Le Tour de France 2011
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- ReD aka Socijalista
#151 Re: Le Tour de France 2011
Cestitke Evansu na osvajanju ovogodisnjeg Toura!!!

- irvinx1
#152 Re: Le Tour de France 2011
Cestitke Cadelu... Veoma mi je drago da je bas o pobijedio
Taktiziranje brace im se vratilo... Umjesto da od Pirineja pocnu da napadaju, oni su cekali i cekali. Cadel ih je stalno pratio, prakticno ga nisu uspjeli pobjediti na brdima... Prekjucer mu niko nije zelio pomoci da stignu Endija...Od svih favorita je imao najslabiji tim, uz Contadora...
Veliki rezultat, mnogo se trudio u karijeri i zasluzio je ovo. Sad, da li se nekome svidja sto on nema taj skok i sto prakticno uvijek trijumfuje na kronometru, to je druga stvar...
Taktiziranje brace im se vratilo... Umjesto da od Pirineja pocnu da napadaju, oni su cekali i cekali. Cadel ih je stalno pratio, prakticno ga nisu uspjeli pobjediti na brdima... Prekjucer mu niko nije zelio pomoci da stignu Endija...Od svih favorita je imao najslabiji tim, uz Contadora...
Veliki rezultat, mnogo se trudio u karijeri i zasluzio je ovo. Sad, da li se nekome svidja sto on nema taj skok i sto prakticno uvijek trijumfuje na kronometru, to je druga stvar...
- Romanista 101%
#153 Re: Le Tour de France 2011
zasluzena pobjeda Evansa...
ne pratim bas jako dobro ovaj sport ali cini mi se da sto su stariji sve su bolji i bolji...armstrong je gurao cini mi se do 38, ovaj evans u 33 osvaja tour, hushovd u 33 vozi u zivotnoj formi, kao da tek od 28-29 pocinju da voze kao treba.
ne pratim bas jako dobro ovaj sport ali cini mi se da sto su stariji sve su bolji i bolji...armstrong je gurao cini mi se do 38, ovaj evans u 33 osvaja tour, hushovd u 33 vozi u zivotnoj formi, kao da tek od 28-29 pocinju da voze kao treba.
- cappy_tempo
#154 Re: Le Tour de France 2011
"zatvoreno pola pariza zbog toura...uzas!!!"
jedan komentar na facebooku zbog kojeg mi je doslo da se pod tramvaj bacim
jedan komentar na facebooku zbog kojeg mi je doslo da se pod tramvaj bacim
- sadmire
#155 Re: Le Tour de France 2011
mozda ne bi bilo lose da ponovo aktiviramo temu, ipak je Tour vec uveliko u toku a nigdje se niko ne oglasava po tom pitanju.
Uglavnom je do sada bilo prilicno interesantno, steta samo sto se desio veliki broj padova.
Uglavnom je do sada bilo prilicno interesantno, steta samo sto se desio veliki broj padova.
-
Irvinizacija10
#156 Re: Le Tour de France 2011
Cekaju se brdska uzbudjenja... Najvise sanse za titulu prema procjenama pripadaju Franku, pogotovo sada kad nema Andya, zatim Wiginsu, a tu je i Cadel...
Da li ce neko drugi iznenaditi ne znam. Nisu bez sansi ni Nibali, Hesjedal, ili neki od iskusnijih vozaca...
Da li ce neko drugi iznenaditi ne znam. Nisu bez sansi ni Nibali, Hesjedal, ili neki od iskusnijih vozaca...
- insomnia78
#157 Re: Le Tour de France 2011
Eno sad gledam, posipo im neko eksere po putu
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo