Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako ga ne natrpas svim sezonama Star Trek-a onda ce ti biti dovoljno prostora
Ja sam uzeo 32GB i ne sjecam se da sam ikada imao manje od 15GB prostora, a tu je uracunato brdo muzike, 700-800 slika, masa programa, mape za GPS , TWRP backup originalnog ROM-a (sada mi je cloudyG3 1.3) i sta vec ne.
Uglavnom ako imas razumne potrebe onda ce ti 16GB biti ok u slucaju da je razlika u cijeni ogromna. Ako se radi o 50-100 KM onda je bolje uzeti 32GB verziju, vrijedi
Kod švercera trenutno 35KM razlika mada je bila 20KM kada sam ja kupovao, a vala i da nisi neki uber korisnik baš zbog pohrane i backupa je bolje imati malo više prostora definitivno. Kako god, nećeš ni sa 16 pogriješiti, sretno ti bilo!
avaks wrote:Kod švercera trenutno 35KM razlika mada je bila 20KM kada sam ja kupovao, a vala i da nisi neki uber korisnik baš zbog pohrane i backupa je bolje imati malo više prostora definitivno. Kako god, nećeš ni sa 16 pogriješiti, sretno ti bilo!
nisam najzadovoljniji kamerom, jbg. kad se sjetim K-800 ili K750 u ono vrijeme si mogao si pticu u letu slikati, scene kad djeca skacu, ali sa ovim G2 nema šanse, a za tolike pare morao bi bolje to da odrađuje.Scene u mirovanju su sasvim ok ali u pokretu nidje veze, i kad ukljucis scenu sport ne mijenja se nista znacajno
sencobih wrote:nisam najzadovoljniji kamerom, jbg. kad se sjetim K-800 ili K750 u ono vrijeme si mogao si pticu u letu slikati, scene kad djeca skacu, ali sa ovim G2 nema šanse, a za tolike pare morao bi bolje to da odrađuje.Scene u mirovanju su sasvim ok ali u pokretu nidje veze, i kad ukljucis scenu sport ne mijenja se nista znacajno
Nakon što se baterija ustabilila, barem u mom slučaju 220h daje izvanredne rezultate:
SOT:
Brightness je na Auto, MLT Test isključen, GSM Only u Network postavkama. WiFi je čitav dan upaljen dok sam u kući a napolju radi mobilni internet.
Ovo za kretnje i kameru je i kod mene problem mada me to ne brine previše. U tamnim uslovima niti jedan telefon nije nešto dobar a vala i nije mu primarna svhra da slika po mraku ^^
Po dnevnom svjetlu sam više nego zadovoljan kao i videom
Inače mi bude oko 2 dana ali punim čim na 15 padne a s punjača skidam kada pisne (sat i pol punjenja odokativno). Prije ovog mjerenja sam potrošio skroz bateriju, dok se nije ugasio jadan a onda punio nekih sat vremena nakon signala da je pun. Rezultat je takav, par sati surfanja, nešto kamere, viber i pozivi
Mogu reći da je kod mene zadnji update položio
Čekamo lizalo pa ćemo da vidimo situaciju a volio bih da riješe VoIP probleme između ostalog
Imam LG G2 mini i mali problem...
Kada radim u nekoj aplikaciji ili browseru i kada izadjem iz nje na ekranu mi sekundu ili dvije nema nista tj. nestanu aplikacije i onda opet dodju ne znam sta je pa ako neko moze pomoci bio bih mu zahvalan
Imam problema sa zvukom kad pricam sa nekim. Jednostavno je pretiho tako da skroz slabo cujem. Spikerfon normalno radi. Da li je imao ko slicnih problema i do cega bi moglo biti?
I ja tako radim, medjutim radio mi je i update preko mobile support tool-a, dok mi sad javlja da imam zadnju verziju koju god da stavim.
Sve na jednom mjestu: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
I ja tako radim, medjutim radio mi je i update preko mobile support tool-a, dok mi sad javlja da imam zadnju verziju koju god da stavim.
Sve na jednom mjestu: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
Vjerovatno je to zadnja za tvoju verziju, kod mene je zadnja oficijelna bila "d" ako se ne varam.
Zeljoooo wrote:Imam problema sa zvukom kad pricam sa nekim. Jednostavno je pretiho tako da skroz slabo cujem. Spikerfon normalno radi. Da li je imao ko slicnih problema i do cega bi moglo biti?
Je li VoIP ili normalni pozivi? Napravi bekap pa na tvorničke postavke vrati odnosno restartuj ili frišak rom ubaci da si siguran da nije neki hardverski problem. Ako je ovo drugo, pravac servis!