Let3
Moderator: _BataZiv_0809
- slavkoimamodilera
#3 Re: Let3
Biti dosljedan sebi je vazno!alijadzigibau wrote:let 3 su ipak retardirani
- Sarayman
#4 Re: Let3
Zar je moguce da niko od forumasa nije bio? 
- tenisac
#5 Re: Let3
Slazem se, zato ih nikada nebih ni gledao, jer sam dosljedanslavkoimamodilera wrote:Biti dosljedan sebi je vazno!alijadzigibau wrote:let 3 su ipak retardirani
Gomila kretena, koji na extravaganciji prave image, a isti takvi ih i gledaju.
Pozdrav.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6 Re: Let3
kome su oni vise zanimljivi 
- rumenige_brajtner
#7 Re: Let3
eto ti si kompetentan davat takve komentare, nabijem ti branku sovrlic na qractenisac wrote:Slazem se, zato ih nikada nebih ni gledao, jer sam dosljedanslavkoimamodilera wrote:Biti dosljedan sebi je vazno!alijadzigibau wrote:let 3 su ipak retardirani.
Pozdrav.
- slavkoimamodilera
#8 Re: Let3
Hvala sto me smatras kretenom, a vjerujem i masu forumasa, odraz je to tvog, ocito podebljeg, obrazatenisac wrote:Gomila kretena, koji na extravaganciji prave image, a isti takvi ih i gledaju.
Pozdrav.
Imati image (pa makar bio i ekstravagantan) je nesto sto brojnim "zvijezdama" ovdasnjima fali u ogromnim kolicinama, a njihovim poklonicima - muzickog ukusa.
Muzika grupe "Let 3" je u svakom slucaju nesto sto vise privlaci njihove fanove, a gole guzice, lazni brkovi i ogromni plasticni kurci su samo scenografija, nesto poput npr. skidanja Davora Gobca na koncertima Psihomodo Popa - ili mozda smatras da i njih gleda i slusa iskljucivo gomila kretena?
Ili da nekadasnjeg predvodnika ekstravagancije u muzici slusaju iskljucivo kreteni? Za ovo posljednje u Google ukucaj Ziggy Stardust ako ti trebaju dodatna pojasnjenja.... eh da... pozdrav i tebi
Last edited by slavkoimamodilera on 25/05/2009 15:54, edited 1 time in total.
-
Risto Kuglarić
#10 Re: Let3
bilo je kritično. stolovi u slozi nisu sklonjeni (rijetko idem tamo tako da ne znam da li ih uopšte sklanjaju kad je koncert), na platnu iza njih se vrti fashion TV
(pa jebemu mater, ako nema nekih pismenih svjetala bar ugasi to govno), prlje uopšte ne bi prvih ihajhaj pjesama (nemam blage jel se pojavio do kraja koncerta), uglavnom, popih pivu i izađoh.
- Sarayman
#11 Re: Let3
Izvini Johann Sebastian Bach, nismo te prepoznali.tenisac wrote:Slazem se, zato ih nikada nebih ni gledao, jer sam dosljedanslavkoimamodilera wrote:Biti dosljedan sebi je vazno!alijadzigibau wrote:let 3 su ipak retardirani.
Pozdrav.