Par puta sam preslusala novi album. Dobar je, ali jos mi se nisu tekstovi uvrtili u glavu kao od prvog. Za sada, favoriti: Tesla (pa, ta mi se morala uvrtiti
De, de, ko je prekucao tekstove - neka postavi
Moderator: _BataZiv_0809
kitova peraja, prepelice jajajedna wrote:Bi sinoc na koncertu u Tuzli. Izvrsno.![]()
![]()
![]()
Par puta sam preslusala novi album. Dobar je, ali jos mi se nisu tekstovi uvrtili u glavu kao od prvog. Za sada, favoriti: Tesla (pa, ta mi se morala uvrtiti), Paranoja
(apsolutni hit na sinocnjem koncertu), Glava u oblacima (jednostavno zarazna pjesma), Proteini i ugljikohidrati (takodje zarazna), Sami (u ovoj se pjesmi nadjoh
), FGR (jos jedna zarazna), Pscyho (ubilo se za shiza
- al nikako da skontam sta govori "Pitala me raja prepelice jaja"?
- kladim se da nije to )
..."bestežinske glave, 5 minuta slaveMiki123 wrote:kitova peraja, prepelice jajajedna wrote:Bi sinoc na koncertu u Tuzli. Izvrsno.![]()
![]()
![]()
Par puta sam preslusala novi album. Dobar je, ali jos mi se nisu tekstovi uvrtili u glavu kao od prvog. Za sada, favoriti: Tesla (pa, ta mi se morala uvrtiti), Paranoja
(apsolutni hit na sinocnjem koncertu), Glava u oblacima (jednostavno zarazna pjesma), Proteini i ugljikohidrati (takodje zarazna), Sami (u ovoj se pjesmi nadjoh
), FGR (jos jedna zarazna), Pscyho (ubilo se za shiza
- al nikako da skontam sta govori "Pitala me raja prepelice jaja"?
- kladim se da nije to )
koga fešn guru fura na kulturu
Ma zvuce oni OK na radiju, CD-u ono usput kad se slusajedna wrote:Ja vas necu napadati![]()
Stvar ukusa. Isto kao sto su vama "Stuke" Ok, ali nista posebno i meni je tako "Skroz" OK, ali nista posebno (dakle, mogu slusat ali "Stuke" vise volim). Da Dino nije neki pjevac- i nije (ali u kompletu - dobro zvuce). Ne znam za ostale koncerte, al meni je ovaj u Tuzli bio dobar