Legitimnost/Komsic/HDZ

Locked
ultima_palabra

#276 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by ultima_palabra »

Aguirre wrote:koje su to bile?

To što za ArmijuBiH nisu donesene presude neznači da su lišeni krivnje.

Kako je moguće da su na ljeto 1993. gotovo nestali Hrvati iz Jablanice, Konjica, Prozora, zenice, Kaknja, Vareša, Bugojna itd. A da se neradi o "udruženom zločinačkom poduhvatu"?!?
Armija RBiH i HVO... izlaskom dijela HVO-a iz OS RBiH i stavljanjem u službu paradržavne tvorevine HZHB oni su to prestali biti. Dijelovi HVO-a u regionima Tuzle i Sarajeva su ostali pod komandom Armije.

Većina Hrvata se iselila sa tih prostora zajedno sa HVO, dok su sukobi još bili u začetku... poznato je da su neka premještanja stanovništva izvođena preko teritorija koji su kontrolisali četnici. Počinjeno je dosta zločina nad Hrvatima od strane Armije i nekih paravojnih formacija, ali zločini nisu imali sistemski i organizovani karakter, tako da nije bilo udruženog zločinačkog poduhvata.
osa

#277 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by osa »

ultima_palabra wrote:

Kako je moguće da su na ljeto 1993. gotovo nestali Hrvati iz Jablanice, Konjica, Prozora, zenice, Kaknja, Vareša, Bugojna itd. A da se neradi o "udruženom zločinačkom poduhvatu"?!?
Armija RBiH i HVO... izlaskom dijela HVO-a iz OS RBiH i stavljanjem u službu paradržavne tvorevine HZHB oni su to prestali biti. Dijelovi HVO-a u regionima Tuzle i Sarajeva su ostali pod komandom Armije.

Većina Hrvata se iselila sa tih prostora zajedno sa HVO, dok su sukobi još bili u začetku... poznato je da su neka premještanja stanovništva izvođena preko teritorija koji su kontrolisali četnici. Počinjeno je dosta zločina nad Hrvatima od strane Armije i nekih paravojnih formacija, ali zločini nisu imali sistemski i organizovani karakter, tako da nije bilo udruženog zločinačkog poduhvata.
šta bi tek bilo da su protjerivani i ubijani sistematski, desetine tisuća ljudi protjerane nesistematski, lijepa priča, ali kratka....
Aguirre

#278 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by Aguirre »

vee-jay wrote:
Aguirre wrote:
oh, pa dobro... hajmo ovako

stanovnici RS-a. nikad nisu bili stanovnici BiH. Jer je nisu priznali, nit su ikad(vlastitom željom) živjeli u dotičnoj državi. Svoj teritorij su "očistili" 1991. od ne-srba.

ili

stanovnici HB-a. nikad nisu bili stanovnici BiH. Jer je nisu priznali, nit su ikad(vlastitom željom) živjeli u dotičnoj državi. Svoj teritorij su "očistili" 1992. od ne-hrvata

LAŽ!

NAdji ijedan dokument ili BILO ŠTO gdje je HB nepriznavao BiH. To apsolutno nigdje ne piše!
A ako ćemo o protjrivanju manjina. Okladit cu se u sve što hoćeš da je ArmijaBiH protjerala preko 100.000 Hrvata iz BiH.

A ti reci koliko je HVO![/quote]

hey @aguirre nemam namjere da se ganjam proslosti i trazim neke gluposti po internetu da bi ja tebi nesto dokazao. znam, prozivio, meni dovoljno...
herceg bosna i velika hrvatska su proslost i nema sanse da se desi ono na sto covic i njegov mu fasisticki frend iz laktasa tako emocionalno zajednicki svrsavaju...
po meni, pozivi na neku novu herceg bosnu iz vremena mate bobana su separatizam i samim time jedan teroristicki cin protiv drzave...
a po zakonu onaj ko podrzava separatizam... :wink:[/quote]

a imaš RS. Ozakonjenu.
Moj prijedlog je 4 entiteta i malo više centralizirana država. Ako ništa da se dokine toliko ministarskih plaća. ;-)
elSaik

#279 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by elSaik »

milojicabrzi wrote:Na svakom dokumentu koji imam iz perioda Herceg-Bosne, pa cak i u vrijeme najzescih sukoba 1993. godine, stoji u zaglavlju

BOSNA I HERCEGOVINA
Hrvatska Republika Herceg-Bosna
Opcina .....

No, on the topic....U uvodniku "Dana" nedavno je lijepo receno..."Hrvati se prema izboru Komsica za clana Predsjednistva BiH osjecaju kao kada bi Bosnjacima glasaci iz RS izglasali Dzevada Galijasevica za predsjednika" dakle kao Bosnjaka koji odgovara hrvatskoj politickoj liniji, ili npr. izglasaju Srbi u BiH bosnjackog clana predsjednistva Fikreta Abdica....zamislite tu situaciju, i budite realni.
To ni teoretski ne mogu jer glasači iz RS mogu glasati samo za srpskog člana predsjedništva.
osa

#280 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by osa »

elSaik wrote:
milojicabrzi wrote:Na svakom dokumentu koji imam iz perioda Herceg-Bosne, pa cak i u vrijeme najzescih sukoba 1993. godine, stoji u zaglavlju

BOSNA I HERCEGOVINA
Opcina .....

No, on the topic....U uvodniku "Dana" nedavno je lijepo receno..."Hrvati se prema izboru Komsica za clana Predsjednistva BiH osjecaju kao kada bi Bosnjacima glasaci iz RS izglasali Dzevada Galijasevica za predsjednika" dakle kao Bosnjaka koji odgovara hrvatskoj politickoj liniji, ili npr. izglasaju Srbi u BiH bosnjackog clana predsjednistva Fikreta Abdica....zamislite tu situaciju, i budite realni.
To ni teoretski ne mogu jer glasači iz RS mogu glasati samo za srpskog člana predsjedništva.
što je u redu....
Aguirre

#281 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by Aguirre »

ultima_palabra wrote:

Meni je zanimljivo kako je moguće da npr. u kaknju gdje je Hvo do 1993. imao nadmoć nije zabilježen nijedan ozbiljniji ratni incident. A Dolaskom izbjeglica iz istočne Bosne i naglom promjenom stukture stanovništva Hrvati odjedanput postaju državni neprijatelji... i bivaju osuđeni na progon.
Aguirre

#282 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by Aguirre »

osa wrote:
elSaik wrote:

BOSNA I HERCEGOVINA
Opcina .....

što je u redu....

Svidja mi se tvoj smisao za humor... ;-)
vee-jay

#283 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by vee-jay »

Aguirre wrote: a imaš RS. Ozakonjenu.
Moj prijedlog je 4 entiteta i malo više centralizirana država. Ako ništa da se dokine toliko ministarskih plaća. ;-)
a mene tvoj prijedlog ne interesuje.
osa

#284 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by osa »

Aguirre wrote:
osa wrote:
elSaik wrote:
što je u redu....

Svidja mi se tvoj smisao za humor... ;-)
a za pravednost...
Aguirre

#285 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by Aguirre »

[/quote]

Svidja mi se tvoj smisao za humor... ;-)[/quote]

a za pravednost...[/quote]

Dobro me nasmija. Zar to postoji u ovoj državi?
Aguirre

#286 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by Aguirre »

vee-jay wrote:

jesi neki. A taman sam ti podilazio... :lol:
osa

#287 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by osa »

Aguirre wrote:

Svidja mi se tvoj smisao za humor... ;-)[/quote]

a za pravednost...[/quote]

Dobro me nasmija. Zar to postoji u ovoj državi?[/quote]

ako gledamo kontekst, da srbi biraju predstavnika srba u predsjedništvu, onda da, barem malo prevednosti...
Aguirre

#288 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by Aguirre »

[/quote]

ako gledamo kontekst, da srbi biraju predstavnika srba u predsjedništvu, onda da, barem malo prevednosti...[/quote]

mislim iskreno, možda i bolje da je Komšić predstavnik Hrvata,pa neću morat slušat budale koje tupe da su Hrvati nacionalisti.
Zapravo smo najveći ljubitelji BiH; dali smo Iz reda Hrvata čovjeka kojeg Bošnjaci još više voel nego mi. Još malo da se Srbi opamete... Ma Tito će Bit goli k... za za ovog kosmopolita. 8-)
osa

#289 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by osa »

Aguirre wrote:
ako gledamo kontekst, da srbi biraju predstavnika srba u predsjedništvu, onda da, barem malo prevednosti...[/quote]

mislim iskreno, možda i bolje da je Komšić predstavnik Hrvata,pa neću morat slušat budale koje tupe da su Hrvati nacionalisti.
Zapravo smo najveći ljubitelji BiH; dali smo Iz reda Hrvata čovjeka kojeg Bošnjaci još više voel nego mi. Još malo da se Srbi opamete... Ma Tito će Bit goli k... za za ovog kosmopolita. 8-)[/quote]

gledajući realno komšić se može staviti u istu ravan s bajramovićem, sejdom naravno, njega izabraše srbi albancima, a komšića bošnjaci hrvatima, a zašto je to dobro, treba pričekati i vidjeti, ja osobno smatram da je to loše, loše po bih, mnogi smatraju upravo suprotno, ali mnogi su smatrali da je i sejdin izbor dobar, rezultate znamo, rezultate izbora komšića ćemo tek saznati...
vee-jay

#290 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by vee-jay »

Aguirre wrote:
vee-jay wrote:
jesi neki. A taman sam ti podilazio... :lol:
onda ces morati doci sa nekim drugim prijedlogom, ako hoces da te ozbiljno shvatim :wink:
vee-jay

#291 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by vee-jay »

osa wrote:
Aguirre wrote:
ako gledamo kontekst, da srbi biraju predstavnika srba u predsjedništvu, onda da, barem malo prevednosti...
Zapravo smo najveći ljubitelji BiH; dali smo Iz reda Hrvata čovjeka kojeg Bošnjaci još više voel nego mi. Još malo da se Srbi opamete... Ma Tito će Bit goli k... za za ovog kosmopolita. 8-)[/quote]

gledajući realno komšić se može staviti u istu ravan s bajramovićem, sejdom naravno, njega izabraše srbi albancima, a komšića bošnjaci hrvatima, a zašto je to dobro, treba pričekati i vidjeti, ja osobno smatram da je to loše, loše po bih, mnogi smatraju upravo suprotno, ali mnogi su smatrali da je i sejdin izbor dobar, rezultate znamo, rezultate izbora komšića ćemo tek saznati...[/quote]

uh osice, tvoji penzionerksi snovi su nam vec odavno poznati :zzzz:
osa

#292 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by osa »

vee-jay wrote:
osa wrote:
Aguirre wrote:

Zapravo smo najveći ljubitelji BiH; dali smo Iz reda Hrvata čovjeka kojeg Bošnjaci još više voel nego mi. Još malo da se Srbi opamete... Ma Tito će Bit goli k... za za ovog kosmopolita. 8-)
gledajući realno komšić se može staviti u istu ravan s bajramovićem, sejdom naravno, njega izabraše srbi albancima, a komšića bošnjaci hrvatima, a zašto je to dobro, treba pričekati i vidjeti, ja osobno smatram da je to loše, loše po bih, mnogi smatraju upravo suprotno, ali mnogi su smatrali da je i sejdin izbor dobar, rezultate znamo, rezultate izbora komšića ćemo tek saznati...
bogami ovo je java...
luckypot

#293 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by luckypot »

osa wrote:
Ma jasta tebi je u stvari na srcu BiH, izvini nisam te prepoznao. Sta bi mi da nemamo ovako dobronamjernog savjetnika, kako bi dalje?
osa

#294 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by osa »

luckypot wrote:
osa wrote:
Ma jasta tebi je u stvari na srcu BiH, izvini nisam te prepoznao. Sta bi mi da nemamo ovako dobronamjernog savjetnika, kako bi dalje?
isto kao i dosad, a dosad je bilo, kako ono....
vee-jay

#295 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by vee-jay »

osa wrote:
vee-jay wrote:
osa wrote:
bogami ovo je java...
your own private java ... nadas se godinama, nadaces se do groba...
Been

#296 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by Been »

Leo Pločkinić, propali novinar koji vodi alkoholičarsku para-organizaciju, odlučio je iznijeti svoj moralni izmet i odgovoriti fra Petru Jelaču koji je izjavio da će glasati za SDP. U nedostatku zdravog razuma, Pločkinić ( više puta objavio bankrot zbog sudskih presuda koje je morao platiti ), iznosi slijedeće u svom napadaju bijesnila...
Pa, Fra Petre, koga birati? Koga za tvoju malenkost izabrati? Nisi ostavio naputak. Tko stoji iza Fra Jeleča, ako nije Socijaldemokratska hobotnica, povezana s FTV-om i dobrano upućena u medijsko-propagandni i psihološki rat usmjeren protiv "zadrtih hrvatskih nacionalista". Zamislite da neki hodža javno zagovara neovisnost Herceg-Bosne i da mu se daje medijski prostor da blati bošnjačku demokratsku većinu i njen izbor? Zašto fra Petar nije jednako kritičan prema bošnjačkim političarima koji javno podržavaju Sile osovine zla, Iranski nuklearni program, Bin Ladena, opravdavaju terorizam protiv Zapada, puštaju na slobodu teroriste iz Maoče, ubojstva Hrvata u Travniku, Vitezu, tramvajima, itd… Fra Petar je samo marioneta bošnjačke propagande koju preko 6 "Hrvata" (poznatih imenom i prezimenom) gura SDP i koji kroz samo uvijek istih par imena gura svoje stavove proglašavajući ih stavovima "svih građana" za mene tzv. Bosne i Hercegovine. Ne ulazeći u politiku bilo koje stranke (HDZBiH), pa tako ni pojedinaca koje prozivate (B.Krišto i D.Čović), recite javno tko je ili što je dobro za Hrvate u BiH? Je li to SDP, SDA ili SBiH?

VEZANI TEKST: Borjana Krišto bila bi drugi srpski član predsjedništva!

Mislim da su ljude Vašeg mentaliteta nazivali u srednjem vijeku vazalima, podanicima i općenito podložnim epitetima. S urušavanjem vrijednosti koje su kako navodite rezultat HDZ-a BiH ili bilo kojeg HDZ-a ili bilo kojeg HSP-a se ne slažem, jer su one uglavnom rezultat djelovanja bošnjačke politike koja ima za cilj da Vi sutra tutnete na glavu fes, jer u ovom trenutku Vi po Sarajevu ne smijete virnut izvan Crkve u franjevačkom habitu. Bošnjački politički krug (SDP,SDA,SBiH, i ostali za koje Vi tvrdite kako su Hrvati trebali za njih glasovati, a nisu jer su "zaostali") imaju zajednički cilj: aktivno raditi na stvaranju unitarne BiH, sa što manje Hrvata i Srba, pod cijenu novih nesretnih previranja jer je u vrhu Islamske zajednice BiH procijenjeno kako Bošnjaci demografski mogu "izdržati i nove ratove" zbog opravdanog cilja opstanka samo njihove BiH, pogasiti sve nacionalne i nacionalističke težnje, izvršiti etnocid, uništiti sve kulturne organizacije bh Hrvata, kulturocid, uništiti hrvatske medije, onemogućiti svako hrvatsko autonomno djelovanje u bilo kojoj sferi, nametnuti svoje stavove, omesti uspostavljanje još jedne hrvatske federalne jedinice pod prijetnjom novih previranja, omesti ekonomsko osamostaljivanje, omesti gospodarsko jačanje hrvatskih županija te višak sredstava odvesti u Federalni proračun iz kojeg se spašavaju propala bošnjačka poduzeća. Etničko čišćenje se neometano odvija u miru jer na bošnjačkim područjima više i nema Hrvata - osim Vas, a ni Vi ne smijete okolo hodati u habitu, itd,...

Hrvatima u BiH u ovom trenutku treba netko poput Milorada Dodika koji bi lupnuo šakom o stol i u lice predstavnicima bošnjačke konglomeratske hegemonijalne dinastije malih Komšića rekao - Dosta! Nažalost, nemamo sada nikog takvog ali sutra tko zna. Ako Hrvati u BiH nemaju nikakvih prava - onda je najbolje da se Hrvati osamostale i proglase nezavisnost. Kada ste tako dobri s bošnjačkim političkim krugom, kada tako lijepo korespondirate za opamećivanje Hrvata, kada tako dobro idete na ruku bošnjačkoj propagandi čime ste ih valjda zadužili u neku ruku: zašto se poštovani fra Petre javno ne založite za neovisnost i samostalnost bh Hrvata i Herceg-Bosne?

Zar za sve goruće probleme koje ste iznijeli u svom javnom promišljanju nije nezavisnost bh Hrvata? Svi problemi (pa i Vaša zabrinutost) bi jednostavno isparili s političke pozornice, a politički „zaostali Hrvati“ bi Vam trajno ostali zahvalni. Primjetno je kako Fra Petar lamentira nad sudbinom političke kohabitacije između HDZ-a i bošnjačkih stranaka koje je isti napustio te se prepustio kolaboraciji s mrskim "Dodikom" i političkim krugovima iz RS-a. Mislio sam kako je ekumenizam okosnica duhovne spojenosti i razvoja Crkve. Tvrdnja kako bi Borjana Krišto bila drugi srpski član nakon rezultata izbora je izvan razuma. Tko je onda "podoban" i podržava bošnjačku politiku, a da nije Ž.K. Fra Petar spominje Posavinu i Hrvate iz Posavine: zar to nisu oni koji su u Hrvatskoj već napravili dvije kuće i danas ne žele da se vrate jer imaju dobro plaćen posao? Što je po toj zamjeni teza s Hrvatima Australije? Nećemo li i njih i dio Australije pripojit tko zna kome (ne valjda tzv. BiH)? Zašto je, po fra Petru, Hrvatima u BiH dobro glasovati za "bošnjačke srednjovjekovne ćate", a nikako kohabitirati sa bh Srbima i mrskim Dodikovim "SNSD-om"?

Zato što je dotični fratar žrtva tzv. Stokholmskog sindroma. To je slučaj kada se žrtva koja se izloži torturama nakon određenog vremena na kraju sprijateljuje s nasilnikom nakon čega ga brani i opravdava na sudu. Srećom, jedina žrtva ovog sindroma je Fra Petar i šestorica drugih dok je oko 200.000 hrvatskih birača prošlo mentalno neozlijeđeno. Kada govorimo o fenomenu izdaje, jedini izdajnik hrvatske demokratske većine koja je donijela svoju odluku na izborima je Fra Petar. Zašto se na kraju krajeva kod ovog fratra pojavljuje toliki animozitet prema vlastitom narodu, zašto se Fra Petar ne izjasni kao Bošnjak, apostatira do kraja i gotova stvar ili bi to pokvarilo koncept medijskog eksponiranja probošnjačkih ideja proturenih preko socijaldemokratskog katoličkog svećenika? Zato jer se osjeća probošnjački i to je sasvim u redu sve dok te političke nespojivosti iznosi javno.

Odgovor fra Petru na njegova pitanja: zašto su Hrvati uopće izašli na izbore, zašto pružaju žestok politički otpor bošnjačkim unitarističkim snovima, zašto su izabrali i dosadašnje lidere, zašto promišljaju samostalno, zašto su ponosni, leži u sljedećoj anegdoti. Sudski činovnik u Austro-ugarskoj monarhiji Martin Đurđević u svojim "Memoarima sa Balkana", pretiskanim 2000.g u Stocu, donosi ovu zgodu. U vrijeme tursko-austrougarskoga rata (1875-78) na sugestiju otomanskoga sultanata, koji je stao kršćanskoj raji obećavati brda i doline, "blagostanje i reforme" (str. 83) samo da ne ide u borbu za svoja prava i slobode, zapadni su se konzuli kao sultanovi glasnogovornici javili te pošli na pregovore s vođama jugoistočne Hercegovine. Dođu tako konzuli međunarodne zajednice određenoga dana na hercegovačko-dalmatinsku granicu između Dubravice i Bijeloga Vira (str. 10). Taj se dijalog odvijao ovako. "Vaš ustanak i postupak nije opravdan", rekoše konzuli. "Dugovječne mukotrpnje opravdavaju naš ustanak...", odgovoriše vođe. "Ali je u sultana silna snaga i vojska, pa će vas sviju smrviti", dočekaše konzuli. "Mrvi nas i tare već od 500 godina, pa evo nas još ima živih, da krv do zadnje kapi prolijemo za slobodu" - repliciraše vođe. "Kad to malo hljeba, što imadete u torbi, pojedete, čim ćete se hraniti? Ta pomrijet ćete od gladi", zaprijetiše sankcijama konzuli. Mijo Ljuban iz Sjekosa pograbi šaku zemlje ispred sebe, turi zemlju u usta, prožvaka i proždrije na očigled sviju, te reče: Evo ove Božje hrane neće nam nikada nestati. Kažu, da je engleski konzul Holmes zaplakao, kad je vidio taj prizor (str. 84). Kad je ovaj odlomak pročitan suvremenom engleskom "konzulu na Balkanu" lordu David Owenu, on se samo osmjehnuo (str. 8).

Fra Petre, i mi ćemo jesti zemlju ali nećemo pod kapu koju nam baš Vi stavljate na glavu već će hrvatski narod samostalno i zajedno izabrati i s kim će politički kohabitirati i s kim neće. I nemojte zaboraviti kako i sami valjda još pripadate istom narodu. Na kraju, ne zaboravite kako samo katolicima možete držati misu i propovijed, a politička zalaganja zabodite sada u ledinu jer Opći izbori su završili, a hrvatski narod većinski izabrao. Uostalom, uopće mi nije jasno zašto Fra Petar toliko revno iznosi tolike političke kritike na narod koji vodi duhovno ili se nameće zaključak kako su njegov politički (a možda i vjerski) stav kupili za Judine škude. Fra Petre, ja ti opraštam, a nadam se i narod kojeg si prodao bošnjačkim interesima i kojem bi se trebao vratiti u okrilje, a ne služiti sili jačega u ovom trenutku. Zajedno ćemo jesti zemlju ali izborit ćemo se za naša prava.
luckypot

#297 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by luckypot »

Kad ce leo strasni krenuti u rat protiv BiH, skupa sa svojih 8 pripadnika "hercegbosanske alternative" :D
kiky

#298 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by kiky »

jedva čekam treči entitet ...
još kad bi znali koje su mu granice ...
ili prije da če bit virtuelni ...
:D
kiky

#299 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by kiky »

Aguirre wrote:
kiky wrote:
Aguirre wrote:
Nije se pomakla nego protjerala sve koji su bili protiv cjelovite države 1/1, pa je li ti to predlažeš da se i ovde uradi ?
u ime koga da se to uradi? tko to može u BiH? tho za to ima legitimitet.

Objasni sto je bio plan Z4, i tko ga je odbio. Srbi nisu priznali RH kao svoju državu!!!
BiH Hrvati su to učinili 1992. mensčini da je bio 3.mjesec...
nemaš ti blage veze šta lupaš ...
ili lupanje kao samo sebi cilj ...
:D[/quote]

ma ja! glavno da ti znaš...

Smislenom raspravom ovdje niko još nije opametio drugog.

Čini se da vakvi forumi koriste zajedljivim i huškački raspoloženim "ideolozima". S time da su "nacionalisti" u svemu umjereninji. Paradoksalno. :?

Inače, pročitaj post iznad svog. Možda nešto i naučiš. :run:[/quote]

jel ti svoje postove nazivaš smislenom raspravom ...
i šta to od tebe čovjek da nauči ...
na ovom forumu si samo da bi prosipao mržnju prema bosni i svemu bosanskom i razvodnjavo temu lupajuči nebuloze ...
jadan si i ti i tvoje gluposti koje postaš ...
jedino te zeza što ti od priče i planova nema ništa ...
:D
hercegovac_pravi

#300 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by hercegovac_pravi »

osa wrote:
ultima_palabra wrote:

šta bi tek bilo da su protjerivani i ubijani sistematski, desetine tisuća ljudi protjerane nesistematski, lijepa priča, ali kratka....
Ponovo iste ofucane frazetine ...pa da ponovimo činjenično stanje.
Hrvatskom vojno-političkom vrhu bivše tzv. "hzhb" se sudi za etničko čišćenje i iseljavanje Hrvata srednje Bosne. Taj dio optužnice UKLJUČEN je u proces koji se vodi proti članova udruženog zločinačkog poduhvata. Idejni lider i inicijator tog zločina je bio Franjo Tuđman a taj zločinački projekt koji je za osnovni cilj imao temeljno uništenje bošnjačkog naroda sa teritorija buduće hrvatske države je iniciran polovinom 1991 godine.
Sve jasno stoji u optužnici i podkrijepljeno je neoborivom dokumentacijo (pisanom i audio) na osnovu koje je i kreirana sama optužnica.
A vi sada opletite po onaj "puste želje puste li ste"...i razvijajte šbbkbb scenraij..
Locked