placam suhim zlatom
Lea Dekleva
Moderator: _BataZiv_0809
-
neocekivana_sila
#1 Lea Dekleva
molim ljubazne ljude, forumase, da uploadiraju ili mi proslijede link gdje bih mogla skinuti uratke doticne..
placam suhim zlatom
placam suhim zlatom
-
Grom iz vedra neba
Ko je pa sad Lea Baklava
Prvo Rižo Ruža, sad naaka Baklava, what the heck is this people

-
neocekivana_sila
vidi ti njega.. Grom iz vedra neba udari na Neocekivanu silu..bas onako kao da se radi o mitu....iako je in korupcija 
kako ti tako upadas, nesto ne znas i umjesto da malo potrazis, postidis se sto ne znas pa pozelis da naucis..ti jos mislis da si super. nemoj da si neznalica budi pametnica
kako ti tako upadas, nesto ne znas i umjesto da malo potrazis, postidis se sto ne znas pa pozelis da naucis..ti jos mislis da si super. nemoj da si neznalica budi pametnica
-
Grom iz vedra neba
Tobe jarabi. Pa ja sam muskoneocekivana_sila wrote:
nemoj da si neznalica budi pametnica![]()
-
neocekivana_sila
ko nije duhovit, irfane? sto si nervozan, fino se druzi, nemoj da si ozbiljan budi neozbiljan
Lepi grome moj, nemoj da posumnjam da znas sve sa Cecinog novog albuma. Hajde sad na Google, malo o ovoj Lei procitaj, poslusaj..doci cu ja za par dana da te ispitam
Lepi grome moj, nemoj da posumnjam da znas sve sa Cecinog novog albuma. Hajde sad na Google, malo o ovoj Lei procitaj, poslusaj..doci cu ja za par dana da te ispitam
Last edited by neocekivana_sila on 07/07/2006 19:27, edited 2 times in total.
-
Grom iz vedra neba
Hvala broj 2.irfan2 wrote:to je cuddo jedno kolko si duhovitGrom iz vedra neba wrote:Ko je pa sad Lea BaklavaPrvo Rižo Ruža, sad naaka Baklava, what the heck is this people
![]()
-
Grom iz vedra neba
Pa jesam. Cekam da saznam ko je Lea B. Fakat sam smrtno ozbiljan, nikad cuo ranije. Ne zamjerite mi na neznanjuneocekivana_sila wrote:ko?
jesi nesto nervozan?
- Chopper_Horrace
jel to ona mala sto se vozila u vozu i snimila spot....c-c-c
svasta, savko ima pravo na svoj ukus i ukusi su razliciti
al zar da ljudi imaju pravo na neukus.....
Otvorite nam podforum za ove vake tijane, lee, marije, dorise, bruka da se mjesamo sa njima
svasta, savko ima pravo na svoj ukus i ukusi su razliciti
al zar da ljudi imaju pravo na neukus.....
Otvorite nam podforum za ove vake tijane, lee, marije, dorise, bruka da se mjesamo sa njima
-
neocekivana_sila
ima Radidjeva ili tako nesto, meni je poslala. Ovom prilikom se zahvaljujem..