bilo kojem pojedincu, a koji ne donosi političke odluke nemoguće se petljati u unutrašnji ustroj bilo koje države, pogotovo preko forum, pa to svatko zna, s obzirom da je moje učešće na ovom forumu daleko obimnije u principu totalno nesrazmjerno s učešćem na herceg-bosni, izgleda da i ovaj forum nazivaš "fašističkim", imaš mene, doduše jako malo i na banja-luci.com.komeba wrote:Jeste,tako je...kako me nije stid da tebi koji cak nisi ni drzavljanin BiH govorim da se ne trebas petljati u unutrasnji ustroj moje drzave.Zaista,kako me nije stid...osa wrote:ne znaš bolje, tako poruke vrlo često možeš naći i na herceg-bosni, ako nisi za treći i ako si iz sarajeva ili tuzle, pedala, rekoh ja isti mentalni sklop, samo vjera i nacija drukčija...
Ti si domaci na herceg-bosni,a ne kazu bezveze - s kim si,takav si.Ne mozes biti ti dobronamjeran i demokrata ako si clan fasistickog foruma,jednostavno ne mozes
a tko je dobronamjeran i demokrata, ja ili takvi kao ti, dovoljno je uporediti poruke tvoje i ekipe takvih sa herceg-bosne, iste, nimalo demokratične i dobronamjerne, dapače.....