Let Dojcland - Bosnijen ;)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
MystiC

#1 Let Dojcland - Bosnijen ;)

Post by MystiC »

Ljudi,
s obzirom da vjerujem da je mnostvo vas u inozemstvu, tacnije u Njemackoj, vjerujem i da mi mozete pomoci.

Naime, cuo sam da se od ove godine organizuju letovi Köln-Sarajevo, te München-Sarajevo po jako niskim cijenama (ovaj drugi let bi trebao u jednom smjeru kostati sa taksama i svime, svega 20€).
No kad sam Lufthansu nazvao, oni mi to nisu mogli potvrditi, te su mi naveli samo uobicajenu cijenu od 240€ (u oba smjera).
Ne znam, znate li vi mozda vise nego ja? Mozete li me posavjetovati? Kako da dodjem brzo u domovinu, a da ne platim bruku love? :-)
Pozdrav
xon_sa

Post by xon_sa »

Hierarchia

#3 Re: Let Dojcland - Bosnijen ;)

Post by Hierarchia »

MystiC wrote:Ljudi,
s obzirom da vjerujem da je mnostvo vas u inozemstvu, tacnije u Njemackoj, vjerujem i da mi mozete pomoci.

Naime, cuo sam da se od ove godine organizuju letovi Köln-Sarajevo, te München-Sarajevo po jako niskim cijenama (ovaj drugi let bi trebao u jednom smjeru kostati sa taksama i svime, svega 20€).
No kad sam Lufthansu nazvao, oni mi to nisu mogli potvrditi, te su mi naveli samo uobicajenu cijenu od 240€ (u oba smjera).
Ne znam, znate li vi mozda vise nego ja? Mozete li me posavjetovati? Kako da dodjem brzo u domovinu, a da ne platim bruku love? :-)
Pozdrav
Nemoj dolaziti u domovinu, otidji u Spaniju. 8-)
cHupjahalic@

#4 Re: Let Dojcland - Bosnijen ;)

Post by cHupjahalic@ »

MystiC wrote:Ljudi,
Cula sam da ce germanwings poceti sa letovima Munchen - Sarajevo pa provjeri na njihovoj stranici (naravno da ti Lufthansa nece reci nista o njima).
Vjerujem da ta aviokompanija saradjuje sa nekim net-stranicama gdje isto tako mozes naruciti kartu a letjeti sa njima (bar ja dosta puta tako narucujem karte, ali posto ne zivim u Njemackoj ne znam ni za jednu njihovu stranicu). :)
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

ima germanwings svoju stranicu. germanwings.com, mislim... al nemaju leta za sjj iz münchena. pojma nemam dal ce na ljeto uvesti let za sjj, nisam nista o tome cula... i stuttgarta lete za sarajevo, mislim...
iz münchena ide samo lufthansa dvaput dnevno preko tjedna i ja mislim jednom vikendom. ali ja nebi letjela u sarajevo sve do negdje, sta ja znam, aprila, posto je u zimi - cini mi se - u sarajevu uvijek magla, pa avioni ne mogu sletit, pa to moze lako postat jedan jako naporan let... :-)
fatal error

Post by fatal error »

germanwings leti od kraja marta 2007 na relaciji koeln/bonn-sarajevo. cijene su (bar po tome sto sam vidio na stranici) od 9 europljana plus takse, s tim da su takse na sarajevskom aerodromu vise nego na ostalim destinacijama u okolini. minimalna cijena povratne karte izadje na nekih stotinjak €. u svakom slucaju sretan put.
Post Reply