lektira legenda o ali pasi
- edin_kovachi
#1 lektira legenda o ali pasi
raja hitno vas molim za pomoch, imam za lektiru legendu o ali pasiii ii tema mi je detaljan sadrzaj romana i tipični lik škrtice. Lektiru sam pročitao, ali planirao sam naci negdje na netu detaljniji sadrzaj... Svaka pomoch je dobro dosla Unaprijed hvala
- armin_tz
#2 Re: lektira legenda o ali pasi
Džaba ti naša pomoć kad ne znaš ć napisat.edin_kovachi wrote:raja hitno vas molim za pomoch, imam za lektiru legendu o ali pasiii ii tema mi je detaljan sadrzaj romana i tipični lik škrtice. Lektiru sam pročitao, ali planirao sam naci negdje na netu detaljniji sadrzaj... Svaka pomoch je dobro dosla Unaprijed hvala
- debelimedo
#3 Re: lektira legenda o ali pasi
procitaj knjigu, vjeruj neces se pokajatiedin_kovachi wrote:raja hitno vas molim za pomoch, imam za lektiru legendu o ali pasiii ii tema mi je detaljan sadrzaj romana i tipični lik škrtice. Lektiru sam pročitao, ali planirao sam naci negdje na netu detaljniji sadrzaj... Svaka pomoch je dobro dosla Unaprijed hvala
- Edin H.
#4 Re: lektira legenda o ali pasi
Pa kaze de je procitaodebelimedo wrote:procitaj knjigu, vjeruj neces se pokajatiedin_kovachi wrote:raja hitno vas molim za pomoch, imam za lektiru legendu o ali pasiii ii tema mi je detaljan sadrzaj romana i tipični lik škrtice. Lektiru sam pročitao, ali planirao sam naci negdje na netu detaljniji sadrzaj... Svaka pomoch je dobro dosla Unaprijed hvala
- karbofix
#5 Re: lektira legenda o ali pasi
i ti povjerovaoEdin H. wrote:Pa kaze de je procitaodebelimedo wrote:procitaj knjigu, vjeruj neces se pokajatiedin_kovachi wrote:raja hitno vas molim za pomoch, imam za lektiru legendu o ali pasiii ii tema mi je detaljan sadrzaj romana i tipični lik škrtice. Lektiru sam pročitao, ali planirao sam naci negdje na netu detaljniji sadrzaj... Svaka pomoch je dobro dosla Unaprijed hvala
- Edin H.
#6 Re: lektira legenda o ali pasi
Moramo vjerovati nasim omladincimakarbofix wrote:i ti povjerovaoEdin H. wrote: Pa kaze de je procitao
Oni su nasa buducnost