, ponasanjem. ..it'd. To mi se NE svidja...
Ni meni se ne svidjaju stebreni sorcevi, i pink stole...
Ako si gej, odmah se oblacis ko baka od nanny fran
NE..Oni su poznati Po lijepom oblacenju uredni, suzdrzani.....Meni SE svidjaju.....no I'ma ih koji uvrcu...ti malo nerviraju...
beni-bu-man

#2461 Re: LGBT parada

Post by beni-bu-man »

moonca wrote:
beni-bu-man wrote: pa nebil fasovala bulimiju

I bash SE ti nasao za komentar. :wink:

....
Sta je moonca u kožnoj jakni ?????

Kost i koža.
beni-bu-man

#2462 Re: LGBT parada

Post by beni-bu-man »

MarlboroGold wrote:

Za takve bolesnike imam djavola tetoviranog na ledjima :mrgreen:
GandalfSivi

#2463 Re: LGBT parada

Post by GandalfSivi »

99 stranica, predvidjam 1000 do septembra. A ni za sta. Ljudi se bore da mogu voliti koga hoce, ne bi trebalo tu biti nikakve rasprave...
Ci-Nick

#2464 Re: LGBT parada

Post by Ci-Nick »

GandalfSivi wrote:99 stranica, predvidjam 1000 do septembra. A ni za sta. Ljudi se bore da mogu voliti koga hoce, ne bi trebalo tu biti nikakve rasprave...
Ono što je smiješno ili bolje rečeno žalosno,.. imam osjećaj da bi lakše podigli revoluciju i okupili 100.000 ljudi protiv malobrojne LGBT populacije nego protiv korumpiranih političara, poslodavaca robovlasnika, utajivača poreza, pljačkaša naroda,.. :(
GandalfSivi

#2465 Re: LGBT parada

Post by GandalfSivi »

Ci-Nick wrote:
GandalfSivi wrote:99 stranica, predvidjam 1000 do septembra. A ni za sta. Ljudi se bore da mogu voliti koga hoce, ne bi trebalo tu biti nikakve rasprave...
Ono što je smiješno ili bolje rečeno žalosno,.. imam osjećaj da bi lakše podigli revoluciju i okupili 100.000 ljudi protiv malobrojne LGBT populacije nego protiv korumpiranih političara, poslodavaca robovlasnika, utajivača poreza, pljačkaša naroda,.. :(
Ti svi gore nabrojani su “nasi”. Ovi su “drugaciji” i reqlno se ne mogu braniti, laka meta. Dajem jedno sedam dana (najvise) prije nego sto pocnemo pricati o “sorosevcima”, “ubacenom elementu” i inim... Bio sam jos u Sarajevu kada je bio prvi festival (haman ilegalan) u kinu Bosna, pa onda jos par desavanja, prije nego sto se provalilo, pa su skontali da djevojka koja organizuje to je iz Srbije (zaboravih ima, proslo je dosta vremena). Kada se rulja nalozi, nem cetnik, hem peder (valjda lezbejka ne zvuci dovoljno prijetece), udari gdje stigni.

Podsvjesno udaraju one koji ih handre 30 godina, ali logisticari cesiri (namjerno malo slovo) su zajebani, ud’ri onoga koga mozes...

Nekada davno sam pisao o tim stvarima uz poruku da mi se svi mogu napusiti moje hetero znas cega, sada se vracamo na isto...

P.S. Mozda zvucim malo nervozno, ali obrisase mi oni drotovi “sto ne brisu komentare” par istih, blago me iznervirase. Ne svidja im se kada ih ubijam njihovim argumentima...
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#2466 Re: LGBT parada

Post by mk ultra »

To im ne moze niko zabraniti, ali ukidanje granica normalnog i nenormalnog ces tek vidjeti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2467 Re: LGBT parada

Post by Tomahawk11 »

Bloo wrote:Beni, idemo ovako?
Image
đeš se ba ofirat
beni-bu-man

#2468 Re: LGBT parada

Post by beni-bu-man »

Bloo wrote:Beni, idemo ovako?
Image
ako bog da insallah
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#2469 Re: LGBT parada

Post by Impressum »

meni pederi i lezbejke ne smetaju
smetaju mi cesiri, ona stoka koja bi izolovala ljude, bakir i njegova Elena Causescu
pustopoljina

#2470 Re: LGBT parada

Post by pustopoljina »

mk ultra wrote:
To im ne moze niko zabraniti, ali ukidanje granica normalnog i nenormalnog ces tek vidjeti.
Boze...prije je bilo nenormalno da zena nosi hlace.
mO k3

#2471 Re: LGBT parada

Post by mO k3 »

Impressum wrote:meni pederi i lezbejke ne smetaju
smetaju mi cesiri, ona stoka koja bi izolovala ljude, bakir i njegova Elena Causescu
Malo proširi listu :thumbup:
insomnia78

#2472 Re: LGBT parada

Post by insomnia78 »

Nekad je bilo “olimpijada, Titova parada”
Hakiz

#2473 Re: LGBT parada

Post by Hakiz »

pustopoljina wrote:
mk ultra wrote:
Boze...prije je bilo nenormalno da zena nosi hlace.
Kada bi samo ovi što se lako laćaju pojma nenormalno samo znali koliko stvari i misli koje i nesvjeno rade i imaju su haman donedavno bile nenormalne...
cyprus

#2474 Re: LGBT parada

Post by cyprus »

P.S. Dok se reaktualizira presuđena zločinačka organizacija tzv. "HB", dok se u Višegradu postrojavaju četnici, dok SOA podmeće terorizam našem narodu, dok Dodik formira para-vojnu formaciju maskiranu pod "rezervni sastav policije" - nama se nameću ove teme kao najaktuelnije. U tu zamku ne smijemo upasti.
Zahiraga je ubo sa ovim svojim PS-om... To je to :oops: Nema šta pričat dalje...
Edin H.

#2475 Re: LGBT parada

Post by Edin H. »

pustopoljina wrote: Boze...prije je bilo nenormalno da zena nosi hlace.
Fakat ko vam to dozvoli :shock:

Ne mozes dobrih nogu vise vidjeti :twisted:
Post Reply