Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote:Ovaj lik sto sam mislio kupiti kod njega se ne javlja i nedostupan je.
Tako da.... rizikujem i kupujem u univerzalno .
Samo ga DOBRO pregledaj pri kupovini, upali i divi da nema kakvih slika, kontakata i fajlova na njemu?! Ne bi im prvi put bilo da polovno guraju pod novo!
Ovo kod mene je prethodnik ali eto izbacili su novu verziju.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ja sam narucio sebi OTG card reader s ebay kosta 0.99dolara s dostavom iz kine a imam kod sebe usb 3.0 64gb sandisk extreme, bit ce nabacan filmovima, taman za posla
Ovo kod mene je prethodnik ali eto izbacili su novu verziju.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ja sam narucio sebi OTG card reader s ebay kosta 0.99dolara s dostavom iz kine a imam kod sebe usb 3.0 64gb sandisk extreme, bit ce nabacan filmovima, taman za posla
Kakav je to posao gdje možeš filmove gledati, pls tell us.
skafiskafsnjak wrote:Pa dobro, nisam sad nesto previse iznenadjen koliko je dobar jer sam danima cackao od zeta i rodjaka
Al masina je ...
Uglavnom, hvala Bogu pa ne kupih kod onih Univerzalno .. iako sam mislio jer nisam bio nasao na piku nista
cuj hvala bogu lol, inace vazda je bolje kupiti polovno nego novo
Druze, znam da si ti kupio kod njih - tvoj izbor. Ali kada sam procitao sta im garancija (ne)obuhvata, nije mi palo na um da kupim. Displej, touch screen, promixity, kamere .... znaci njihova garancija je garancija na software samo.
Lijepo sam kupio telefon sa Stanic garancijom i nemam brige
Veze ti nemaš, izvini ali je tako. Bolje je kupiti bilo ŠTA POLOVNO SA GARANCIJOM OFICIJALNOG SERVISA nego ovih šabanskih radnji. Onaj ko se jednom opeče zna o čemu pričam. Znaš li možda šta pokriva garancija kod Univerzalno, Fontele i ostalih firmi?
Ne pokriva ništa I ja sam kupio kod njih jer nije bilo bolje ponude, a sa pravom garancijom oko 500KM skuplji telefon bio tako da...
Jbg ako je dobro očuvan, za one pare i pravu garanciju je dobra kupovina po meni
Neka je sa srećom kako god!
p.s.
Je li iko riješio problem sa ehom na VoIP aplikacijama (viber, skype..)?!
Veze ti nemaš, izvini ali je tako. Bolje je kupiti bilo ŠTA POLOVNO SA GARANCIJOM OFICIJALNOG SERVISA nego ovih šabanskih radnji. Onaj ko se jednom opeče zna o čemu pričam. Znaš li možda šta pokriva garancija kod Univerzalno, Fontele i ostalih firmi?
ahh ti mi reci, ko ne riskira taj ne profitira, najlaske je biti ljakse u zivotu
O tome ti i pričam
Najlakše je biti ljakse i kupiti mobitel kod švercera bez garancije... Onda kad shvatiš da nije ništa pod garancijom a ti bacio 6 stoja...
avaks wrote:Ne pokriva ništa I ja sam kupio kod njih jer nije bilo bolje ponude, a sa pravom garancijom oko 500KM skuplji telefon bio tako da...
Jbg ako je dobro očuvan, za one pare i pravu garanciju je dobra kupovina po meni
Neka je sa srećom kako god!
p.s.
Je li iko riješio problem sa ehom na VoIP aplikacijama (viber, skype..)?!