Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stadion Blatusa, godina 196.......Igraju Celik-Sarajevo ........Ja dobavljam lopte na aut strani .Aut za Sarajevo i ja dajem loptu HASETU a on ce : Hvala mali i pomilova me po glavi ...Oooo, umal mi srce ne iskoci
Jedan je HASE /ja sam umrli Celikovac /
O tome kakav je Hase kao čovjek, ne treba uopšte raspravljati i po tome se niko ne može porediti sa njim.
A kakav je kao igrač? Eh to je već teško da mi osuđujemo i ocjenjujemo, to je bolje prepustiti onima koji su imali čast da gledaju i jednog i drugog. A većina takvih je spremna reći da je Pape ipak bio bolji igrač.
Hase jeste najveća legenda našeg kluba, njegova ikona i njegova lična karta. Ali imao je naš Klub kroz svojih 66 godina postojanja još dosta ljudi prema kojima bi se učinila nepravda, kada bi ih se proglasilo tek jednima u nizu koji su kroz njega prošli, a ne legendama, što oni zaista jesu.