Legitimnost/Komsic/HDZ

Locked
osa

#476 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by osa »

komeba wrote:
osa wrote:ne znaš bolje, tako poruke vrlo često možeš naći i na herceg-bosni, ako nisi za treći i ako si iz sarajeva ili tuzle, pedala, rekoh ja isti mentalni sklop, samo vjera i nacija drukčija...
Jeste,tako je...kako me nije stid da tebi koji cak nisi ni drzavljanin BiH govorim da se ne trebas petljati u unutrasnji ustroj moje drzave.Zaista,kako me nije stid...
Ti si domaci na herceg-bosni,a ne kazu bezveze - s kim si,takav si.Ne mozes biti ti dobronamjeran i demokrata ako si clan fasistickog foruma,jednostavno ne mozes :wink:
bilo kojem pojedincu, a koji ne donosi političke odluke nemoguće se petljati u unutrašnji ustroj bilo koje države, pogotovo preko forum, pa to svatko zna, s obzirom da je moje učešće na ovom forumu daleko obimnije u principu totalno nesrazmjerno s učešćem na herceg-bosni, izgleda da i ovaj forum nazivaš "fašističkim", imaš mene, doduše jako malo i na banja-luci.com.
a tko je dobronamjeran i demokrata, ja ili takvi kao ti, dovoljno je uporediti poruke tvoje i ekipe takvih sa herceg-bosne, iste, nimalo demokratične i dobronamjerne, dapače.....
osa

#477 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by osa »

and wrote:
osa wrote:
and wrote: ne vjerujem da će hdz u hrvatskoj tada i postojati.
imaće oni drugih problema tada,a federalne jedinice su se rješavale u dejtonu.jedino čović može nešto od dodika iskamčiti.
neke sitne stvari će razmijeniti nakon formiranja, ne smiju prije jer bi i bošnjaci tražili revidiranje granica na štetu rs-a, informacija iz pouzdanih izvora...
vjerovatno bošnjaci neće imati ništa protiv
sudbina, božja volja and, ne može se protiv toga, nego laku noć....
bosan

#478 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by bosan »

Laku noc i sanjaj Milana Martica :D :D
and

#479 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by and »

laku noć,ne mislim da ćeš taj film gledati
kv99

#480 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by kv99 »

osa wrote:
and wrote:
test01 wrote:ne bi rekao da je hrvatska digla ruke od bih hrvata vec vode oportunisticku politiku zbog ulaska u eu.
kada udju u eu tada ce se cuti sluzbeni hrvatski stav,a on ce biti kao i stav hdz bih, znaci federalna jedinica.
ne vjerujem da će hdz u hrvatskoj tada i postojati.
imaće oni drugih problema tada,a federalne jedinice su se rješavale u dejtonu.jedino čović može nešto od dodika iskamčiti.
neke sitne stvari će razmijeniti nakon formiranja, ne smiju prije jer bi i bošnjaci tražili revidiranje granica na štetu rs-a, informacija iz pouzdanih izvora...
Jel to iz izvora sa onog foruma gdje se okupljaju slicni tebi pa po citav dan brojite krvna zrnca i kako ce biti tzv hb tamo gdje je bio hv/hvo poslije rata ,minus Sipovo i Mrkonjic jer ste tamo poklali i popalili a ni mentor vam ne bi dao....a a ko ne budu Bosnjaci pristali na to ..dobice u najboljem slucaju jednokratnu do Turske ? Vidim da si doslovno prepisao to sa onog foruma koji vam mentor placa pa jel to taj pouzdani izvor ;-)

P.S I jos cekamo hoces li prije u Haag da spasavas one politicare i generale ili ces da se preselis u Zenicu pa da tamo imas "stav " koji imas u Sisku :lol: I na sta je tvz hb spala kada je otrcali drot iz Siska zagovara preko foruma po citav Bosni i Hercegovini :lol: Ali kao i obicno : "Lahko je tudzim ku*cem gloginje mlatiti " zar ne iz Siska ?
klixober

#481 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by klixober »

osa wrote:
komeba wrote:
osa wrote:ne znaš bolje, tako poruke vrlo često možeš naći i na herceg-bosni, ako nisi za treći i ako si iz sarajeva ili tuzle, pedala, rekoh ja isti mentalni sklop, samo vjera i nacija drukčija...
Jeste,tako je...kako me nije stid da tebi koji cak nisi ni drzavljanin BiH govorim da se ne trebas petljati u unutrasnji ustroj moje drzave.Zaista,kako me nije stid...
Ti si domaci na herceg-bosni,a ne kazu bezveze - s kim si,takav si.Ne mozes biti ti dobronamjeran i demokrata ako si clan fasistickog foruma,jednostavno ne mozes :wink:
bilo kojem pojedincu, a koji ne donosi političke odluke nemoguće se petljati u unutrašnji ustroj bilo koje države, pogotovo preko forum, pa to svatko zna, s obzirom da je moje učešće na ovom forumu daleko obimnije u principu totalno nesrazmjerno s učešćem na herceg-bosni, izgleda da i ovaj forum nazivaš "fašističkim", imaš mene, doduše jako malo i na banja-luci.com.
a tko je dobronamjeran i demokrata, ja ili takvi kao ti, dovoljno je uporediti poruke tvoje i ekipe takvih sa herceg-bosne, iste, nimalo demokratične i dobronamjerne, dapače.....
Nemoj me molim te dalje nasmijavati,ti si se svojom dobronamjernoscu i demokracijom toliko iskompromitovao na sa-x forumu(da ne govorim o ucescu na h-b),da si dok god diskutujes pod tim nickom,apsolutno irelevantan sugovornik.
I grohotom se smijem sto uopste dovodis u istu ravan he-b i sa-x...kao u smislu,svugdje ima budala. To sto ti jedan klasicni fasisticki portal dovodis u ravan sa sa-x i sto si cak ucesnik na njihovom forumu,govori sve o tebi.
nosara

#482 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by nosara »

Ignorisite supka... Da li ste svjesni da se radi o pripadniku zlocinackih specijalnih policijskih postrojbi ciji je sef u Hagu...? On je na ovom forumu izjavio da bi palio po Bosni (mozda i jeste) da je dobio naredjenje...

Sta je slijedece, bistrenje politike sa mladicevim bodigardom...?
kiky

#483 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by kiky »

ovo su vjerovatno zadnji izbori po ovom izbornom zakonu ...
u sljedeči če se morat implementirat presuda suda u hagu a koja če omogučit svim građanima da se kandiduju za predsjednika države, a ne samo predstavnici tri naroda ...
tako da ove baljezgarije o moranju glasanja svakog za svog opet padaju u vodu i to jednom zauvijek ...
inače, i previše se pažnje posvečuje hoštaplerima koji svoju mržnju prema bosni gase pišuči nebuloze po forumima ...
nisu vrijedni ni slovceta odgovora ...
:D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#484 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by KatarinaKosaca »

Nema se šta raspravljati. Legalno je i legitimno. U skladu sa Ustavom, dobio da je razvalio i kome se sviđa ili ne, ali je tako. Niti meni se ne sviđa što će Lagumdžija biti glavni menadžer u BIH, pa šta mogu? Dobio je izbore.
Abacija

#485 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by Abacija »

kiky wrote:ovo su vjerovatno zadnji izbori po ovom izbornom zakonu ...
u sljedeči če se morat implementirat presuda suda u hagu a koja če omogučit svim građanima da se kandiduju za predsjednika države, a ne samo predstavnici tri naroda ...
tako da ove baljezgarije o moranju glasanja svakog za svog opet padaju u vodu i to jednom zauvijek ...
inače, i previše se pažnje posvečuje hoštaplerima koji svoju mržnju prema bosni gase pišuči nebuloze po forumima ...
nisu vrijedni ni slovceta odgovora ...
:D
Neko mi rece da su salonci i trolovi pozeljna stvar jer... :skoljka:
nosara

#486 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by nosara »

KatarinaKosaca wrote:Nema se šta raspravljati. Legalno je i legitimno. U skladu sa Ustavom, dobio da je razvalio i kome se sviđa ili ne, ali je tako. Niti meni se ne sviđa što će Lagumdžija biti glavni menadžer u BIH, pa šta mogu? Dobio je izbore.
Ako si pozelila lepog, on jos ordinira u predsjednistvu... :D

Evo, da te zelja mine...

wickerman

#487 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by wickerman »

Gdje su Hrvati sad kad je pusten Ilija jer je covjek Bosanski Hrvat ???? Ili je samo Hrvat onaj ko je u HDZ-u i za koga Covic kaze da je Hrvat??? To ZELJKO najbolje zna ko je Hrvat a ko nije
luckypot

#488 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by luckypot »

Ma jok, eno u Tuzli se pravi veliki miting pod geslom "Necemo Hrvata Iliju" da ovi vecinski Bosnjaci konacno javno pokazu mrznju prema svemu sto je hrvatsko, a u Sirokom je kontramiting pod naziom "Vodite Iliju ratnog zlocinca i lazne Hrvate kuci" da se konacno stvari izvedu na cistac i pokaze ko je pravi a ko nije pravi hrvat.
Jara

#489 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by Jara »

Je l' to neki još pokušavaju dokazati valjanost one jedan narod=jedna partija=jedna religija? :mrgreen:
Control panel

#490 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by Control panel »

jedino se Zeljko oglasio vezano za Iliju. A covic supak suti. a da su mu pustili norca ili gotovinu isao bi da ih doceka.
wickerman

#491 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by wickerman »

Control panel wrote:jedino se Zeljko oglasio vezano za Iliju. A covic supak suti. a da su mu pustili norca ili gotovinu isao bi da ih doceka.
Suti cijela supacka hrvatska,nisam ni na jednom portalu vidio vijest :x :x :x :x Vise ce braniti Praljka,koja ironija :shock: :shock:
hercegovac_pravi

#492 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by hercegovac_pravi »

wickerman wrote:
Control panel wrote:jedino se Zeljko oglasio vezano za Iliju. A covic supak suti. a da su mu pustili norca ili gotovinu isao bi da ih doceka.
Suti cijela supacka hrvatska,nisam ni na jednom portalu vidio vijest :x :x :x :x Vise ce braniti Praljka,koja ironija :shock: :shock:
Pa svak slavi ono za što se borio. Neko u Tuzli se borio da Ilija može reći "Dobro veče Bosno i Hercegovino, dobro veče moja Tuzlo" a neko u Lištici se borio za konc logore tipa Dretelj, Heliodrom, Gabela, Vojno, Vitina...itd...
I btw. Ilija nije Hrvat, hebiga nema certifikat iz adzeja.
luckypot

#493 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by luckypot »

Antihrvatski protesti u Tuzli, bosnjaci konacno pokazali pravo lice hrvatomrzaca

bosan

#494 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by bosan »

Nemaju oni kad o tome izvjestavat ,vaznije je izvjestiti kako su pederi prosli na paradi u Beogradu.
A nece me zacuditi ako ga i u Zagrebu uhapse jer covjek pjeva "Bosno moja"
klixober

#495 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by klixober »

Covic nije dao Iliji certifikat hrvatstva,zato nema nigdje vijesti da je osloboden i docekan kao heroj.
nista novo

#496 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by nista novo »

komeba wrote:Covic nije dao Iliji certifikat hrvatstva,zato nema nigdje vijesti da je osloboden i docekan kao heroj.
Pa uvijek iste price od isti ljudi, prvo se dogovorite jel on Hrvat ili katolik, mnogi ovdje kazu da ne postoje Hrvati u Bosni vec katolici bosanski, znaci sto bi ga Hrvati slavili, bio je u Bosnjackoj armiji pa prema tome normalno je da ga slave Bosnjaci. Sad ti isti govore kako je on Hrvat, znaci prema potrebi, kako vam odgovara, budite dosljedni pa se dogovorite postoje li Hrvati u Bosni pa onda pljujte po svemu. Z nam da ce te sad udariti i po meni ali samo sam istinu rekao, jer uvijek postoje istine dvije..
luckypot

#497 Re: Legitimnost/Komsic/HDZ

Post by luckypot »

nista novo wrote:
komeba wrote:Covic nije dao Iliji certifikat hrvatstva,zato nema nigdje vijesti da je osloboden i docekan kao heroj.
Pa uvijek iste price od isti ljudi, prvo se dogovorite jel on Hrvat ili katolik, mnogi ovdje kazu da ne postoje Hrvati u Bosni vec katolici bosanski, znaci sto bi ga Hrvati slavili, bio je u Bosnjackoj armiji pa prema tome normalno je da ga slave Bosnjaci. Sad ti isti govore kako je on Hrvat, znaci prema potrebi, kako vam odgovara, budite dosljedni pa se dogovorite postoje li Hrvati u Bosni pa onda pljujte po svemu. Z nam da ce te sad udariti i po meni ali samo sam istinu rekao, jer uvijek postoje istine dvije..
Kako se zvala ta bosnjacka armija? I gdje joj je sjediste bilo?
Locked