Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
loool wrote:Nije SEA nista onda.Mozda bi mogao ubaciti za drugu regiju ali gubis garanciju i pitanje hoce li biti odkljucan na nasu mrezu.Znam slucajeve da ljudi u kucnoj varijanti pokusavaju i poslje im servis ne gine.Moj savjet sacekaj da izađe od telekoma.
Naravno da cu sacekati, ne gori nigdje. Jednom sam nesto caprkao sto nisam trebao i naucio lekciju.
ima li ko problem sa tonom sms poruke, koji god zvuk odaberem i glasnocu, kad sms dodje nema ni zvuka ni vibracije, a i na viberu se jedva cuje ali ima vibracija pa skontas da je poruka dosla. U postavkam je sve podeseno, to mi je cudno, kakva je kod vas situacija?
hvala, uzeh u bht-u g2 pa vidjeh da je na 4.2.2, pa reko da priupitam...
Ma ne očekuj sada veliku razliku, pogotovu vizuelno, LG je poznat da se oko UI-a ne trudi mnogo! A fon je toliko hardverski napucan da je apsolutno svejedno koju verziju furao, sve će rasturiti!
Jel jos nekome displej preko 50% trosi baterije sa kitkatom? Juce sa 100% na 40% mi palo za neka 3-4h, bio wifi upaljen i tu i tamo klix.i tapatalk preletim. I prije updatea sam isto radio pa nikad nije ovoliko trosio baterije
made_in_sarajevo wrote:Jel jos nekome displej preko 50% trosi baterije sa kitkatom? Juce sa 100% na 40% mi palo za neka 3-4h, bio wifi upaljen i tu i tamo klix.i tapatalk preletim. I prije updatea sam isto radio pa nikad nije ovoliko trosio baterije
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ja jos uvijek nisam primjetio da vise trosi baterije, ali ako je tako onda su samo nazadovali sa ovim kitkatom
Kome se baterija baterija brze trosi, nek pusti da se skroz isprazni, dok se ne ugasi. Onda prikopcat i pustit da se napuni na 100%, ali ne ukljucivati telefon. Tek kad animacija na displayu pokaze da je baterija puna, onda ga skinut s punjaca i upaliti. Meni se posle toga stabilizovala baterija.
kakva su vasa iskustva ? ima li potrebe stavljati preko displeja onu zastitnu foliju? sudeci prema video klipovima , on ima to nekakvo gorila glass 2 staklo , i ovi likovi na you tube grebu svim i svacim i nista, je li to lafo ili je bas to tako?
sencobih wrote:kakva su vasa iskustva ? ima li potrebe stavljati preko displeja onu zastitnu foliju? sudeci prema video klipovima , on ima to nekakvo gorila glass 2 staklo , i ovi likovi na you tube grebu svim i svacim i nista, je li to lafo ili je bas to tako?
grebu oni zato sto nnije njihov telefon..,., a folija je markica,., tako neka je nesmeta ,,.,