Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeste da nisam njihov navijac / simpatizer, ali nevjerovatno da jos nemaju svoju temu. Ako nista zasluzili su nakon ovakve sezone. Izdrzite "lisice" Mislim da su mnogi uz ovaj klub bez obzira kojem klubu pripadaju. Jos samo malo i ulazite u istoriju za sva vremena
U mojoj familiji se odavno navija za Lester. Moj pradido je radio u okolini Lestera 1920-tih godina i tu ljubav ponio dole na Balkan. Mene smatraju kjafirom jer mi Lester nije najveca ljubav ali sam definitivno fan. Sjecam se Muzzy Izzeta te Emila Heskya kako su zarili palili. Bio par puta sa starim na Filbert Streetu.
Point. wrote:U mojoj familiji se odavno navija za Lester. Moj pradido je radio u okolini Lestera 1920-tih godina i tu ljubav ponio dole na Balkan. Mene smatraju kjafirom jer mi Lester nije najveca ljubav ali sam definitivno fan. Sjecam se Muzzy Izzeta te Emila Heskya kako su zarili palili. Bio par puta sa starim na Filbert Streetu.
Leicester je prava sportska priča i dokaz da se protiv arapskih i ruskih dolara skrkanih u velike klubove i mali klubovi mogu boriti tajlandskim dolarima.
Realno jedini trener na svijetu koji moze prosut 7 boba prednosti u zadnjih 5 kola je upravo Ranijeri. Ako ovo prokocka nek' se baci sa Big Bena. Tek' ce se nakon danasnje pobjede vidjeti od cega su skovani. Kakva ce to ludnica biti u Leicesteru ako osvoje jebote.
Prosli su Sunderland,jos uvijek stojim pri svojoj. Ako iduce kolo prodju neokrznuti West Ham ili poslije te utakmice ostanu sa istom bodovnom prednoscu ispred Totenhama,prvaci su. Poslije toga igraju ponovo kuci sa Swansea. Idu MU,dolazi im Everton i proslava titule kod Chelsea kojem su igraci vec u papucama za plazu.
Point. wrote:Sad nadjoh, imaju Slavenove kuci pa opet kuci sa Swanseom. Idu na noge Van Galovim degenericima , pa Everton kuci i onda Chelsea u Londonu.
Hm.
Point. wrote:Sad nadjoh, imaju Slavenove kuci pa opet kuci sa Swanseom. Idu na noge Van Galovim degenericima , pa Everton kuci i onda Chelsea u Londonu.
Hm.
Mogu realno svih pet utakmica zijaniti
Jedna im je sigurna ja mislim. Ako zafali,dace Chelsea,samo da niko iz Londona ne bude prvak