LETU PARE!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
shuriken

#1 LETU PARE!

Post by shuriken »

znate li prizor iz alana forda kad novcanice imaju krila i odlete nakon Sir Oliverove prevare. e pa tako se i nase novcanice nekamo zaputise, kao Ikari!

pazi ovo:
BEOGRAD: 'IKARBUS' POTPISAO UGOVOR O POSLOVNOJ SARADNJI S BIH
petak, 26.05.2006.

Beogradska fabrika autobusa i specijalnih vozila "Ikarbus" potpisala je Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji s Udruženjem javnog gradskog saobraćaja (UJGS) u BiH. Kako je novinarima kazao direktor ...

... "Ikarbusa" Srećko Nijemčević, zahvaljujući ovom sporazumu otvaraju se nove mogućnosti za plasman "Ikarbusovih" autobusa na tržište BiH.
On je dodao da je sporazumom predviđeno da UJGS pruža pomoć "Ikarbusu" u istraživanju tržišta BiH, kao i da beogradskog proizvođača autobusa obavještava o svim tenderima i uslovima na koje bi "Ikarbus" mogao učestvovati.
UJGS će, kako je naglasio Nijemčević, "Ikarbusu" pružati pomoć i u organiziranju servisne mreže na teritoriji BiH.

-----

Ikarbus su jako losi i nekvalitetni autobusi i to je katastrofalan deal.
U stvari kakav je to uopce deal, pomoci cemo im da nam prodaju svoje shit proizvode i onda cemo im pomoci da ih odrzavaju jer se inace ne bi dugo kotrljali cestama. Koji su benefiti za BH? za UJGS? sta je UJGS?

opet neko ima tal i zaradjuje od svih nas jer se javni gradski saobracaji financiraju od karata koje mi placamo i iz raznih budgeta. a dobivamo los prijevoz, kasnjenja, prljavstinu, guzve, dzepare ...

mozda je zatrebalo para za predizborne kampanje?

sta vi mislite?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Ja mislim da se prvo treba realizirati ugovorena i plaćena isporuka autobusa GRAS-u neposredno pred rat, pa onda love mi tenderli....
HomeArt

Post by HomeArt »

Koji su kreteni u Grasu Bože sačuvaj.
Hebo ih i Ikarbus i Beograd. Na njihovoj TV kukaju kako niko ne kupuje te autobuse jer qurcu ne valjaju a IDIOTIMA iz Grasa sve OK samo neka je iz BG. Fuj
shuriken

Post by shuriken »

a, ovo je jos gore, cini mi se
jer je to valjda neko udruzenje koje okuplja vise firmi tipa GRAS
iz BiH
pa bolji je MAN star 30 godina od novog IKARA
Post Reply