Jer niko ne voli Arsenalcyprus wrote:Jel moguće da još niko nije spomenuo cikcangu?
Sve stvari trebaju biti za foruma, da se ne zajebe još neko
Jer niko ne voli Arsenalcyprus wrote:Jel moguće da još niko nije spomenuo cikcangu?
dječak sa šibicama wrote: Meni je najjaca bila latina
ama jesi mi drag,ali ponakd previse kmecis,i jos cekam dan kad ces otici u Njemackudječak sa šibicama wrote:Dobro, da se razumijemo, meni je dosta i 5 minuta, ali nije o tome rijec
Meni je najjaca bila latina, ali ne znam koji joj je ovdje nick bio, koliko smo se mi mrzilii ova ljubav aha, kojoj iz nekog razloga nisam drag. Cak me sa FB obrisala
Valjda doktorZoya wrote:Može li iko da odbanuje sve te forumaše?I da ih zamoli da se ponovo vrate.
Kako me jeza neka hvata kad cujem da je dvojica forumaša već umrlo, brrrr. Ko će javiti kad ja umrem?
dalje nisam pratioEdin H. wrote:Je'l je mazno?Black swan wrote: ona mu na kafi kaze imam 15 minuta za kafu![]()
frajer presao pet granica da se upozna,ju
Uvijek sam se pitao kako je to biti tvoj decko ili suprug, ono probudim se ujutro a ljubav aha krene sa pricom.Connaisseur Karlin wrote:
ama jesi mi drag,ali....
Zoya wrote:Može li iko da odbanuje sve te forumaše?I da ih zamoli da se ponovo vrate.
Kako me jeza neka hvata kad cujem da je dvojica forumaša već umrlo, brrrr. Ko će javiti kad ja umrem?
Jebem te kulturnadječak sa šibicama wrote:Mene je jedna ni pet ni sest zvala na kafu u 11 navece, i to nekoliko puta, prijateljski kaze ona. Rekoh ne pijem kafu, kaze hajd na caj.
Nisam trebao prelaziti granice, osim opcinske, ona je u novom Sarajevu ja u centru
Ali nesto mi bilo.... ofirno. Lafo ja kulturan, ustvari usro se
Neko vrijeme smo komunicirali, ona me i dalje zvala na caj i casicu razgovora, na kraju nestala, ne vidjam je vec godinama na forumu.
sad sam se ohladila od dronova,meni us bili interesantni prije 3 godine,sad se furam na nove svtari iz avijacijedječak sa šibicama wrote:Uvijek sam se pitao kako je to biti tvoj decko ili suprug, ono probudim se ujutro a ljubav aha krene sa pricom.Connaisseur Karlin wrote:
ama jesi mi drag,ali....
Do podne ne znam kako se zovem![]()
![]()
Ali zato imam pilota u kuci
ti nikad ništa da pofatašZoya wrote:Joj kako MI malo fali da nesto 'lanem', ali bolje MI je da šutim![]()
@connaisseur, veze nemam koja si ali evo ti pusa
Zoya wrote:Joj kako MI malo fali da nesto 'lanem', ali bolje MI je da šutim![]()
@connaisseur, veze nemam koja si ali evo ti pusa
Velkoski wrote:ti nikad ništa da pofatašZoya wrote:Joj kako MI malo fali da nesto 'lanem', ali bolje MI je da šutim![]()
@connaisseur, veze nemam koja si ali evo ti pusa![]()
![]()
ljubav_aha
Zoya,znas da sam oduvijek nepismena na forumu,sa prevrnnutim slovimaZoya wrote:
Aaaaabas fino. Ona je inace jedina koja umjesto 'sam' piše 'smA '
uvijek ista greska.
HAVANA je isto superneruda wrote:ima ovdje svega![]()
da dodam
bc bi bio ništa bez kmirse, muhe i spreče
Boga ti, ko je mednerova hanumaConnaisseur Karlin wrote:Zoya wrote:Joj kako MI malo fali da nesto 'lanem', ali bolje MI je da šutim![]()
@connaisseur, veze nemam koja si ali evo ti pusa![]()
a zabrovaih madenrovu zenu spomenutiona je super
a madner k'o madner ,uvijek isti