LG K 40 problem

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
alfa80a

#1 LG K 40 problem

Post by alfa80a »

Image

Pozz svima.Imam problem na telefonu da nemam sada uopšte ton na zvučnicima već samo na slušalicama.Kao što se sa slike vidi one su prikazane u gornjem desnom uglu,a nisu priključene na telefonu,tako da ih hardware ne odjavljuje sa telefona.

Pokušao sam sa gašenjem uređaja da ih povučem no bezuspješno.Da li je jedina opcija nadogradnja softwarea ili bolje rečeno obaranje sistema pa da instalira novi Android???
semirsar

#2 Re: LG K 40 problem

Post by semirsar »

alfa80a wrote: 01/06/2020 23:35 Image

Pozz svima.Imam problem na telefonu da nemam sada uopšte ton na zvučnicima već samo na slušalicama.Kao što se sa slike vidi one su prikazane u gornjem desnom uglu,a nisu priključene na telefonu,tako da ih hardware ne odjavljuje sa telefona.

Pokušao sam sa gašenjem uređaja da ih povučem no bezuspješno.Da li je jedina opcija nadogradnja softwarea ili bolje rečeno obaranje sistema pa da instalira novi Android???
Ne bih rekao da je softverske prirode problem, vjerovatno neispravan audio konektor na mobu, ost'o zaglavljen pa ti mob misli da su sluske jos u njemu. Prodjaraj ti vise puta po njemu, stavi i izvuci sluske, merebit otkoci.
Post Reply