LG g3 pukao display + gdje uzeti mob

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Rossonero86

#1 LG g3 pukao display + gdje uzeti mob

Post by Rossonero86 »

Jucer mi je pukao display na telefonu,danas sam odnio i zamjenjen je ali telefon ne moze da nadje mrezu apsolutno nikako i kamera na radi,odnosno kad kliknem na ikonu kamere samo mi otvara prednju kameru i nemam opciju da biram zadnju a onda poslije malo ne mogu otvoriti ni prednju.Da li je neko imao slican slucaj,zamjenjen display radi ali navedeno ne i naravno ne moze se telefonirati.

Ne znam sad sad li je moguce da je i kamera otisla,da je mreza ili nesto slicno isto tako zajebano.mozda kad je serviser stavio da je nesto lose spojio ili sl?

P.S. Gdje osim univerzalno.com i digitalcitya uzeti najjeftiniji telefon nov naravno? :skoljka:
mobsterc

#2 Re: LG g3 pukao display + gdje uzeti mob

Post by mobsterc »

U kojem servisu ti je to uradjeno?
Ja imam pozitivno iskustvo sa digitalcity, ali gdje god da uzimas po tim cijenama slicna je roba, ako hoces direktan uvoz zna se koje su cijene
Rossonero86

#3 Re: LG g3 pukao display + gdje uzeti mob

Post by Rossonero86 »

a servis neki privatni kod covjeka koji ima dobre preporuke... je li moguce da je prilikom pada ostecena i kamera da se nesto zeznulo sa mrezom?
mobsterc

#4 Re: LG g3 pukao display + gdje uzeti mob

Post by mobsterc »

Pa moguce je. Je li ti sve tvoje ostalo na telefonu? Serviser tesko moze sta zeznuti prilikom zamjene displaya osim ako i njemu ne ispadne :D
Post Reply