LGBT parada
- Jack Be Nimble
#1726 Re: LGBT parada
Jeste li vi protiv parade ikada bili na paradi? Vidis guze i sise. Meni jedino smeta sto muski su vecinom fino razvijeni a ja se mucim sa stomakom.
- BHCluster
#1727 Re: LGBT parada
Bojler problem?Jack Be Nimble wrote:Jeste li vi protiv parade ikada bili na paradi? Vidis guze i sise. Meni jedino smeta sto muski su vecinom fino razvijeni a ja se mucim sa stomakom.
- triconja
#1728 Re: LGBT parada
Africki hetero monogami crncituzlak1212 wrote:Kakva radikalnost. Nisam rekao da nekog treba na lomaču nego nek rade šta hoće ali da to ne prelazi u kulturu, i protiv toga sam pa kako god me nazvali.Hakiz wrote:
A ja ti baš htjedoh napisati da ne mogu vjerovati da si toliko radikalan.
I prvi zabilježeni slučajevi HIV-a su bili kod gay muškaraca oko 1980. ja mislim. I dalje stoji statistika da je svaki 15-ti homo obolio hiv. I ja sam hiv spomenuo a ovi pričaju o bakterijskim spolnim bolestima.
A službeno za sad 37 miliona u svijetu je zabilježeno sa HIV-om. Baci malo matematiku pa mi otkucaj ovdje koja populacija dominira s oboljenjem.
Jaro ne uzimaj informacije iz samo jednog izvora i izbjegavaj vjerske studije
- beni-bu-man
#1729 Re: LGBT parada
Nije to bojler nego streha da ne kisneBHCluster wrote:Bojler problem?Jack Be Nimble wrote:Jeste li vi protiv parade ikada bili na paradi? Vidis guze i sise. Meni jedino smeta sto muski su vecinom fino razvijeni a ja se mucim sa stomakom.
-
mali jomu
#1730 Re: LGBT parada
Jack Be Nimble wrote: Jeste li vi protiv parade ikada bili na paradi? Vidis guze i sise. Meni jedino smeta sto muski su vecinom fino razvijeni a ja se mucim sa stomakom.
drugi put obuci dugu majicu pa se naguzi, nece niko primjetit stomak, ja to nista ne primjecujem...... sve guzim
- Jack Be Nimble
#1731 Re: LGBT parada
Piva problemBHCluster wrote:Bojler problem?Jack Be Nimble wrote:Jeste li vi protiv parade ikada bili na paradi? Vidis guze i sise. Meni jedino smeta sto muski su vecinom fino razvijeni a ja se mucim sa stomakom.
- beni-bu-man
#1732 Re: LGBT parada
To se ne pika sta je bilo prije 1980-te to nisu bili gejevitriconja wrote:Africki hetero monogami crncituzlak1212 wrote:Kakva radikalnost. Nisam rekao da nekog treba na lomaču nego nek rade šta hoće ali da to ne prelazi u kulturu, i protiv toga sam pa kako god me nazvali.Hakiz wrote:
A ja ti baš htjedoh napisati da ne mogu vjerovati da si toliko radikalan.
I prvi zabilježeni slučajevi HIV-a su bili kod gay muškaraca oko 1980. ja mislim. I dalje stoji statistika da je svaki 15-ti homo obolio hiv. I ja sam hiv spomenuo a ovi pričaju o bakterijskim spolnim bolestima.
A službeno za sad 37 miliona u svijetu je zabilježeno sa HIV-om. Baci malo matematiku pa mi otkucaj ovdje koja populacija dominira s oboljenjem.![]()
![]()
![]()
- tuzlak1212
#1733 Re: LGBT parada
Kakve vjerske studije? O čemu pričaš? Što si toliko iskompleksiran s tim religijama?triconja wrote: Africki hetero monogami crnci![]()
![]()
![]()
- Sanjarko
#1734 Re: LGBT parada
Ti si pobrkao loncice.славянин wrote:Jes bacanjem sa zgrada jelde ? To dole kod naprednjaka iz pustinje funkcionise.Vizionar 1985 wrote:Lako se ovo rijesi, ako se hoce rijesiti.
Zakonskim uredzenjem.
- tuzlak1212
#1735 Re: LGBT parada
Ma ljudi opterećeni religijskim stvarima. Šta god kažeš kontra njima ti propagiraš neku religiju i nisi uračunljiv. Ko da su ih hodze i popovi silovali kad su bili mali 
- beni-bu-man
#1736 Re: LGBT parada
Zar ima u islamu gejeva 
- Sanjarko
#1737 Re: LGBT parada
Imam ja rad u vezi ovoga. Kako urediti itd. Ali frajko misli da sam neki ekstremista. 
Last edited by Sanjarko on 18/01/2019 17:35, edited 1 time in total.
- Sanjarko
#1738 Re: LGBT parada
Puna Turska gejeva. Imaju cak i svoje protestne skupove.beni-bu-man wrote:Zar ima u islamu gejeva
- славянин
#1739 Re: LGBT parada
Pa vidis na forumu ovakvih kao aldinjo,sarajevoxxx,smrcak,vilayet bosna ovaj tuzlak.. sta drugo pomisliti.Pa rasprave se vodile jeli ok sjeci ruke kao kazne a da ne idemo daljeVizionar 1985 wrote:Imam ja rad u vezi ovoga. Kako urediti itd. Ali frajko misli da sam neki ekstremista.
- beni-bu-man
#1740 Re: LGBT parada
Pa realno s takvim ljudim se ne ulazi u raspravu kad znas da ces dobiti zatucan odgovorславянин wrote:Pa vidis na forumu ovakvih kao aldinjo,sarajevoxxx,smrcak,vilayet bosna ovaj tuzlak.. sta drugo pomisliti.Pa rasprave se vodile jeli ok sjeci ruke kao kazne a da ne idemo daljeVizionar 1985 wrote:Imam ja rad u vezi ovoga. Kako urediti itd. Ali frajko misli da sam neki ekstremista.
- Sanjarko
#1741 Re: LGBT parada
Pa bilo je. Ali vehabije i slicni ne zalaze na forum iako ima izuzetaka i kod njih. Navedeni su svi tu. Nisu banirani sto znaci da nisu zasad trolovi niti ekstremisti. Pa ni ja isto tako. Iako imam svojih i ja bisera.славянин wrote:Pa vidis na forumu ovakvih kao aldinjo,sarajevoxxx,smrcak,vilayet bosna ovaj tuzlak.. sta drugo pomisliti.Pa rasprave se vodile jeli ok sjeci ruke kao kazne a da ne idemo daljeVizionar 1985 wrote:Imam ja rad u vezi ovoga. Kako urediti itd. Ali frajko misli da sam neki ekstremista.
- BHCluster
#1742 Re: LGBT parada
Znaci trebamo uvesti u skolu seksualno obrazovanje i to je to.
- triconja
#1743 Re: LGBT parada
Pa jaro sav moral i nepisana pravila su proistekla iz religija i one su imale ogroman uticaj na pravljenje sadasnjih zakona, jest jedino da se kod nekih stvari i nauka umjesa pa dokaze da religija nije upravu sto se tice tog i eto.tuzlak1212 wrote:Kakve vjerske studije? O čemu pričaš? Što si toliko iskompleksiran s tim religijama?triconja wrote: Africki hetero monogami crnci![]()
![]()
![]()
Ja mogu i volim o religijama pricat kad se prica bez nekih vec nametnutih ciljeva od strane drugog sagovornika (npr. prozelitizma).
Jaro ti promices svoj pogled na svijet kroz religiju pa ti bude krivo kad te neko pobije
- Sanjarko
#1744 Re: LGBT parada
Ma oni nemaju televiziju, radio itd. Kamo li internet. Ziva istina, iako i kod njih polako ima promjena pa uvode navedeno polako. Neki od njih radi pritiska zena. Mislim na vehabije.beni-bu-man wrote: Pa realno s takvim ljudim se ne ulazi u raspravu kad znas da ces dobiti zatucan odgovor
- beni-bu-man
#1745 Re: LGBT parada
ma to su ti ljudi ispranog mozga, neko ih dobro nafilo losim tripomVizionar 1985 wrote:Ma oni nemaju televiziju, radio itd. Kamo li internet. Ziva istina, iako i kod njih polako ima promjena pa uvode navedeno polako. Neki od njih radi pritiska zena. Mislim na vehabije.beni-bu-man wrote: Pa realno s takvim ljudim se ne ulazi u raspravu kad znas da ces dobiti zatucan odgovor
- Sanjarko
#1746 Re: LGBT parada
Ma ne. Ustvari kako god odluci vecina. Cari demokratije. Ja govorim da se zakonski uredi ovo u vezi parade. Pa valjda su sve drzave to zakonski regulisale ili ne.BHCluster wrote:Znaci trebamo uvesti u skolu seksualno obrazovanje i to je to.
Last edited by Sanjarko on 18/01/2019 17:55, edited 1 time in total.
- beni-bu-man
#1747 Re: LGBT parada
jesu ali je ovo balkan, a znas sta je balkanski muski ego .... to je jace od zakonaVizionar 1985 wrote:Ma ne. Ustavri kako god odluci vecina. Cari demokratije. Ja govorim da se zakonski uredi ovo u vezi parade. Pa valjda su sve drzave to zakonski regulisale ili ne.BHCluster wrote:Znaci trebamo uvesti u skolu seksualno obrazovanje i to je to.
- Sanjarko
#1748 Re: LGBT parada
Ma nevalja nijedan ekstrem. Ali polako i oni se mijenjaju. Imao sam ih za komsije. I nisu uopste toliko losi kako se prica. Ima naravno i kukolja a dosad one koje sam imao za komsije nisu pravili vece probleme.beni-bu-man wrote: ma to su ti ljudi ispranog mozga, neko ih dobro nafilo losim tripom
Da neotopicarim dalje.
- tuzlak1212
#1749 Re: LGBT parada
Kakav moral? Gdje sam ja pisao o moralu ili religiji? To ti ja govorim, češto po temama namećeš i ujedno ismijavaš religije ko da te pola Mekke i Jerusalema silovalo. Ponašaj se malo spram godina. :Striconja wrote: Pa jaro sav moral i nepisana pravila su proistekla iz religija i one su imale ogroman uticaj na pravljenje sadasnjih zakona, jest jedino da se kod nekih stvari i nauka umjesa pa dokaze da religija nije upravu sto se tice tog i eto.
Ja mogu i volim o religijama pricat kad se prica bez nekih vec nametnutih ciljeva od strane drugog sagovornika (npr. prozelitizma).
Jaro ti promices svoj pogled na svijet kroz religiju pa ti bude krivo kad te neko pobije
Ja proguglam i nađem neki tamo američki zdravstveni site na kojem piše da statistički s obzirom na prirodu virusa, svaki 15-ti gay ima hiv, ti si pametniji od tog sajta i taj sajt je vjerski i radikalno nastrojen? I ja sam zatucani vjernik? Ukucaj u google hiv population worldwide i imas google-widget odgovor koji je prosljeđen sa hiv.gov stranice da ima 37 miliona zaraženih sa hivom u svijetu. Minimaln oko 10% populacije je homo baciš matematiku ako su ovi podaci tačni i dođe ti sam odgovor. To nema veze s religijama i moralom, to su brojevi obrađeni sa jedine dostupne globalne analize.
- Sanjarko
#1750 Re: LGBT parada
Narkomani su Tuzlak najvise pogodzeni sa STD-ovima. Pa cak i sa nekim bolestima koje nisu STD. Naravno ima tih bolesti dosta i medzu LGBTi osobama.