Legalizacija kanabisa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
swanfilter

#351 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

Stjui wrote:
pussysmoke wrote: Da li te uopšte stid što porediš alkohol/kocku sa Mary Jane? Sramotno! Gnušam te se! 8)
bolje je liječit ovisnost nego hodati zakrvavljenih očiju i gnušat se na ljude koji nude pomoć. od legalizacije kanabisa nema ništa ,ali su zato komune legalne .iskoristite to!
Ti se fakat blamiras iz posta u post. Nije ovo tema za tebe ...
Ramzess Veliki

#352 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Ramzess Veliki »

pussysmoke wrote:
Kinesko prkno wrote:Ma Ramo se zayebava :-D :-D
Može bit'. Ramo ne zamjeri. :mrgreen:
Ahahaha, ne zajebavam se, živa istina. Jednom me pozvali na "dernek" - u neko selo pored Bradine, kažu bit će cura i dobra muzika.
Kad sam došao, muzika udara kolo, dernek je pred prodavnicom gdje se kupuje piva, a cure su u kolu u gumenim kalošama i svakoj fali bar jedna jedinica. :lol: :lol: :lol:
I dese se i ti luđaci. Ma jedva je harmunjikaš počeo drugo kolo, ovaj jedan (RIP) mu skoči za vrat da ga bije jer ga je "pogledao", ispa belaj ... odvukoše ga dalje a jedan od ove moje ekipe im predloži - da ih izvuče iz sela, da se trkamo do Konjica - i svi uletismo u auta i gas niz Ivan-sedlo u sitne sate.
Gari stari Taunus, ova ekipa iza nas već odustala ... kad vozač:
- Hoćete da nas okrenem ???
- Hajdeeeee !!!
Ja: - Ne seriii !!!
- Moguuuu !!!
- Pićko ne smiješšš !!!
Ja: - Matervam svi ste napušeni, jeste li ludi ne nagovarajte budalu !
- Hoćemooo ... ne smijeeeššš !!! :lol: :lol: :lol:
- Okrećeeeem !!!
I konj nadrogirani povuče ručnu, onaj tenk se poče okretati nizbrdo ... nešto puče u njemu, ugasi se i krene prema bankini - farovi osvjetljavaju onaj ponor dolje, na mjestu gdje nema odbojne, i gledamo kako auto ide prema rubu ...
Svi u glas: "Auuuuu .... :shock: " - i ni makac. Ja popizdio, uvaljen u sredini na zadnjem sjedištu vrištim - "Idioti otvarajte vrata i iskačite sve vam j... !!!" - niko ništa, samo sjede i bleje u onu prazninu ispred nas.
I - KRC!!! Nešto zape i stadosmo - pola metra od provalije, stade auto samo od sebe ... izašli mi i gledamo se ... popusti ih ona vutra i alkohol ... - "Joooj što smo mogli letit' ... :shock: "
- "E brata ... haj'mo u podrum u Konjic, dida još toči pa se možemo ubit' ... " :lol: :lol: :lol:

Tako su mi potvrdili da se držim dalje droga bilo kakvih ... :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#353 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Ramzess Veliki »

direktni wrote:Ramo, ti k'o da si se družio s rajom iz Ljubuškog? :lol: :lol: :lol:
Evo kako napisah, ublizu. :lol: :lol: :lol: Sve ti je poznato. :lol: :lol: :lol:
Stjui

#354 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

swanfilter wrote: To mi kvacice spominjes? Ti bi definitivno trebao opustanje u vidu dobrog shita ...
ne spominjem kvačice,gospodine padobranac.čitajte temu :) nego,zašto bi normalan čovjek uzimao nešto za što je sleng "shit" ? :lol:
swanfilter

#355 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

Stjui wrote:
swanfilter wrote: To mi kvacice spominjes? Ti bi definitivno trebao opustanje u vidu dobrog shita ...
ne spominjem kvačice,gospodine padobranac.čitajte temu :) nego,zašto bi normalan čovjek uzimao nešto za što je sleng "shit" ? :lol:
Bacas floskule, jer si se vec odavno pogubio na ovoj temi ...
Stjui

#356 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

swanfilter wrote: Bacas floskule, jer si se vec odavno pogubio na ovoj temi ...
kakvog je izgleda i ukusa taj "shit"? jel zaslužio nadimak il šta?
pussysmoke

#357 Re: Legalizacija kanabisa

Post by pussysmoke »

Stjui wrote:
Zašto bi neko za avatar izabrao bebu? Možda zato što se tako osjeća. Sada pročitaj ono što si ti napisao i sve u krug dok ne skontaš.
Stjui

#358 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

pussysmoke wrote: Zašto bi neko za avatar izabrao bebu? Možda zato što se tako osjeća. Sada pročitaj ono što si ti napisao i sve u krug dok ne skontaš.
http://www.zedo-ovisnost.ba/zenica/inde ... sak-komuna
swanfilter

#359 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

Kako se lik blamira, ne vjerujem. Al, sujeta ne dozvoljava da ohladi malo ... Samo naprijed, bebac ...
Stjui

#360 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

blamiram se ja zato što sam protiv droge i ovisnika ? :)
nego, pošto legalizaciju kanabisa ,osim forumskih ovisnika, niko ni u šali ne spominje pazite vi i vaši pajtosi sa teme da se ne bi izblamirali negdje u policijskoj stanici:
Član 239.
Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga

(1) Ko navodi drugog na uživanje opojne droge ili
mu daje opojnu drogu da je uživa on ili druga osoba ili stavi na raspolaganje prostorije radi uživanja opojne droge ili na drugi način drugom omogućuje uživanje opojne droge,kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do pet godina.
(2) Ko krivično djelo iz stava 1. ovogčlana učini prema djetetu, maloljetniku ili prema više osoba, ili ako su prouzrokovane naročito teške posljedice,kaznit će se kaznom zatvora od jedne do deset godina.
(3) Ko neovlašteno posjeduje opojnu drogu,kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.
(4) Opojne droge oduzetće se.
swanfilter

#361 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

Stjui wrote:blamiram se ja zato što sam protiv droge i ovisnika ? :)
nego, pošto legalizaciju kanabisa ,osim forumskih ovisnika, niko ni u šali ne spominje pazite vi i vaši pajtosi sa teme da se ne bi izblamirali negdje u policijskoj stanici:
Član 239.

mu daje opojnu drogu da je uživa on ili druga osoba ili stavi na raspolaganje prostorije radi uživanja opojne droge ili na drugi način drugom omogućuje uživanje opojne droge,kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do pet godina.
(2) Ko krivično djelo iz stava 1. ovogčlana učini prema djetetu, maloljetniku ili prema više osoba, ili ako su prouzrokovane naročito teške posljedice,kaznit će se kaznom zatvora od jedne do deset godina.
(3) Ko neovlašteno posjeduje opojnu drogu,kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.

Ne, ti si obican bukvalac. Nit je trava droga, nit si od nje ovisan. Prestani se blamirati vise ...
swanfilter

#362 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

swanfilter wrote:
Član 239.

Ne, ti si obican bukvalac. Nit je trava droga, nit si od nje ovisan. Ovo nabrajanje zakona ne bih uopste komentirao. Prestani se blamirati vise ...
Russki

#363 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Russki »

blamiro sam se u stanici i blamirati cu se vjerovatno, al ja svoje necu pustiti..

glupost je ta da oni (vlast) tretiraju marihuanu i ubojstvo istom kaznom...znam frajer koji je zbog paketica od jednog grama lezo godinu dana..pa gdje to ima bokte dragi? samo kod nas....
Stjui

#364 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

swanfilter wrote:
Ne, ti si obican bukvalac. Nit je trava droga, nit si od nje ovisan. Prestani se blamirati vise ...
a vi kršite zakon bih i možete biti krivično gonjeni.trava jeste opojna droga po zakonu naše države.također se može postati ovisnik (naravno u manjim procentimo nego što to postaju konzumenti teških droga) ,ali uglavnom, možete postat ovisni.
swanfilter

#365 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

Reci mi samo, sta to ti zelis meni dokazati? Da zavrsimo sa ovim trolanjem ..
Russki

#366 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Russki »

Ma kakva opojna droga jebem ti nebo da ti jebem? To je medijska propaganda osmisljena od strane farmaceutskog lobija da zaglupi ionako zatucani svijet, da se okrenu lijekovima i ostalim sranjima koji ce ih unistiti do kosti. Obicna jebena propaganda. I da jest ovisna, jest psihicki, sto ne znaci da ce stoner kakav kad mu se pripuši uletit u banku i obit sve da bi si kupio gram trave ko sto rade heroinski ovisnici, alkoholicari ili neka sasvim druga grupa...Sta pričaš gluposti jebemu miša...

Krivicno djelo? Krivicno djelo nase jadne zemlje koju vode ljudi koji imaju tri razreda osnove i veliki odmor (cast izuzecima), a i to je nametnuto od strane zapada..Zasto? Zato sto im je draze sacuvat svoju guzicu i prihvatat sve sto im se govori (lazi epskih razmjera) nego da rade u korist svog naroda...jel to nije cilj, kao sto nije cilj da imamo svi posao, da smo svi financijski obezbjedjeni i sl.

Nego, ne pricaj gluposti, informiraj se malo, odi razgovaraj s doktorima koji nisu u tom farmaceutskom lobiju pa ces vidjeti sta ce ti ljudi reci...
Kinesko prkno

#367 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Kinesko prkno »

Član 239.

A sta fali malo u zatvor otici,nabildati se,tetovaza kakva,ima se vremena za knjigu procitati,besplatna hrana,internet,novi prijatelji............
pashasolidni

#368 Re: Legalizacija kanabisa

Post by pashasolidni »

stjui je ACAB :lol:
pirmin

#369 Re: Legalizacija kanabisa

Post by pirmin »

Lounge Act wrote: Kakvo je vase misljenje o tome - o marihuani i o njenoj legalizaciji?
Ja sam za legalizaciju

:mrgreen:
Stjui

#370 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

Kinesko prkno wrote: A sta fali malo u zatvor otici,nabildati se,tetovaza kakva,ima se vremena za knjigu procitati,besplatna hrana,internet,novi prijatelji............
ne bilda svako g.prkno.neki peru tuđe gaće i čarape...nije mačiji kašalj doći u npr. zenički kpz među 750 vukova.
swanfilter wrote:Reci mi samo, sta to ti zelis meni dokazati?
da je marihuana loša ,kako za vaše fizičko,tako i za mentalno zdravlje i da se trebate kanit ćorava posla.
swanfilter

#371 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

Fakat si cinican kao i avatar ti ... :D .

Stjui, ja je fumam od 7. razreda osnovne. Nekada vise nego danas, ali me to nije sprijecilo da zavrsim zeljen fax, trenutno na mag. (mada sam ga zavukao), radim, imam autic, nesto parica usparanih, do Jaunara mjeseca imao predivnu zenu kraj sebe vise od 4 godine, ...

Sve to odradio u tuđini, bez pomoci roditelja ili rodbine. Financijske ili bilo kakve druge. Kada mi je bilo tesko, zapalio sam ga sa merakom i sam sebi rekao "buraz, hajd kuci nazad pa ces ga racku tako meracki fumati". Poklopio se i nastavio raditi ...

Vjerujes li, dok ti pisem, uzivam u finoj domacoj i planiram sta sutra na poslu treba odraditi. Sta kupiti mami, seki, .. kada krenem kuci za praznike, ... Sve to uz jox, moj Stjui ... Budi mi i dalje tako pedagoski, al nekom drugm slucaju bacaj propagandne floskule ...
Stjui

#372 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

swanfilter wrote:Fakat si cinican kao i avatar ti ... :D .

Stjui, ja je fumam od 7. razreda osnovne. Nekada vise nego danas, ali me to nije sprijecilo da zavrsim zeljen fax, trenutno na mag. (mada sam ga zavukao), radim, imam autic, nesto parica usparanih, do Jaunara mjeseca imao predivnu zenu kraj sebe vise od 4 godine, ...

Sve to odradio u tuđini, bez pomoci roditelja ili rodbine. Financijske ili bilo kakve druge. Kada mi je bilo tesko, zapalio sam ga sa merakom i sam sebi rekao "buraz, hajd kuci nazad pa ces ga racku tako meracki fumati". Poklopio se i nastavio raditi ...

Vjerujes li, dok ti pisem, uzivam u finoj domacoj i planiram sta sutra na poslu treba odraditi. Sta kupiti mami, seki, .. kada krenem kuci za praznike, ... Sve to uz jox, moj Stjui ... Budi mi i dalje tako pedagoski, al nekom drugm slucaju bacaj propagandne floskule ...
Image
pashasolidni

#373 Re: Legalizacija kanabisa

Post by pashasolidni »

Stjui wrote:
swanfilter wrote:Fakat si cinican kao i avatar ti ... :D .

Image
ACAB stoposto! :D
swanfilter

#374 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

Stjui, ponudih se neki dan da objavim sliku svojih ovogodisnjih paprika, al ne znadoh kako dodati sliku u post ... Inace bi vidio sta je to ratarstvo ... Stjui, Stjui ...
AdoCka

#375 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Zdravo peoplez :)

Poceo sam konzumirati marihuanu odprilike prije mjesec dana :)
Imam uzasne glavobolje vec dvije godine,a otkako sam poceo pusiti travu,bolovi su poceli jenjavati :-D
Zanima me,jel iko pusio iz bonga,i to onoga domaceg,improvizovanog,i kakva je razlika od dzoje,jel vise opusti ili... ?

:)
Post Reply