Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ustvari prosle godine sam isla u Julu i platila nesto oko $1200, ali to sto me jedan hajvan natjero da nabrzinu kupim bez shopping around.. mora biti neka agencija sa jeftinim kartama?
Last edited by genija on 03/01/2007 17:20, edited 1 time in total.
Ma ljetnu sezonu treba izbjegavati moj pitt, sto rad' para, sto rad' temperature...na zalost, to su nam cijene...slab dollar, takse na sigurnosne mjere, skupo gorivo=preskupe avionske karte...
da ne spominjemo cinjenicu da BIH politicari ne brinu o interesima svojih gradjana bilo da su unutar ili van zemlje, pa se ne trude da iznadju rjesenje s nekom avio kompanijom koja bi nudila jeftinije connection letove iz zapadne Europe za Sarajevo tokom sezone. Cijene letova iz USA u Milano, Frankfurt, Minhen, Bec, itd. generalno i nisu toliko skupe, ali zato let iz jednog od ovih gradova u Sarajevo ODRA...
Slicna stvar sa telefonskim pozivima u BIH...za 5$ s jaranom u Zagrebu mogu pricat preko sat vremena, al' sa svojima u Sarajevu ne vise od 15 minuta...zato sto telecom ODRA...
U ovom momentu ovo je bilo najjeftinije. Sve ostalo katastrofa. Nisam siguran da li ce se cijene mijenjati, ali kako stvari stoje moze samo nagore. Ni kurs dolara nije dobar pa i to povecava cijenu.
genija wrote:Nemogu vjerovati da su letovi sa Sarajevo skoro $1500 svi. Nasla sam naj jeftiniji za $1350?!
To je previse $!
Moze li neko preporuciti jeftinije karte, i ne molim vas preko travelbih (preskupo) ili onog Asima u Bostonu ili kako vec bjese
Gdje, kod koga, kupujete karte za let i koliko placate? Treba mi za ljeto
meni je onaj tip iz travelbih-a nalazio poprilicno dobre cijene so far...
kada utipkam na travelbih.com informacije (nezovem preko tel.) ispadne uvjek preskupo..
prozovi ga kad budes imala minutu, kako se zove tip..? Jazmir, cini mi se. Covjek se fakat potrudi, i nazove te nakon dan-dva s vise opcija. Ja sam preko njega kupio i karte starcima kad su dolazili proslog ljeta iz BIH u USA, i tada mi je nasao ubjedljivo najbolji deal, jer sam probao s agencijama i s ove i s one strane bare...
genija wrote:Izgleda nazvat cu tog Jazmira pa vidjet cu.. fakat dodje mi da letim do Zagreba i onda sa autobusom do mog grada.. i ako je dalje!
Upitaj i za Dubrovnik, i za Mostar, mozda se iznenadis. Znam da su lokalni letovi Zagreb-Dubrovnik pravo jeftini, a ljeti imaju i jeftine letove za Mostar radi ove religiozne raje sto idu posjetiti Medjugorje.
Letim iz St.Louisa .. kada neznam jos namjeravam u Junu. . i da povratna moram se vratiti nazad nazalost ..
hm neznam kako bih to sve sredila iz Amerike do Njemacke/Zagreba pa onda za Dubrovnik ili Mostar presjedati Kako ti oni usklope vjerovatno nemogu ja birati letove
genija wrote:Letim iz St.Louisa .. kada neznam jos namjeravam u Junu. . i da povratna moram se vratiti nazad nazalost ..
hm neznam kako bih to sve sredila iz Amerike do Njemacke/Zagreba pa onda za Dubrovnik ili Mostar presjedati Kako ti oni usklope vjerovatno nemogu ja birati letove
nemas ti sta sredjivat, samo kazes gradove koji ti pasu i agencija ce traziti opcije, i onda ti izaberes onu koja ti odgovara. jest da je dever voziti se recimo iz dubrovnika za sarajevo nakon 15ak sati leta, ali ako ces ustedjeti 2-3 stoje larado - why the hell not?