Ih, pa da me zafrkavaš poslijecendlerbing wrote:Nego, ti si spomenuo neke fetiše...kakvi su u pitanju?Idemedosumom wrote:Može sve ba, samo moraš dodati #nohomo na kraju
LGBT parada
- Idemedosumom
#1326 Re: LGBT parada
- amar1994
#1327 Re: LGBT parada
ne pruzam , nek se mane setnji i protesta , to je reklama za svesheilak wrote:Koja kontradiktornostamar1994 wrote:ono kad se mentalna bolest proglasi normalnom , pa te jos tjera da vjerujes u to i postujes![]()
![]()
ja cu uvijek biti protiv njihovih skupova, budite sta god hocete al mene pusti i ne reklamiraj mi se po gradu
Budi sta hoces al nemoj ovdje i pusti mene
Pa niko te i ne drzi ako ti ne pruzas otpor neki (r)
iskreno me boli q za njihova prava
za gornji dio se odnosi na evropljane , kao moras to priznat pod "normalno" da udjes u EU
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- triconja
#1329 Re: LGBT parada
Eto vidis i ja poceo mastat o tome, eee, kako to namece to nije normalnocendlerbing wrote:Hmm da, ispada da su diskriminisaniji muškarci gejevi nego žene. Smatraš li ti da je ljepše vidjeti dvije djevojke kako se ljube, nego dva muškarca?
U svom postu, kad si nabrojao muškarce koji se ljube, nisi se referisao ni na kojeg forumaša, a kad si spomenuo girl on girl, spomenuo si mene. Dvaput.
-
Bodkin
#1330 Re: LGBT parada
Gojeni H wrote:Hocu odmah, izvinjavam se:Hajvan wrote: pogresan kvout. Ispravi!
[b][size=150]Leclerc pis'o nije Hajvan[/size][/b] wrote:
Svi su po pitanju ljudskih i manjinskih prava bolji od BiH. Mi smo slijepo crijevo Evrope gdje vozač kaže Romkinji da ne može u autobus, iako ima kaartu, a na njeno - "Pa gdje za mene ima mjesta?", kaže -- "U Aushwitzu" i pola autobusa se odvali smijati. O čemu mi više pričamo.
- Truba
- triconja
#1332 Re: LGBT parada
Pa nece uzimat vlast moja ti, nego hoce da prohodaju. Sto bi neko pomago onima koji su u potrebi javno ako mu nije cilj da preuzme vlast? Jednostavno takav altruizam nema veze s mozgom ni sekundeNastasia wrote:Paradirati zbog svojih seksualnih preferencija ..![]()
Recimo, bilo bi daleko bolje kada bi napravili neku pravu LGBT organizaciju u Bosni, onda kao organizacija učestvovali recimo u skupljanju humanitarne pomoći, organizovanom čišćenju gradova, rijeka, pravili organizovane izlete, planinarenja, na koja bi se pozivali i nepripadnici udruženja, uglavnom neki pozitivnim primjerom se predstavljali javnosti, ako im je već toliko stalo da se promovišu.
Ne znam zašto onda i strejt ljudi, recimo muškarci, ne bi napravili paradu na kojoj bi nosili transparente: "Ja volim pičku."
- triconja
#1333 Re: LGBT parada
Takoe, ne govori to nikom ba, jedva se ceka da te pocne podjebavat svake prilike.Idemedosumom wrote:Ih, pa da me zafrkavaš poslijecendlerbing wrote:Nego, ti si spomenuo neke fetiše...kakvi su u pitanju?Idemedosumom wrote:Može sve ba, samo moraš dodati #nohomo na kraju
I sto tebe toliko interesuju cendlerbinze tudji fetisi?
- Truba
-
halo_ba
#1335 Re: LGBT parada
Jedan nedostaje. Onaj sa kukama.Black swan wrote:
![]()
- cendlerbing
#1336 Re: LGBT parada
Iz istog razloga iz kojeg tebe interesuje što mene interesuju tuđi fetiši.triconja wrote:
- triconja
#1337 Re: LGBT parada
Aha, bas mi reci, eto necu moc spavat vascjelu noccendlerbing wrote:Iz istog razloga iz kojeg tebe interesuje što mene interesuju tuđi fetiši.triconja wrote:
Nesto tako privatno kao fetis nema istu tezinu kao tvoja zelja da znas tudji fetis, time sam se vodio. I odgovor na pitanje sto te zanima nesto tudje privatno ce bit u 99% slucajeva nako, znaci nema nikakve iskrene zelje da znas nesto u cilju da nesto dobro uradis u svemu tome, nego se svodi u vecini slucajeva na to da imas jos jedan as u rukavu kad dodje do potezanja uvreda i tako tog
- cendlerbing
#1338 Re: LGBT parada
Pa eto, ipak nam onda nije isti razlog. Ja sam se zezala, više nego što me stvarno interesuje fetiš od medakojiidešumom. A znam da se i on zezao kad je pomenuo fetiš. Džaba ti sve uvrede, bolje ti je ne upuštaj se u prepirke sa mnom.

- Idemedosumom
#1339 Re: LGBT parada
Jašta ba, sve je to 'aram kod nas 
- Connaisseur Karlin
#1340 Re: LGBT parada
Nastasia wrote:Paradirati zbog svojih seksualnih preferencija ..![]()
Recimo, bilo bi daleko bolje kada bi napravili neku pravu LGBT organizaciju u Bosni, onda kao organizacija učestvovali recimo u skupljanju humanitarne pomoći, organizovanom čišćenju gradova, rijeka, pravili organizovane izlete, planinarenja, na koja bi se pozivali i nepripadnici udruženja, uglavnom neki pozitivnim primjerom se predstavljali javnosti, ako im je već toliko stalo da se promovišu.
Ne znam zašto onda i strejt ljudi, recimo muškarci, ne bi napravili paradu na kojoj bi nosili transparente: "Ja volim pičku."
obavezno uraditi bodypainting
https://iso.500px.com/shooting-the-most ... rth-500px/
- sheilak
#1342 Re: LGBT parada
Meni fetis kafacendlerbing wrote:Pa eto, ipak nam onda nije isti razlog. Ja sam se zezala, više nego što me stvarno interesuje fetiš od medakojiidešumom. A znam da se i on zezao kad je pomenuo fetiš. Džaba ti sve uvrede, bolje ti je ne upuštaj se u prepirke sa mnom.![]()
- triconja
#1343 Re: LGBT parada
Kakve uvrede, bas bih ja nekog uvrijedio eee. A sto se tice prepirki, necu da se upustam u vec izgubljenu bitkucendlerbing wrote:Pa eto, ipak nam onda nije isti razlog. Ja sam se zezala, više nego što me stvarno interesuje fetiš od medakojiidešumom. A znam da se i on zezao kad je pomenuo fetiš. Džaba ti sve uvrede, bolje ti je ne upuštaj se u prepirke sa mnom.![]()
- cendlerbing
#1344 Re: LGBT parada
To si ti pobrko. Fino sam ti rekla da smo je već pili. 
- triconja
#1345 Re: LGBT parada
Eee, kad smo kod fetisa skonto sam da imam jedan, a to je

Naravno ovo se odnosi na zenski buttocks, da ne bude zabunepygophilia, a paraphilia involving sexual attraction to the human buttocks.
-
Hakiz
#1346 Re: LGBT parada
Zašto pedofilija? Može 45 godišnji roditelj imati odnose sa 20 godišnjim potomkom. Ili braća i sestre u svojim postadolescentnim godinama. To nije pedofilija iako jeste incest.oaza85 wrote:Pedofilija....Yamcha wrote: A incest?
Žalosno je da se pedofilija pojavljuje i u redovima klera jer oni ipak predstavljaju moralne i životne stavove
katoličke crkve, koja ljudima nudi ljubav, ali nikako ne ovaj unakaženi oblik sklonosti prema maloljetnicima.
Crkva bi mladima trebala pružati utočište, nadu i vjeru, a nikako ih teretiti.
Ovdje ljudi izgleda ne poznaju osnovne pomjove.
- Idemedosumom
#1347 Re: LGBT parada
Ništa ovo?triconja wrote:Eee, kad smo kod fetisa skonto sam da imam jedan, a to jeNaravno ovo se odnosi na zenski buttocks, da ne bude zabunepygophilia, a paraphilia involving sexual attraction to the human buttocks.![]()
![]()

- cendlerbing
#1348 Re: LGBT parada
Onda trkom na atribute, trico. 
-
Hakiz
#1349 Re: LGBT parada
99,9% ovih muškarčina što su protiv gejeva bi platili da gledaju dvije djevojke u ljubavnom zagrljaju.cendlerbing wrote:Hmm da, ispada da su diskriminisaniji muškarci gejevi nego žene. Smatraš li ti da je ljepše vidjeti dvije djevojke kako se ljube, nego dva muškarca?
U svom postu, kad si nabrojao muškarce koji se ljube, nisi se referisao ni na kojeg forumaša, a kad si spomenuo girl on girl, spomenuo si mene. Dvaput.
Licemjeri.
- triconja
#1350 Re: LGBT parada
Eee, bas ti je jak argument i pokusaj uvrede bas.Idemedosumom wrote:Ništa ovo?triconja wrote:Eee, kad smo kod fetisa skonto sam da imam jedan, a to jeNaravno ovo se odnosi na zenski buttocks, da ne bude zabunepygophilia, a paraphilia involving sexual attraction to the human buttocks.![]()
![]()