Pa odi, ali ako hoces bas samo za spavanje onda uzmi sanval od 5mg, nemoj lex.džakailibu wrote: ↑21/02/2020 09:28koji ljudi koja mjesta? ja sam mislio da odem u vrazovu i kazem sta i kako.
hvala na odgovorima
Za to se pije dimenhidrinat a ne benzodiazepini. Pojedini znaju imati poluvrijeme eliminacije od par dana, pa skontaj kako to može uticati na tvoje raspoloženje, koncentraciju i ponašanje na krajnjoj destinaciji. Nemoj nikada sebi dozvoliti da ti ta pošast bude prva linija izbora.
Uzmi onaj day and night syrup popij pola boce - nosit ce te iz aviona kad sleti neces ni znati da si letiosuit_up wrote: ↑21/02/2020 23:10Za to se pije dimenhidrinat a ne benzodiazepini. Pojedini znaju imati poluvrijeme eliminacije od par dana, pa skontaj kako to može uticati na tvoje raspoloženje, koncentraciju i ponašanje na krajnjoj destinaciji. Nemoj nikada sebi dozvoliti da ti ta pošast bude prva linija izbora.
Definitivno potvrda, čisto jer se API zolpidem kod Sanvala izluči za 10-ak sati u potpunosti iz organizma za razliku od bromazepama. Mada kod nas je sve pušteno na (ne)milost doktora, ljudi neupućeni i 80% ih na Lekiju na kraju.nepass1 wrote: ↑21/02/2020 21:32Pa odi, ali ako hoces bas samo za spavanje onda uzmi sanval od 5mg, nemoj lex.džakailibu wrote: ↑21/02/2020 09:28koji ljudi koja mjesta? ja sam mislio da odem u vrazovu i kazem sta i kako.
hvala na odgovorima
Samo otidji doktoru i pozali se da ti je visok pritisak i da imas nervozu odma prepisuju lexilijum, apaurin itd... njima je u cilju kako se meni cini da stvaraju ovisnike. Nevjerovatno koliko jednostavno svakome ove gluposti daju a veliki broj starijih zena u bih guta tablete za smirenje, mnogo njih je navuceno na njih i imaju ozbiljan problem ali o tome sutedžakailibu wrote: ↑20/02/2020 15:45pozdravi,
potreban mi je savjet.
Na koji nacin mogu kupiti kutiju lexiliuma u sarajevu? Dakle treba bi mala kolicina koju koristim rijetku ali kada se nadjem u problemima polovina mi olaksava da bolje spavam. odnosno u takvim situacijama mi je najgore nespavanje. da li je jedina opcija ljekarski recept?
Hvala