Lejla Colak uzvraca udarac!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#501 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Velkoski »

Ma chmoljo je jasno opisao situaciju u Sarajevu.

Sve je to uzrokovano socijalnom nestabilnošću svakako. Da je ovdje prosječna plata milju kermi i da je stopa nezaposlenosti 7-8% nikoga ovo ne bi ni interesovalo, ali... :)
Drvosjeca iz Dejcica

#502 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

MyTao wrote:
Velkoski wrote:I đe vodi vrijeđanje? Tolerancija, suživot, normalna komunikacija = nula poena?
Ne vodi nigdje... ali to je druga tema. Svako ima pravo i treba da ima pravo da izrazi svoje misljenje... kada je ono glupo i jeftino misljenje kao Lejlino onda mi ostali imamo pravo da ismijemo to misljenje kao sto radimo sada. Problem je kada drugi zele njoj zabraniti da ispoljava to glupo misljenje odma na pocetku...

Lejla je rekla nesto jako glupo, i samo budala ne vidi da je to zelja za paznjom a ne zelja da kritikuje nesto u nadi da pocne debate na tu temu. Zbog toga i jeste ismijana od mnogih vjernika a kao sto vidis i od mnogih ateista i agnostika.

Ja sam prvi rekao da je ovo sto je ona uradila slicno onom sto estradne zvijezde rade kada izbace svoje privatne snimke :) Samopromocija i nista vise... a okoreli sam ateista i imam toliko toga za reci protiv svake religije... ali nikada nebi to uradio na nacin koji je ona uradila.
Ti miješaš vrijeđanje i pravo na mišljenje pa to vrijeđanje onda podvodiš pod nekakvo pravo, pa jesi li svjestan šta pričaš?
perfekcionista1

#503 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by perfekcionista1 »

koja kurva pizda joj materina
MyTao

#504 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by MyTao »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
MyTao wrote:Nego, niko ne misli na ljude koji vole nositi dildo na glavu (a sigurno da ima i takvih :))... velika je uvreda da nesto sto je dio njihovog svakodnevnog zivota neki drugi ljudi stavljaju u istu ravan kao i psovanje majke.

nadam se da vidis kako ovako moze do sutra... ali poenta je da svako ima pravo da izrazi svoje misljenje cak i ova Lejla iako joj je misljenje kao govno.
Možeš ti karikirati do sutra ali sloboda govora nije neograničena i pravo svakoga da se slobodno i pristojno izrazi ima granicu dok ne počne ugrožavati ili vrijeđati druge. Onaj ko bi nosio dildo u svakodnevnom životu na glavi bi zaslužio psihijatrijsko posmatranje tako da ti pokušaji su ti vrlo loši. Recimo meni se ne sviđaju istetovirane žene i poredim ih sa uskršnim jajima jer su išarane ali to svoje mišljenje zadržavam za sebe jer bi moglo uvrijediti nekog vijernika. Jednostavno ako želiš civilizirano dijeliti prostor sa drugim ljudima, drugačijih kulturoloških korjena, političkih stavova moraš ostati u prostoru uljudnosti i ne vrijeđati nikoga.
Joj ne mogu vise... ali ti u tome sto istetovirane zene poredis sa uskrnim jajima vidis kao uvredu samo za vjernike, a ignorises istetovirane zene?? :-)

Ideje, ideologije su OTVORENE za kritiku, samo u vukojebinama kao sto su Sjeverna Koreja, Saudijska A. i slicno su zabranjene... Ko zeli da vjeruje u to da je prije 1400 godina neki arapski trgovac dok je bio sam u pecini pricao sa tvorcem svemira a da ga pritom niko ne ismije onda nek ide tamo...
MyTao

#505 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by MyTao »

MyTao wrote:
Velkoski wrote:I đe vodi vrijeđanje? Tolerancija, suživot, normalna komunikacija = nula poena?
Ne vodi nigdje... ali to je druga tema. Svako ima pravo i treba da ima pravo da izrazi svoje misljenje... kada je ono glupo i jeftino misljenje kao Lejlino onda mi ostali imamo pravo da ismijemo to misljenje kao sto radimo sada. Problem je kada drugi zele njoj zabraniti da ispoljava to glupo misljenje odma na pocetku...

Lejla je rekla nesto jako glupo, i samo budala ne vidi da je to zelja za paznjom a ne zelja da kritikuje nesto u nadi da pocne debate na tu temu. Zbog toga i jeste ismijana od mnogih vjernika a kao sto vidis i od mnogih ateista i agnostika.

Ja sam prvi rekao da je ovo sto je ona uradila slicno onom sto estradne zvijezde rade kada izbace svoje privatne snimke :) Samopromocija i nista vise... a okoreli sam ateista i imam toliko toga za reci protiv svake religije... ali nikada nebi to uradio na nacin koji je ona uradila.
Ti miješaš vrijeđanje i pravo na mišljenje pa to vrijeđanje onda podvodiš pod nekakvo pravo, pa jesi li svjestan šta pričaš?
Care, svacije misljenje ce uvrijediti nekoga... Kada vjernik vjeruje (misli) da su samo oni na pravom putu to je uvreda za ljude poput mene koji ne vjeruju u boga, jer time govore da sam nemoralan itd itd... jeli svatas poentu???
Hakiz

#506 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Hakiz »

W0rM wrote:
Ali ti time što tudju svetinju vrijedjas, prozivas i osobu licno odnosno ljute koji štuju tu religiju.
Primjer: sjediš ti sa bracom, sestrama, familijom, i dodje neko i opsuje vam djecu, kakva ce biti tvoja reakcija, hoces sjediti mirno? Ali pazi, nije opsovao direktno tebi, nije se tebi obratio. Šta ćeš uraditi?
Nema pravo vrijeđati djecu.

Ali ima pravo vrijeđati ideju porodice, želju za djecom, pa i direktno osobu koja kao argument iznosi kao svetinju ideju porodice ali samo ako je uvreda uperena protiv tog stava i polsjedica tog stava.

To je razlika između vrijeđanja osobe šta je nedopustivo i ideje šta je u redu, koliko god da je nepristojno.

Na primjer:

Ne smijem reći nekome da je budala.

Ali, ako ta osoba kaže da sve homoseksualce treba kazniti jer tako kaže njegova religija, imam pravo reći da je ta osoba budala.

U prvom slučaju vrijeđam osobu, i to nije dozvojeno. U drugom vrijeđam ideju, izgovaranjem te ideje ta osoba ne iznosi samo svoj stav nego propagira ideju, a ja imam pravo vrijeđati i tu ideju i predstavnika te ideje, to jeste osobu koja je iznosi.
Last edited by Hakiz on 23/09/2016 15:01, edited 2 times in total.
Drvosjeca iz Dejcica

#507 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

MyTao wrote:
Joj ne mogu vise... ali ti u tome sto istetovirane zene poredis sa uskrnim jajima vidis kao uvredu samo za vjernike, a ignorises istetovirane zene?? :-)
Pa šta ću kada mi se ne sviđaju, šta treba da ih napadam na ulici zato što su istetovirane? :roll:

MyTao wrote:Ideje, ideologije su OTVORENE za kritiku, samo u vukojebinama kao sto su Sjeverna Koreja, Saudijska A. i slicno su zabranjene... Ko zeli da vjeruje u to da je prije 1400 godina neki arapski trgovac dok je bio sam u pecini pricao sa tvorcem svemira a da ga pritom niko ne ismije onda nek ide tamo...
Je li ti razumiješ šta je kritika. Evo ti primjera. Kritika je kada ti recimo nadređeni ili profesor kaže da moraš više da se trudiš, da u određenim segmentima zaostaješ za kolegama na poslu, školi, fakultetu, sportu. Uvreda bi bila da ti taj isti šef ili profesor kaže da smrdiš jer si recimo slavenskih korjena, da je tvoja kuća brlog svinja jer vjeruješ u nekog Boga...itd. da ne idem dalje. Vidiš li razliku sada između kritike i uvrede. Isto tako nečija nošnja, bila ona vjerska ili ateistička za nekoga može (a i ne mora) biti uvreda ako recimo napraviš komparaciju sa dildom, tjelesnim izlučevinama i slično. Dakle tvoje pravo je da se izraziš slobodno i to tebi ili meni niko ne može oduzeti u liberalnim demokratijama u kojima živimo ali ta sloboda ima svoje granice, manire, postoji bonton...itd. Možemo mi sada to sve razjebati i reći neće meni neki bonton tamo nametati pravila ali onda gdje to vodi?
Omar500

#508 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Omar500 »

MyTao wrote:
MyTao wrote:Nego, niko ne misli na ljude koji vole nositi dildo na glavu (a sigurno da ima i takvih :))... velika je uvreda da nesto sto je dio njihovog svakodnevnog zivota neki drugi ljudi stavljaju u istu ravan kao i psovanje majke.

nadam se da vidis kako ovako moze do sutra... ali poenta je da svako ima pravo da izrazi svoje misljenje cak i ova Lejla iako joj je misljenje kao govno.
Možeš ti karikirati do sutra ali sloboda govora nije neograničena i pravo svakoga da se slobodno i pristojno izrazi ima granicu dok ne počne ugrožavati ili vrijeđati druge. Onaj ko bi nosio dildo u svakodnevnom životu na glavi bi zaslužio psihijatrijsko posmatranje tako da ti pokušaji su ti vrlo loši. Recimo meni se ne sviđaju istetovirane žene i poredim ih sa uskršnim jajima jer su išarane ali to svoje mišljenje zadržavam za sebe jer bi moglo uvrijediti nekog vijernika. Jednostavno ako želiš civilizirano dijeliti prostor sa drugim ljudima, drugačijih kulturoloških korjena, političkih stavova moraš ostati u prostoru uljudnosti i ne vrijeđati nikoga.

Ideje, ideologije su OTVORENE za kritiku, samo u vukojebinama kao sto su Sjeverna Koreja, Saudijska A. i slicno su zabranjene... Ko zeli da vjeruje u to da je prije 1400 godina neki arapski trgovac dok je bio sam u pecini pricao sa tvorcem svemira a da ga pritom niko ne ismije onda nek ide tamo...
Ej, ne vidimo ni x-zrake, pa sta sad, trebamo se smijati i reci da ne postoje? :-D
Svako ima pravo na svoje misljenje, ali vecinom se odluce da vrijedjaju one koji nemaju njihovo misljenje i smatraju ih inferiornim bicima (ateisti vjernike, vjernici ateiste)...to je ista sorta ljudi, budale koje misle da su pokupile svu pamet svijeta.
Rijetko ko zna normalno ulaziti u rasprave, i sto je najbitnije, argumentovano. A tek rijetko ko ce priznati da nije upravu sto se tice necega. Jebi ga, ljudska priroda je takva :-)
A i jebi ga, ne znam sta ste navrli konkretno na Sjevernu Koreju, zasto svaka drzava mora biti kao SAD? Mozda je itm ljudima tamo dobro? Otkud vi eto znate, bili ste tamo? Ne budimo molim vas smijesni i licemjerni. Ne poznajete uopste karakter, mentalitet i kulturu tih ljudi.
Drvosjeca iz Dejcica

#509 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

MyTao wrote: Care, svacije misljenje ce uvrijediti nekoga... Kada vjernik vjeruje (misli) da su samo oni na pravom putu to je uvreda za ljude poput mene koji ne vjeruju u boga, jer time govore da sam nemoralan itd itd... jeli svatas poentu???
Zašto bi nečije vjerovanje ili nevjerovanje bilo uvreda? Pa ti upravo tim iskazuješ ono protiv čega se buniš. Tvoj problem je banalizacija stvari isto kao ono što si poredio da bi neko normalnih psiho-fizičkih osobina nosio dildo po gradu. Mislim teoretski može ali znamo kako se nazivaju takvi ljudi zar ne?
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#510 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by W0rM »

Hakiz wrote:
W0rM wrote:
Ali ti time što tudju svetinju vrijedjas, prozivas i osobu licno odnosno ljute koji štuju tu religiju.
Primjer: sjediš ti sa bracom, sestrama, familijom, i dodje neko i opsuje vam djecu, kakva ce biti tvoja reakcija, hoces sjediti mirno? Ali pazi, nije opsovao direktno tebi, nije se tebi obratio. Šta ćeš uraditi?

Ali ima pravo vrijeđati ideju porodice, želju za djecom, pa i direktno osobu koja kao argument iznosi kao svetinju ideju porodice ali samo ako je uvreda uperena protiv tog stava i polsjedica tog stava.

To je razlika između vrijeđanja osobe šta je nedopustivo i ideje šta je u redu, koliko god da je nepristojno.

Na primjer:

Ali, ako ta osoba kaže da sve homoseksualce treba kazniti jer tako kaže njegova religija, imam pravo reći da je ta osoba budala.

U prvom slučaju vrijeđam osobu, i to nije dozvojeno. U drugom vrijeđam ideju, izgovaranjem te ideje ta osoba ne iznosi svoj stav nego propagira ideju, a ja imam pravo vrijeđati i tu ideju i predstavnika te ideje, to jeste osobu koja je iznosi.
Nemaš pravo vrijedjati nekog, možeš pričati od toj ideji, diskutovati, arumentovati, ali nemaš pravo vrijedjati pa čak i ako kaže da ih treba kazniti.
Ako mu kažeš da je budala, ima i on pravo tebi reći itd, ide u nedogled, nemaš pravo vrijedjati.

Eh sad u vezi prodice gore. Da se tebi desi scenario, bi li mirno sjedio? :D
Drvosjeca iz Dejcica

#511 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Hakiz wrote:
W0rM wrote:

Na primjer:

U prvom slučaju vrijeđam osobu, i to nije dozvojeno. U drugom vrijeđam ideju, izgovaranjem te ideje ta osoba ne iznosi samo svoj stav nego propagira ideju, a ja imam pravo vrijeđati i tu ideju i predstavnika te ideje, to jeste osobu koja je iznosi.

Kakvo pravo na vrijeđanje, halo ljudi šta je vama? :? :shock: :roll: :run:
supercali

#512 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by supercali »

Ja se slazem sa lejlom na pocetku s tim da mi je bezveze sto je u pricu ubacila dildo strap on ili sta vec
Cak je kasnije se i izvinula zbog toga sto je po meni ok
Ovo sada je vec pretjerivanje i mislim da nije njen licni stav
Doduse nisam pogledao video i ne znam detalje al po pisanju vidim da je ona kao neka ilegalka postala u bih pa bjezi
Opet kazem ovo sada mislim da nije njen stav nego ljudi koji manipuliraju njom
E sad sta ona za uzvrat dobiva zna ona dal je to azil ili obicni smjestaj tamo negdje u skotskoj ili gdje vec ili novac i zna je li to njoj odgovara
Ako odgovara nek radi sta hoce s tim da bi ljudi u bih trebali to ignorisati jer reakcijom rade kontraefekat i samo daju povoda da ljudi misle kako je ovdje isil islam neki radikalni i sl

Ako je ovo drugo njen licni stav onda od mene ima samo negativno misljenje i 3 rijeci
hoces na kafu
Drvosjeca iz Dejcica

#513 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

W0rM wrote:
Hakiz wrote:
W0rM wrote:

Na primjer:

U prvom slučaju vrijeđam osobu, i to nije dozvojeno. U drugom vrijeđam ideju, izgovaranjem te ideje ta osoba ne iznosi svoj stav nego propagira ideju, a ja imam pravo vrijeđati i tu ideju i predstavnika te ideje, to jeste osobu koja je iznosi.
Nemaš pravo vrijedjati nekog, možeš pričati od toj ideji, diskutovati, arumentovati, ali nemaš pravo vrijedjati pa čak i ako kaže da ih treba kazniti.
Ako mu kažeš da je budala, ima i on pravo tebi reći itd, ide u nedogled, nemaš pravo vrijedjati.

Eh sad u vezi prodice gore. Da se tebi desi scenario, bi li mirno sjedio? :D
Ma naravno kakvo pravo na vrijeđanje, to ne postoji ni u Tunguziji. Pravo na incest, gluho bilo. :( Ali eto i to na zapadu neki zagovaraju i kažu to je demokratija. :oops:
valjuga

#514 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by valjuga »

Za ovaj incest,to onaj hodža iz norveške??
MyTao

#515 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by MyTao »

MyTao wrote: Care, svacije misljenje ce uvrijediti nekoga... Kada vjernik vjeruje (misli) da su samo oni na pravom putu to je uvreda za ljude poput mene koji ne vjeruju u boga, jer time govore da sam nemoralan itd itd... jeli svatas poentu???
Zašto bi nečije vjerovanje ili nevjerovanje bilo uvreda? Pa ti upravo tim iskazuješ ono protiv čega se buniš. Tvoj problem je banalizacija stvari isto kao ono što si poredio da bi neko normalnih psiho-fizičkih osobina nosio dildo po gradu. Mislim teoretski može ali znamo kako se nazivaju takvi ljudi zar ne?
Pa i ja se pitam isto, a cak i da jeste uvreda pa sta?

Svaki put kada neko iznese misljenje neko ce se mozda nacu uvrijedjen... posebno vjernici jer oni zive zivot vjerovajuci da je nesto istina, cijeli zivot su posvetili tome i naravno da ce svaka kritika biti uzeta kao uvreda. Ali to je njihov problem...

Evo vidis ti ponovo vrijedjas nekoga ko se sutra odluci da nosi dildo po gradu... nazivas ih pogrdnim imenima, i to je tvoje misljenje, isto kao sto je moje misljenje da samo osoba sa psihickim problemima moze vjerovati na rijec nekom arpaskom trgovcu koji je zivio prije 1400 godina... Naravno ti imas pravo da to misljenje koje sam ja iznio smatras kao nesto sto samo osoba sa psihickim problemim amoze iznijeti
Last edited by MyTao on 23/09/2016 15:14, edited 1 time in total.
CaneBos

#516 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by CaneBos »

Ova kvazi novinarka i kjafirkinja je postigla efekat koji je i zeljela.
Da li je neciji ''izvrsioc'' ili samostalna u ovom pohodu (mada takvih nema) uvijek si neciji igrac, odigrala je perfidnu kartu i izazvala lavinu emotivno neopreznih, grubih i neodmjerenih komentara javnosti. Ciljala je na jedno javno mjenje, a to su bosnjaci.
Nema ona nikakve islamofobije kod sebe, ona je samo puna duhovnih i karakternih fekalija i kao takva, savrsen kandidat u sprovedbi islamofobicnih ideologija.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#517 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by _BataZiv_0809 »

Kritikovati bioloske karakteristike kao sto su rasa, spol, srodstvo, seksualna orjentacija, sve ono sto nismo birali-nedopusteno.

Kritikovati drustvene karakteristike kao sto su ideoloska, filozofska, religijska pripadnost, sve je to ljudski izbor i zato-apsolutno dopusteno.
Korisničkoime

#518 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Korisničkoime »

Svako ba zna šta je vrijeđanje a šta ne, samo neki se vole ili hoće praviti ludi ili fini, ono u smislu ne ja sam fin i dobar ja ne vrijeđam ja samo iznosim svoje mišljenje. Reći da je nikab i gumena kito isto ili jednako jeste uvreda za osobe kojima je nikav izraz njihove vjere, ali sve to ne opravdava neke pozive na silovanja, ubijanja, paljenja i slično.
Međutim to vrijedi za obije strane, valjda mora biti neka granica održavanje neke izložbe koja promoviše određenu seksulanu orijentaciju za vrijeme mjeseca Ramazana npr.teško da može biti uvreda iako se našlo likova da to tako vide. Jer onda idemo daleko izvan granica nekog razuma jer i na drugoj strani ima onih koji se prave budale pa će reći mene vrijeđa ako vi pijete alkohol za vrijeme mjeseca Ramazana hajmo zabraniti točenje alkohola u cijelom gradu.

Zdrav razum u je nešto što bi trebala biti zvjezda vodilja ali na žalost njega je na obije strane teško naći.
MyTao

#519 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by MyTao »

_BataZiv_0809 wrote:Kritikovati bioloske karakteristike kao sto su rasa, spol, srodstvo, seksualna orjentacija, sve ono sto nismo birali-nedopusteno.

Kritikovati drustvene karakteristike kao sto su ideoloska, filozofska, religijska pripadnost, sve je to ljudski izbor i zato-apsolutno dopusteno.
:thumbup:
Drvosjeca iz Dejcica

#520 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

valjuga wrote:Za ovaj incest,to onaj hodža iz norveške??
Jašta je, tvoje pitanje je samo primjer indoktrinacije mas medija. :oops:

http://--- no links ---/vijesti/svijet/inc ... avo-133397
Drvosjeca iz Dejcica

#521 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

_BataZiv_0809 wrote:Kritikovati bioloske karakteristike kao sto su rasa, spol, srodstvo, seksualna orjentacija, sve ono sto nismo birali-nedopusteno.

Apsolutno istinito i slažem se. Samo treba razdvojiti kritiku i vrijeđanje. Kolega iznad spominje nekakvo PRAVO na vrijeđanje, koliko znam u svim civilizacijama to ne postoji.
CaneBos

#522 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by CaneBos »

MyTao wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Zašto bi nečije vjerovanje ili nevjerovanje bilo uvreda? Pa ti upravo tim iskazuješ ono protiv čega se buniš. Tvoj problem je banalizacija stvari isto kao ono što si poredio da bi neko normalnih psiho-fizičkih osobina nosio dildo po gradu. Mislim teoretski može ali znamo kako se nazivaju takvi ljudi zar ne?
Pa i ja se pitam isto, a cak i da jeste uvreda pa sta?

Svaki put kada neko iznese misljenje neko ce se mozda nacu uvrijedjen... posebno vjernici jer oni zive zivot vjerovajuci da je nesto istina, cijeli zivot su posvetili tome i naravno da ce svaka kritika biti uzeta kao uvreda. Ali to je njihov problem...

Evo vidis ti ponovo vrijedjas nekoga ko se sutra odluci da nosi dildo po gradu... nazivas ih pogrdnim imenima, i to je tvoje misljenje, isto kao sto je moje misljenje da samo osoba sa psihickim problemima moze vjerovati na rijec nekom arpaskom trgovcu koji je zivio prije 1400 godina...
Kada izneses misljenje sa namjerom uvrede, a ne misljenja, to vise ne podlijeze toleranciji slobode misljenja i govora, vec prelazi u okvire direktne provokacije i zlonamjere. Ukoliko pocinjemo tolerirati svaku vrstu extremizma sa indolentoscu, pod okriljem ''sloboda za sve'' i u svakom ''pogledu'', onda smo potpuno propali u svakom moralnom i ljudskom pogledu, neovisno od bilo koje religije.
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#523 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by W0rM »

MyTao wrote:

Kritikovati-da, vrijedjati-ne
supercali

#524 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by supercali »

Mi smo takvi da uzimamo za pravo reci sve bez obzira jesmo li uvrijedili koga a kad neko nas uvrijedi pravi se drzavni udar
Pljujemo pohrvatima po srbima po izraelcima po francuzima po rusima po amerikancima po sj koreji po bilo kome zavisno od situacije sve je ok i sloboda govora al kad milanovic ili neki srbin kaze da smo govna argumentovano i s pravom e onda problem zakolji siluj protjeraj

Moramo doci na nivo svjesti da svijet nije ono sto mi imamo u glavi nego je sarolik
Ako je nekome burka svetinja nekome nije
I gandiju je krava svetinja a svaki bosnjo voli telecu sniclu poojesti i nece se ni zamisliti jel koga uvrijedio
CaneBos

#525 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by CaneBos »

MyTao wrote:

Kritikovati ili vrijedjati?!

Tu se krije pravo licemjerje kojem smo svjedoci vec poodavno!
Locked