Lejla Colak uzvraca udarac!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
dobojlija81

#226 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by dobojlija81 »

Zvijezdica91 wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Čekaj malo, to isto kada je ubijen Denis Mrnjavac u tramvaju u HR na pojedinim portalima i novinama pisalo muslimani napadaju Hrvate u Sarajevu. :? kakva je to logika? zar joj prije svega nisu prijetili psihopate, budale pa tek onda na kraju eto i muslimani? Dakle sudar dva vozila je napad muslimana na kršćanina? Dajte kakva je to logika? :( Dovoljno je pogledati ko joj daje podršku, sve sami mrzitelji islama i muslimana, Lejla možda toga nije ili ne želi biti svjesna.
O cemu pricas ti?

Ovi koji joj prijete to rade zbog islama, u ime islama i Allaha, u odbrani te vjere. Nisu to neke siledzije koji su joj prijetili i slucajno bili muslimani. Logika ti je bas, ali bas van svake pameti.
selam Lejla
Edin H.

#227 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Edin H. »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
zagortenej wrote:Sta bi sa onim vojnikom sto joj je prijetio? Čini mi se da je on bio neki vjernik.
Pročitah da je suspendovan i da se vodi postupak protiv njega. Je li vjernik nemam pojma, ja ne znam kako ljudi prepoznaju vjernike, po imenu? :?

Po faci. :izet:
pirpa

#228 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by pirpa »

Edin H. wrote:Je'l trazila azil?

Ova je covhece vise zakuhala od Salman Rushdija i "Satanskih stihova". :oops:
:lol: :lol: :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#229 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Edin H. wrote:
zagortenej wrote:Sta bi sa onim vojnikom sto joj je prijetio? Čini mi se da je on bio neki vjernik.
Pročitah da je suspendovan i da se vodi postupak protiv njega. Je li vjernik nemam pojma, ja ne znam kako ljudi prepoznaju vjernike, po imenu? :?

Po faci. :izet:
Ja jbg. nemam taj senzor. :oops:
Korisničkoime

#230 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Korisničkoime »

Omar500 wrote:
Korisničkoime wrote:
insomnia78 wrote:Najjace je ovo "svaka akcija ima svoju reakciju". Isto to, cak istim rijecima su govorili za napad na Charlie Hebdo
Kad dođem u FRA ima da te naguzim samo tako.
Eto prijetnja da ću te naguziti.
Na internetu.
Prijavi me.
Možda ti povećaju socijalu.
Napravi i ti priču nešto tipa my escape from guženje. Sodomiziranje od obrezanog/osunećenog.

Charlie Hebdo je bila jbn tragedija, ovo je jebena komedija ili tragikomedija bolje rečeno. Žena je sjela i smislila kako da se ispali, sve planirano.
Charlie Hebdo je false flag operacija, ali dobro, necemo o tome na ovoj temi :-D
Oj nemoj hljeba ti to kad krene nema šanse da stane ispod 100 stranica.
Bitno je ovo jesu li ljudi izginuli, jesu, ne moramo dalje, od koga, čega itd.izginuli su i to je dovoljno da bude tragedija.
Lakat Jebić

#231 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Lakat Jebić »

u svemu ovome jedna stvar prolazi neopazeno.

novinarka klixa

jebote, oni sebe fkt smatraju novinarima

:mrgreen:
insomnia78

#232 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by insomnia78 »

Zvijezdica91 wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote: Čekaj malo, to isto kada je ubijen Denis Mrnjavac u tramvaju u HR na pojedinim portalima i novinama pisalo muslimani napadaju Hrvate u Sarajevu. :? kakva je to logika? zar joj prije svega nisu prijetili psihopate, budale pa tek onda na kraju eto i muslimani? Dakle sudar dva vozila je napad muslimana na kršćanina? Dajte kakva je to logika? :( Dovoljno je pogledati ko joj daje podršku, sve sami mrzitelji islama i muslimana, Lejla možda toga nije ili ne želi biti svjesna.
O cemu pricas ti?

Ovi koji joj prijete to rade zbog islama, u ime islama i Allaha, u odbrani te vjere. Nisu to neke siledzije koji su joj prijetili i slucajno bili muslimani. Logika ti je bas, ali bas van svake pameti.
Ne pravi se naivna zvjezdice iz 1991. godine, znaš ti dobro o čemu ja pričam. Kada je neko sranje onda su muslimani, kada je nešto dobro onda su Bosanci nisu muslimani ili Bošnjaci. Tako isto za ovo, ispade prijetio joj sam bagdadski kalifa iz Bakirovog ureda a ne bolesnici i psihopate. :oops:
Pa ni druga strana nije postedjena toga. Kad je prebrojavati krvna zrncad onda su milijarde u pitanju. Evropa ce, insalah za 20g biti muslimanska, bla, bla...Nije bitno sto nekad popije on ako kaze da je musliman, onda je musliman...E kad braca zarafalaju onda je odjednom potrebno ispuniti stotine uslova da bi se neko nazvao muslimanom
insomnia78

#233 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by insomnia78 »

Korisničkoime wrote:
insomnia78 wrote:Najjace je ovo "svaka akcija ima svoju reakciju". Isto to, cak istim rijecima su govorili za napad na Charlie Hebdo
Kad dođem u FRA ima da te naguzim samo tako.
Eto prijetnja da ću te naguziti.
Na internetu.
Prijavi me.
Možda ti povećaju socijalu.
Napravi i ti priču nešto tipa my escape from guženje. Sodomiziranje od obrezanog/osunećenog.

Charlie Hebdo je bila jbn tragedija, ovo je jebena komedija ili tragikomedija bolje rečeno. Žena je sjela i smislila kako da se ispali, sve planirano.
Dje s' ti guzio prije vojske
prog321

#234 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by prog321 »

Mala je žešći psiho ali muslimani su itekako krivi što joj daju pažnju.
Ignorirajte je.
Vidjet ćete da će tad patiti najviše. :-D
Mutivoda

#235 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Mutivoda »

insomnia78 wrote: bla...Nije bitno sto nekad popije on ako kaze da je musliman, onda je musliman...
on je musliman, iako ne vjeruje ni u boga ni u alaha. :D

a svako danas može bit "novinar" :cry:
Alternativac1

#236 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Alternativac1 »

Moje mišljenje je da svak može pričati šta mu volja, ali ne smije nikom drugom ugrožavati život i sigurnost.
Mišljenje je ko guzica svak ga ima, i uvijek će se naći neko neko uvrijeđen nečijim mišljenjem.
I najjače mi je što ovi koje dotiče mišljenje ove Lejle, isto tako misle recimo o pederima i javno izražavaju mišljenje da ih treba istuć, da su nakaze i slično. Pa možda je nekome religija homoseksualizam, blud i razvat, i neko možda duboko vjeruje u to pa neće pozivat na linč nekog vjernika što duboko vjeruje u nekog stvoritelja koji je preporučio ženama da se pokriju po glavi...
Pa kakvo je to licemjerje? Malo sam konfuzan, ali da se skontat šta je pisac šćeo reć. :D
Lakat Jebić

#237 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Lakat Jebić »

jel ova koliko duabilna? moglo bi je se dodat i ponudit podrsku u ovim teskim trenucima :D
luckylaka

#238 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by luckylaka »

Korisničkoime wrote:
luckylaka wrote:Al ozbiljno...ko je doticna ...politicar,filozof,doktor,sportas,muzicar...
Valjda je htjela/željela biti novinar ili nešto u tom pavcu. Međutim teško se baš snaći kada nemaš nekih kvaliteta za ponuditi a nisi se uhljebio u neku stranku koja te gura. Znači, nisi baš nešto sposoban, nisi Bog zna talentovan, ne radi ti se plaho a opet daje da se ima para i tako skontaš kako da se ispališ iz BiH u inostranstvo.
Kratak sažetak.

EDIT:
Nešto slično Lucky moj ko ono kad smo se ja i ti oko Safeta Sušića svađali samo mene evo još u BiH nije bilo dovoljno jer brate nisi ti nikakav islamista a da si makar malo sad bi ja i ti mogli skupa u SAD po pivi da marišemo.
Jbga brate da si dosao u SAD sad bi se svadjali na relaciji bordo-plavi mozda bi i glava pala :D Bolje ovako.Hvala za pojasnjenej doticne.Mislio sam da je neko mudo u ovom drustvu a ona nula.Napsiacu slican sazetak na F.B.na temu katolicanstva i pravoslavlja da vidim reakcije,naravno ako u tom slucaju docekam jutro. :(
Connaisseur Karlin

#239 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Connaisseur Karlin »

fatamorgana wrote:
piupiu wrote:
supercali wrote:ma sad je iskoristavaju i jedni i drugi
:thumbup:
I mi je iskorištavamo na forumu. :D
:D :lol:

a ona koristi priliku da ode van BiH :D et' svi imaju svoje motive
Drvosjeca iz Dejcica

#240 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

insomnia78 wrote: Pa ni druga strana nije postedjena toga. Kad je prebrojavati krvna zrncad onda su milijarde u pitanju. Evropa ce, insalah za 20g biti muslimanska, bla, bla...Nije bitno sto nekad popije on ako kaze da je musliman, onda je musliman...E kad braca zarafalaju onda je odjednom potrebno ispuniti stotine uslova da bi se neko nazvao muslimanom
Pa rafala se i na drugoj strani i to teškim kalibrima godinama doslovno...nije ta slika baš tako crno-bijela. Još 1992. sam odbacio iluzije u pravednost i poštenje zapada a krivicu i nepoštenje istoka.
Capajebo

#241 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Capajebo »

Lakat Jebić wrote:jel ova koliko duabilna? moglo bi je se dodat i ponudit podrsku u ovim teskim trenucima :D
a kad zaspe tiho ucit' rukju na uho
fatamorgana

#242 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by fatamorgana »

Connaisseur Karlin wrote:
fatamorgana wrote:
I mi je iskorištavamo na forumu. :D
:D :lol:

a ona koristi priliku da ode van BiH :D et' svi imaju svoje motive
Ako ostane do Božića moći će se ponoviti kad počnu popusti!
Mutivoda

#243 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Mutivoda »

MickeyPierce wrote:Cini se blesava treba ali ona ce ovo itekako unovciti. Ovakve ubkehe najbolje danas prolaze.
ima l' đe onaj račun? da vidimo kako idu donacije. :mrgreen:
Capajebo

#244 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Capajebo »

Mutivoda wrote: ima l' đe onaj račun? da vidimo kako idu donacije. :mrgreen:
Mogli bi ti i ja poslovnu saradnju sklopiti. Napisi nesto na fb, ja cu ti od-do, i jos kvalitetno zaprijetiti zivotom i cascu > azil Njemacka, kad izadjem iz zatvora (ako bi u kojem slucaju bio osudjen) za papire > vuk sit, ovce na broju.
Omar500

#245 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Omar500 »

Mutivoda wrote:
MickeyPierce wrote:Cini se blesava treba ali ona ce ovo itekako unovciti. Ovakve ubkehe najbolje danas prolaze.
https://www.gofundme.com/lutfmission

Ev nakav dade 100 dolara prije dva sata, kaze pogledao sam video i odlucio pomoci...de bolan pomazi meni, sta si se nje ufatio :-D
karanana

#246 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by karanana »

novinari danas.....
bolje joj je da nauci copy/paste opciju za vijesti koje stavlja na kix.
ili da joj kazu da google translate nije 100% tacan i da se treba provjeriti.

ali mozda bi mogla unovciti ako bude dovoljno glasna i ako je zamijete ovi crkvenjasi kojekakvi.
omar little

#247 Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by omar little »

ma video su napravili jer im nije islo to skupljanje para, stajala pejdz bez donacija, sad nakon videa odma bolje ide. :D sve se transparentno vidi dole :D

stvara se trail prosekucije, vapaja za pomoc i sve sto misle da ce dovesti do azila
Last edited by omar little on 22/09/2016 23:48, edited 1 time in total.
nelle_tz

#248 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by nelle_tz »

Omar500 wrote:
Mutivoda wrote:
https://www.gofundme.com/lutfmission

Ev nakav dade 100 dolara prije dva sata, kaze pogledao sam video i odlucio pomoci...de bolan pomazi meni, sta si se nje ufatio :-D
Haha, pa, ovo stvarno?
Ova ko oni ljudi sto koriste pse da preko paypala zarade lovu
Mutivoda

#249 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Mutivoda »

Capajebo wrote: Mogli bi ti i ja poslovnu saradnju sklopiti. Napisi nesto na fb, ja cu ti od-do, i jos kvalitetno zaprijetiti zivotom i cascu > azil Njemacka, kad izadjem iz zatvora (ako bi u kojem slucaju bio osudjen) za papire > vuk sit, ovce na broju.
Može vala. :D
E, je l' mora baš Njemačka? (aaako baaaš mora, nie problem :mrgreen: )

Omar500 wrote: https://www.gofundme.com/lutfmission

e fala ti.
Korisničkoime

#250 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote:
Korisničkoime wrote:
luckylaka wrote:Al ozbiljno...ko je doticna ...politicar,filozof,doktor,sportas,muzicar...
Valjda je htjela/željela biti novinar ili nešto u tom pavcu. Međutim teško se baš snaći kada nemaš nekih kvaliteta za ponuditi a nisi se uhljebio u neku stranku koja te gura. Znači, nisi baš nešto sposoban, nisi Bog zna talentovan, ne radi ti se plaho a opet daje da se ima para i tako skontaš kako da se ispališ iz BiH u inostranstvo.
Kratak sažetak.

EDIT:
Nešto slično Lucky moj ko ono kad smo se ja i ti oko Safeta Sušića svađali samo mene evo još u BiH nije bilo dovoljno jer brate nisi ti nikakav islamista a da si makar malo sad bi ja i ti mogli skupa u SAD po pivi da marišemo.
Jbga brate da si dosao u SAD sad bi se svadjali na relaciji bordo-plavi mozda bi i glava pala :D Bolje ovako.Hvala za pojasnjenej doticne.Mislio sam da je neko mudo u ovom drustvu a ona nula.Napsiacu slican sazetak na F.B.na temu katolicanstva i pravoslavlja da vidim reakcije,naravno ako u tom slucaju docekam jutro. :(
Ma gdje ćemo oko njih kad su i jedni i drugi odron, ne zna se ko je gori ove sezone, očaj.
Ma "novinar" klixa, to su oni koji nađu neki ko fol zanimljiv tekst na stranim portalima, na brzinu uz pomoć google translate prevedu i postiraju pod svojim inicijalima npr, L.Č., ono tipa čovjek uzgojio bundavu koja liči na Elvisa P.
Ma ti napadi na FB to ti je ko u rovu moj Lucky, ko u rovu 93 :D .
Jbg ništa pametno u ovoj našoj Bosni da hoće makar ovi izbori proći da mogu TV upalit.
Locked