LET 3 u Mostaru...
- anais_nin
#1 LET 3 u Mostaru...
za sve zainteresirane....koncert LET 3 u OKC Abrasevicu, petak, 23.09.2005
....ima da bude ludnicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
Last edited by anais_nin on 20/09/2005 10:44, edited 1 time in total.
-
vodoinstalater
Jel taj datum potvrdjen ja sam mislio da su oni sada u petak ili subotu !?
De javi mozda se klapne do Mostara na koncert !
De javi mozda se klapne do Mostara na koncert !
-
vodoinstalater
e joj sto mi radis to.........
(((
Dilema je tu sada TBF u onoj sauni od Sa-cluba ili Mostar. Ja vec i raju poceo nagovarati.........naravno bez uspjeha!
E sta mi pocini u pet minuta............de bar napisi u koja doba bi trebao poceti ako se odlucim za Mostar i LET 3 ?
Dilema je tu sada TBF u onoj sauni od Sa-cluba ili Mostar. Ja vec i raju poceo nagovarati.........naravno bez uspjeha!
E sta mi pocini u pet minuta............de bar napisi u koja doba bi trebao poceti ako se odlucim za Mostar i LET 3 ?
- anais_nin
koncert bi trebao poceti oko 9, sto ti je po mostarskom oko 10...prostor je ekstra.....ne znam sta bih ti rekla, oba koncerta zvuce primamljivo, mada meni licno su LET 3 svjetlosnu godinu ispred TBFa
meni nema dileme...
-
vodoinstalater
Pa dobro ne mogu se bas porediti ali se vidjamo jos.
Kako znam da me niko nece podrzati za Mostar, jedino da mahinalo skrenem na lijevo i sam se provozam do Mostara..... a bolje bi bilo da je 30tog imao bih vremena i za lobiranje...........ko da je neka exspedicija
Kako znam da me niko nece podrzati za Mostar, jedino da mahinalo skrenem na lijevo i sam se provozam do Mostara..... a bolje bi bilo da je 30tog imao bih vremena i za lobiranje...........ko da je neka exspedicija
- anais_nin
nadji novo drustvovodoinstalater wrote:Pa dobro ne mogu se bas porediti ali se vidjamo jos.
- Saian
ja mislim da sam chuo negdje da ce mrle, prlja i ekipa naletit i do Sarajeva, pa strpljen spashen, dakle TBF u petak obavezno a LET 3 prichekati iz prikrajka
a do tada
"cha ti je?
cha ti je?
cha ti je ?
cha ti je?"
"Svi me pitaaaaaaaaaaaajuuuuuuuuuuuuuu chaaaaaaa mi jeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee, a jaaaaaaaaaaaa im kroz pismu priiiichaaaaaaaaam, droooooga mi jeeeeeee eeeeee eeeee droga me je zeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaaaaaa."

a do tada
"cha ti je?
cha ti je?
cha ti je ?
cha ti je?"
"Svi me pitaaaaaaaaaaaajuuuuuuuuuuuuuu chaaaaaaa mi jeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee, a jaaaaaaaaaaaa im kroz pismu priiiichaaaaaaaaam, droooooga mi jeeeeeee eeeeee eeeee droga me je zeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaaaaaa."
-
vodoinstalater
Ej joj kako si ti organizovala da bude u petak ovaj sto nisi malo nastelila i sebi i meni 
Ovi moji su kao avanturisti neki papirnati vazda su za ali u posljednje vrijeme slabo se sta uradi. Sem nekih pojedinacnih slucajeva
Ovi moji su kao avanturisti neki papirnati vazda su za ali u posljednje vrijeme slabo se sta uradi. Sem nekih pojedinacnih slucajeva
-
vodoinstalater
Ipak nista od mog odlaska u Mostar na koncert !!!
hehehe
Svecano objavljujem ako neko nije znao (ja nisam dok nisam jutros izasao iz trambelaja!!!)
LET 3 u SARAJEVU 24.09.2005 na Grbavici u centru za omladinu !!!
- anais_nin
a takva sam ti ja....uvijek na svoju stetuvodoinstalater wrote:Ej joj kako si ti organizovala da bude u petak ovaj sto nisi malo nastelila i sebi i meni
p.s. irfane dobila pepe, bice popravni
-
vodoinstalater
Koncert u sarajevu je bio odlican, tj fantastican. Jeste da su raja malo bila letargicna valjda sto je bilo dosta starije raje, fanova starih. Hm ovo stariji je postalo relativan pojam
Ali su pravo dobri, pravi performans a uz to sviraju pravo dobro.
Hit veceri je ipak bio KURCEM U CELO, KURCEM CELO.....cccccccccc

Ali su pravo dobri, pravi performans a uz to sviraju pravo dobro.
Hit veceri je ipak bio KURCEM U CELO, KURCEM CELO.....cccccccccc
-
vodoinstalater
Gdje god da si otisao mozda ti je i bolje, znas i sam da je ovo u Sa ipak incident. Dvije dobre klubske svirke su prosjek negdje drugo ali kod nas su to dva dobra koncerta!