Sookie McSue wrote:ovo je za javnog žigosanjaali što je najveći crnjak, avatar mu mr. Bale i on tako!
mišice, žao mi je, al' fakat...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Sookie McSue wrote:ovo je za javnog žigosanjaali što je najveći crnjak, avatar mu mr. Bale i on tako!
onda ću se nastaviti ponašatiMis mekinjas wrote:JaBIwohlanoush wrote:OBEĆAVAŠ?????Mis mekinjas wrote:sve ću vas istući po guzi
Dodjavola.sanabe wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj kljukusa
cuj sisata
![]()
nisam ba, sto se mene tice - nisam
![]()
jesi blesav
Znas li bar praviti kljukušu?sanabe wrote:e jbgpezzar wrote:Dodjavola.sanabe wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj kljukusa
cuj sisata
![]()
nisam ba, sto se mene tice - nisam
![]()
jesi blesavsorry
![]()
![]()
![]()
Nije.sanabe wrote:Jel ovo trik pitanje?pezzar wrote:
Znas li bar praviti kljukušu?Kako god, odgovor je DA
![]()
Je*o me facebook. 10 minuta trazim gdje se ovdje lajka komentar. Haj zdra'o!sanabe wrote:
cuj nedostatak, pa bolan ne bio ...haj nista, ne gumo ja ovo![]()
pezzar wrote:Umijece pravljenja kljukuse cesto nadoknadjuje nedostatak sisa.
anoush wrote:pezzar wrote:Umijece pravljenja kljukuse cesto nadoknadjuje nedostatak sisa.
pade mi kamenčina sa srcaipak postoji nada da ću naći čo'jka
plain vanilla wrote:Ucinilo mi se da se najvise lavova upisalo u leksikon..pa mi nije bilo mrsko da pregledam
Lav 8
Vodolija 7
Jarac 6
Strijelac 5
Ovan 4
Skorpija 3
Djevica 3
Ribe 2
Blizanci, Vaga, Rak 1
Bik 0![]()
Ima i onih koji se nisu izjasnili..
nisam bas obracala paznju ko je sta, ali cini mi se da je zeMskoMis mekinjas wrote:
njemu ban, koji je...
joj kad krene masakrplain vanilla wrote:nisam bas obracala paznju ko je sta, ali cini mi se da je zeMskoMis mekinjas wrote:
njemu ban, koji je...
ne smije na Ljes uci muski rak, zna da ce mu zhik biti
Strijelac, strijelacsamo malo reloaded wrote:Ja nisam siguran da sam strijelac.... na samom sam prijelazu sa skorpije, pa... zaista ne znam
jah, š'osanabe wrote:ti si bik?cat lover wrote:kako ba nijedan bik, moram se evidentirati
ništa jel' e sa'š vidjetsanabe wrote: nista
Ta ti je kamenčina sprječavala sise da rastu. Sad kad to bukne, ih!anoush wrote:pezzar wrote:Umijece pravljenja kljukuse cesto nadoknadjuje nedostatak sisa.
pade mi kamenčina sa srcaipak postoji nada da ću naći čo'jka
samo malo reloaded wrote:Ja nisam siguran da sam strijelac.... na samom sam prijelazu sa skorpije, pa... zaista ne znam