Lejla Colak uzvraca udarac!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
zlajapravaraja

#451 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by zlajapravaraja »

Lejla, javi mi se da zajedno bježimo od svih ovih budala, nije ovo zdrav kontinent za nas dvoje :-)

Kupiću tu i dildo, čak i vibrator ako hoćeš :oops:
Muhamed Đakmić

#452 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Muhamed Đakmić »

Ja mislim da je Chmoljo najstrpljiviji lik na ovom forumu ikad i svaka mu čast na konjskim živcima.

A slažem se u mišljenju u potpunosti sa njim.

Ako neko kreće od stanovišta da je svako ko vjeruje u Boga manje vrijedan ili od stanovišta da je svako ko ne vjeruje u Boga manje vrijedan i na tom bazira sve svoje stavove, taj neko je problem sa svojim stavovima.

I ovo se ne tiče samo NIN-a nego svih ovih upada internet ratnika koji bi širili ateizam, islam, pravoslavlje, katolicizam ili šta sve ne.
annoy

#453 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by annoy »

Koliko buke oko glupog statusa na fejsu :-)
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#454 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Nurudin »

arzuhal wrote:Indira je prva žena s nikabom koja se kandidovala na lokalnim izborima? Red bi sada bio da se i Lejla kandiduje s dildom na čelu. Od mene ima podršku i glas :thumbup:
ekscentrične glupače i Indira i Lejla
The 51st State

#455 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by The 51st State »

Chmoljo wrote:
insomnia78 wrote:Aha, zato ti kolegu NiN-a umal ne ukokase zbog razlicitog misljenja. De ba chmoljo. Pusu neki drugi vjetrovi i na scenu sve vise izlaze neki drugi, "novi" muslimani. Divnih je primjeraka bilo na temi o burkiniju
jašta, umal ga ne ubiše. de bogati...

ja sam ga sklonio kasnije, zbog njegovih ispada, na što sam ga upozoravao puno ranije prije svega toga, a ne zbog nekog pritiska. ti neki novi su uvijek bili tu, samo su naučili koristiti internet, i saznali su za forum.

nadrkanost je postala dio sarajevskog miljea. ako mi ne vjeruješ, kad dođeš, sjedi za volan pa će ti biti jasnije. normalni obiteljski ljudi, u zrelim godinama, pretvaraju se u monstrume za volanom. odličan način za istresanje je i internet... valjda misle da su sigurni ako hrakaju sa sigurne distance, šta li.

kako rekoh, ne sjećam se nekih premlaćivanja novinara, niti zasretanja. ovo što korisničkoime spominje opet, stoji. ako neko iskaže neku kritiku, prvo mu se pogleda u ime.

ako je ispravno, ajmo vidjeti stranku. ako nije tu, onda je neka NVO, ako nije ni to, naćićemo već nešto...

ja opet kažem, problem nije SAMO što je barnula u vjersko. problem je kad barneš u bilo šta što je uvriježeno. a to dokazuje da nismo fundamentalisti nego samo glupi i povodljivi. to ne isključuje da će neko biti i nasilan, ali kako rekoh, nema puno veze sa nekim opasnim ideologijama.
a da nije nesto i do stila? jalijasko i prizemno iznosenje misljenja ce naravno pobuditi istu takvu reakciju. u ovom konkretnom slucaju je najlosije to sto je izgleda izneseno sa agendom zarade para.
prog321

#456 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by prog321 »

Ona se ispalila u UK, a vi dalje gledajte i razmisljate kako.
Osjecam da ce biti puno vise dildovanja na statusima. Proces je zapocet.. :-D
dobojlija81

#457 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by dobojlija81 »

da je potkačila šta oko svijetleće gospe ništa ovo ne bi bilo
Margita81

#458 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Margita81 »

Lejla :thumbup:

Ovi pacenici sto prijete i pjene- divan primjer kako religija utice na moral i toleranciju ;)

Zena je stavila to na svoj privatni profil. Pravo na misljenje ima i tu bi trebao biti kraj.
bingov buraz

#459 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by bingov buraz »

Neko je vec pitao,sta je razlog sto joj se skupljaju donacije?
Muhamed Đakmić

#460 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Muhamed Đakmić »

bingov buraz wrote:Neko je vec pitao,sta je razlog sto joj se skupljaju donacije?
Pa survivor of islam. Odnosno, da se spasi od krvožednih hordi razjarenih muslimana koji, dok mi ovo pišemo, prečešljavaju škotske gradove ne bi li je našli i stavili tačku na ovu priču.
jasko_ba

#461 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by jasko_ba »

All funds will be used for travel, lawyer fees, paperwork fees, etc. No iskustvo sa keroljupcima nas uci da ce ovo otici na skroz trece stvari. :mrgreen:
MyTao

#462 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by MyTao »

Ova osoba mi se gadi... Nevjerovatno. Jos njeni odgovori na Saranov komentar :-) Meni su oni odgvori bili u stilu kao "suti, budale mi daju pare, svako ima svoju nafaku doce I tebi tvoja... hajde sad bizi odavde sjebat ces mi sve.."

A ovi idioti koji doniraju I nazivaju sebe ateistima su jos gori... tacno je istina ono da nema velike razlike izmedju ateizma i vjerovanja... i jedni i drugi (u ovom slucaju) izgledaju slijepi... kao ovce.
travar

#463 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by travar »

Možda novi dildo, samovežući strap-on ili lekcije iz patetike...
Muhamed Đakmić

#464 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Muhamed Đakmić »

MyTao wrote:
A ovi idioti koji doniraju I nazivaju sebe ateistima su jos gori... tacno je istina ono da nema velike razlike izmedju ateizma i vjerovanja... i jedni i drugi (u ovom slucaju) izgledaju slijepi... kao ovce.
Ovdje leži cijela poenta, jedni bi bez drugih izgubili svaki smisao i sliče si kao jaje jajetu. Ne svi, nego ovi što imaju potrebu nešto uvijek dokazivati drugoj strani.
bingov buraz

#465 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by bingov buraz »

jasko_ba wrote:All funds will be used for travel, lawyer fees, paperwork fees, etc. No iskustvo sa keroljupcima nas uci da ce ovo otici na skroz trece stvari. :mrgreen:
Putovanja nisu humanitara,advokat joj ne treba,nije nju niko tuzio naprotiv ima javni tuzitelj za konkretan slucaj,ne znam kakvi joj papiri trebaju,vize uglavnom ne trebaju po Europi sa nasim pasosom,ako je klix otpustio i nema od cega da zivi pa hajd
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#466 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Truba »

Muhamed Đakmić wrote:
MyTao wrote:
Ovdje leži cijela poenta, jedni bi bez drugih izgubili svaki smisao i sliče si kao jaje jajetu. Ne svi, nego ovi što imaju potrebu nešto uvijek dokazivati drugoj strani.
ja uvijek govorim da ne postoje ateisti :D
postoje samo osobe s religioznim i bez religioznih osjećaja

u svemu tome najveći šupljatori su agnostici :D
jasko_ba

#467 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by jasko_ba »

bingov buraz wrote:
jasko_ba wrote:All funds will be used for travel, lawyer fees, paperwork fees, etc. No iskustvo sa keroljupcima nas uci da ce ovo otici na skroz trece stvari. :mrgreen:
Putovanja nisu humanitara,advokat joj ne treba,nije nju niko tuzio naprotiv ima javni tuzitelj za konkretan slucaj,ne znam kakvi joj papiri trebaju,vize uglavnom ne trebaju po Europi sa nasim pasosom,ako je klix otpustio i nema od cega da zivi pa hajd
Ma nista novo, sad idu standardna ubleharenja, koji qrac je smislila, stvarno mi nije jasno. Spominjao sam tamo na podforumu Religija kakvi su se sve likovi oko nje okruzili, profesionalni ateisti. :lol: Ne mozes se vise ni zajebavati oko tih gluposti sa vjerom. :-)
Seyfo

#468 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Seyfo »

Kako je krenulo, referendum u nedjelju neće više biti vijest no.1.

Pravda za Lejlu!
arzuhal

#469 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by arzuhal »

insomnia78 wrote:Nemam pojma kako se to Zdogodilo. 'alali
I mene si citirao, nemoj više...Il' da okrenem par brojeva u Marseju i nema te niđže, dosta ti nakog furseta sebi dopuštaš... ;-)
Last edited by arzuhal on 23/09/2016 13:57, edited 1 time in total.
insomnia78

#470 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by insomnia78 »

:D
Korisničkoime

#471 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Korisničkoime »

Postoje dva ekstrema na dva kraja puta, na jednom su radikalni atesiti koji svakog vjernika smatraju glupim, zatucanim, manje vrijednim. Svako ko je vjernik za njih je zaludjen opravdava i podrzava zlocine ucinjene u ime vjere i religije itd.
S druge strane su radikalni vjernici koji svakoga ko ne vjeruje smatraju manje vrijednim, bezobraznim, nepostenim, neiskrenim. Sebe i svoje vide kao postene i visoko moralne jer oni se boje Boga stoga se podrazumijeva da su dobri ljudi ovi drugi se ne boje nikoga stoga nemaju ni morala ni postenja ni iskrenosti jednostavno manje vrijedni ljudi.
Kratko receno predrasude.
Mislim da je ipak vise ljudi u nekoj sredini izmedu ova dva eksterma ali ekstermi i budale po prirodi su uvijek najglasniji i najvise se cuju a internet uz anonimonost i nesnosenje posljedica za izreceno je idealan teren za takve.
Kod nase Lejlice nije nista od navedenog u pitanju zena je skontala kako dobiti svojih 5 minuta ko i kako ce popusiti pricu od koje ce imati maksimalnu korist. Ili se radi o tome ili o gumenim kitama (jer se ovdje cesto spominju) nisam siguran :)
Muhamed Đakmić

#472 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Muhamed Đakmić »

Meni samo, nije jasno, ali stvarno mi nije jasno, šta je to u ljudskom mentalnom sklopu pa bi nekom zabranio da se napije đe on hoće i kad hoće.

A jednako mi tako nije jasno šta je u ljudskom mentalnom sklopu pa bi nekom zabranio da nosi maramu na glavi.

Zašto takvi ljudi sebi daju nekakvu bitnoću i znaju li da su najmanje kompatibilni sa uvjerenjima za koja se kao najviše bore. Jer valjda bi i ateistima i vjernicima najveća borba trebala biti sa samim sobom i samo unutarnjom promjenom mogu postati bolji ljudi u sklopu svojih svjetonazora, a ne borbom da okolinu u potpunosti prilagode sebi.
W0rM
Grijem se na: sunčevu energiju
Vozim: se po mahali

#473 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by W0rM »

Margita81 wrote:Lejla :thumbup:

Ovi pacenici sto prijete i pjene- divan primjer kako religija utice na moral i toleranciju ;)

Zena je stavila to na svoj privatni profil. Pravo na misljenje ima i tu bi trebao biti kraj.
Pravo na misljenje da, ali na vrijedjanje ne.
Trenutni rimokatolicki papa Franjo je to fino rekao (kad je bila situacija charlie hebdo), parafraziram: "To sto se desilo u redakciji charlie hebdo je strasno, ali ljudi moraju shvatiti da ako meni moj prijatelj opsuje majku, moze ocekivati moju pesnicu"
MyTao

#474 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by MyTao »

W0rM wrote:

Pravo na misljenje da, ali na vrijedjanje ne.
Trenutni rimokatolicki papa Franjo je to fino rekao (kad je bila situacija charlie hebdo), parafraziram: "To sto se desilo u redakciji charlie hebdo je strasno, ali ljudi moraju shvatiti da ako meni moj prijatelj opsuje majku, moze ocekivati moju pesnicu"
Glupost.

Ono sto je ona rekla, i ono sto su radili u tim Francuskim novinama treba da bude normala... Odkad se to Papa slusa kada treba pricati o slobodi izrazavanja?

Jedno je opsovati mater jednoj osobi, drugo je iznijeti stav povodom jedne ideologije... kada neko napadne liberalizam for example, niko toj osobi nece prijetiti sa silovanjem i slicno...
Tomahawk11
Globalni moderator

#475 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Tomahawk11 »

Pa....ne bih se slozio da je to odraz religije.

To je prije odraz zatucanosti pojedinih ljudi.
Na kraju krajeva, onaj ko vjeruje ne bi trebao da vrijedja i prijeti drugom.
Recimo da, ako i vjeruju, oni koji pozivaju na silovanje i vrijedjaju, su se popisali na svoje vjerovanje.
Locked