LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post Reply
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#276 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Slo Burner »

Pa daj majka mu stara koliko se taj Zeko zaduzio, da vam ucipamo ovako zajedno, samo da ne smarate :lol:
super.nova

#277 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Slo Burner wrote:Pa daj majka mu stara koliko se taj Zeko zaduzio, da vam ucipamo ovako zajedno, samo da ne smarate :lol:
5 900 KM + kamate 2.5 god.

A smaranje kontinjus :), kome smeta nek' ne cita... :wink:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#278 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Slo Burner »

Ee ove vladajuce imaju srece da te nisu pokrale, do sad bi ih u pakao poslao.
Bravo samo tako nastavite, think globally , act locally :thumbup:
super.nova

#279 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Tacnije, smaranje ce biti znatno intenzivnije tokom izborne kampanje. Oni vode svoju, mi svoju :)
super.nova

#280 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Katamaran_Sa

#281 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Katamaran_Sa »

Kakav je degenerik ovaj Zec FilipoviČ
jazzer

#282 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by jazzer »

super.nova wrote:Da mu odemo "na naselje?" :)
http://www.startbih.info/Novost.aspx?no ... ce=message
:lol: :lol: :lol:

sta je ova zemlja iznjedrila dobro je da nam nije i hiljadu puta gore.
ultima_palabra

#283 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by ultima_palabra »

Budi mangup, ne budi levat :-D
Momir Peh

#284 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Momir Peh »

Ne znam sta se i kome se zaduzio a i malo mi je cudno da se neko moze licno zaduziti zar ne bi trebalo da tuzba ide na kompletnu stranku? No ne bih o tome, ruku na srce ko je imalo pratio sinocnu debatu izmedju kandidata za nacelnika opcine Ilijas mogao je uvidjeti da se Bojan daleko vise isticao od ostalih kandidata, ne znam kakvi su bili prethodnih izbora kandidati ali ono je katastrofa. Kandidat SDP, klasicni ublehar, potencionalni sizofrenicar. SDA kandidat, prosipa suplju o 500 novih radnih mjesta a na vlasti su od kako se rat zavrsio (gdje su do sad ta radna mjesta), SBB kandidat tipicni SBB-ovac, urla, zavija, mlati rukama i nogama, naglasava kako je zavrsio coek sa 10tkom faks mos mislit. :-) Jedino je Bojan govorio o konkretnim stvarima, o aktiviranju zeljezare, stranim fondovima, otvaranjem malih poduzetnistva, kreiranje fonda za prvo zapošljavanje, kreiranjem LAG-ova nesto kao lokalnih akcionih grupa trenutne administracije opstine koje bi za tu opstine pisale projekte za ipa i sl. fondove, tesko da je u Ilijas ikada dosla marka stranog kapitala tako da je ovo po meni odlicna ideja. Sto se tice emisije najjaci je detalj kad je onaj SDA-ovac reko da postoji TRUSNO podrucje gdje se ne mogu graditi zgrade vec bi se mogle graditi kuce za borce i sl. :-) Moj boze, klasicna ubleha koju slusamo vec 20 godina. Mislim da gradjani Ilijasa trebaju dobro porazmisliti za koga ce glasati, jad i tuga ko bi im mogao voditi opstinu 4 godine. Doduse raspravljamo o imaginarnim stvarima, dobit ce onaj ko podijeli najvise paketa...Zalosno. In and out.
Alfa159

#285 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Alfa159 »

Ja sam se davno opekao i to vise puta tako da cu sada reci: Nista nije Crno-Bijelo.
Dok se ne cuje druga strana pa makar to bio i Zec, necu da dajem sud.
Vozdra.
illuminated

#286 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by illuminated »

kampanja se zahuktava...
super.nova

#288 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Momir Peh wrote:Ne znam sta se i kome se zaduzio a i malo mi je cudno da se neko moze licno zaduziti zar ne bi trebalo da tuzba ide na kompletnu stranku? No ne bih o tome, ruku na srce ko je imalo pratio sinocnu debatu izmedju kandidata za nacelnika opcine Ilijas mogao je uvidjeti da se Bojan daleko vise isticao od ostalih kandidata, ne znam kakvi su bili prethodnih izbora kandidati ali ono je katastrofa. Kandidat SDP, klasicni ublehar, potencionalni sizofrenicar. SDA kandidat, prosipa suplju o 500 novih radnih mjesta a na vlasti su od kako se rat zavrsio (gdje su do sad ta radna mjesta), SBB kandidat tipicni SBB-ovac, urla, zavija, mlati rukama i nogama, naglasava kako je zavrsio coek sa 10tkom faks mos mislit. :-) Jedino je Bojan govorio o konkretnim stvarima, o aktiviranju zeljezare, stranim fondovima, otvaranjem malih poduzetnistva, kreiranje fonda za prvo zapošljavanje, kreiranjem LAG-ova nesto kao lokalnih akcionih grupa trenutne administracije opstine koje bi za tu opstine pisale projekte za ipa i sl. fondove, tesko da je u Ilijas ikada dosla marka stranog kapitala tako da je ovo po meni odlicna ideja. Sto se tice emisije najjaci je detalj kad je onaj SDA-ovac reko da postoji TRUSNO podrucje gdje se ne mogu graditi zgrade vec bi se mogle graditi kuce za borce i sl. :-) Moj boze, klasicna ubleha koju slusamo vec 20 godina. Mislim da gradjani Ilijasa trebaju dobro porazmisliti za koga ce glasati, jad i tuga ko bi im mogao voditi opstinu 4 godine. Doduse raspravljamo o imaginarnim stvarima, dobit ce onaj ko podijeli najvise paketa...Zalosno. In and out.
Bas ti hvala na iscrpnom izvjestaju, za nas koji nismo gledali emisiju. :) Iz Bojanovog ugla, naravno.
Ne moram je ni gledati, nazalost, na vlastitoj kozi sam osjetila o kakvom intelektualcu se radi i kuda vode njegove ideje.

Pa nije valjda toliko mangup da otvoreno kaze ono sto je bit svega: "Moj cilj je jasan, ja sam dosao iz Sarajeva, u kojem zivim, da sjedem na stolicu nacelnika vase opstine, da se uvalim, da opeljusim sve sto mi dodje do ruku, prevarim koga stignem obecavajuci kule i gradove, i kad prigusti odem i na narednim izborima kandidujem se za nacelnika neke nove, udaljenije opstine, za koju vjerujem da ne znaju kakav sam covjek. I tako opet i opet."
Ne moze konkretnije od toga.
Btw, tuzba je pokrenuta i protiv stranke i njega licno.
super.nova

#289 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

P.S. Nadje vala i ti mjesto gdje ces promovisat ispravnost Bojanove politike....
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#290 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by prljavi Hare »

super.nova wrote:P.S. Nadje vala i ti mjesto gdje ces promovisat ispravnost Bojanove politike....
Neka,neka,grohotom se smijemo! :wink:
illuminated

#291 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by illuminated »

super.nova wrote: Bas ti hvala na iscrpnom izvjestaju, za nas koji nismo gledali emisiju. :) Iz Bojanovog ugla, naravno.
Ne moram je ni gledati, nazalost, na vlastitoj kozi sam osjetila o kakvom intelektualcu se radi i kuda vode njegove ideje.

Pa nije valjda toliko mangup da otvoreno kaze ono sto je bit svega: "Moj cilj je jasan, ja sam dosao iz Sarajeva, u kojem zivim, da sjedem na stolicu nacelnika vase opstine, da se uvalim, da opeljusim sve sto mi dodje do ruku, prevarim koga stignem obecavajuci kule i gradove, i kad prigusti odem i na narednim izborima kandidujem se za nacelnika neke nove, udaljenije opstine, za koju vjerujem da ne znaju kakav sam covjek. I tako opet i opet."Ne moze konkretnije od toga.
Bojan da je pametan, tuzio bi tebe za blacenje po forumima. Naravno da nije u redu da radis i da ti neko ne isplati posteno zaradjeno, imas sud, dobices i kamate na to ako imas pravo, on ce platiti sudske troskove, ali ovo boldirano
je bljutava i ljigava politicka kampanja. Dno dna. Ogranici se na odnos poslodavac - posloprimac.
Ne znam ga, ni tebe, nisam simpatizer stranke, da se razumijemo.
Skijaš

#292 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Skijaš »

illuminated wrote:
super.nova wrote: Bas ti hvala na iscrpnom izvjestaju, za nas koji nismo gledali emisiju. :) Iz Bojanovog ugla, naravno.

Pa nije valjda toliko mangup da otvoreno kaze ono sto je bit svega: "Moj cilj je jasan, ja sam dosao iz Sarajeva, u kojem zivim, da sjedem na stolicu nacelnika vase opstine, da se uvalim, da opeljusim sve sto mi dodje do ruku, prevarim koga stignem obecavajuci kule i gradove, i kad prigusti odem i na narednim izborima kandidujem se za nacelnika neke nove, udaljenije opstine, za koju vjerujem da ne znaju kakav sam covjek. I tako opet i opet."Ne moze konkretnije od toga.
Bojan da je pametan, tuzio bi tebe za blacenje po forumima. Naravno da nije u redu da radis i da ti neko ne isplati posteno zaradjeno, imas sud, dobices i kamate na to ako imas pravo, on ce platiti sudske troskove, ali ovo boldirano
je bljutava i ljigava politicka kampanja. Dno dna. Ogranici se na odnos poslodavac - posloprimac.
Zec Filipović jeste varalica, nije to neka tajna. Ali to se uopšte ne bi spominjalo po forumima da taj čovjek ne traži povjerenje ljudi sa budžetom zajednice, u ovom slučaju opštine. Shvataš li ti o čemu se ovdje uopšte radi ? Bilo je varalica i biće ih, ali kad neko takav traži povjerenje ljudi, onda je tvoja obaveza da se ukaže na njegov lopovluk. Ako išta, @super.nova izvršava ljudsku dužnost i trebaš joj se za to zahvaliti.
jazzer

#293 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by jazzer »

Nadam se da u Varesu citaju ovaj forum :)
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#294 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by prljavi Hare »

Postao/la adi123 dana 01/04/2011 00:45
Da ne bi bilo zabune ili dileme oko svrhe ove teme,na vrhu posta je uvećan datum otvaranja teme,dakle prevareni
ljudi temu nisu otvorili da bi se bavili političkim podmetanjima ili blaćenju nekoga u predizborne svrhe,već da
pokušaju napraviti izvjestan pritisak kako bi došli do svojih novaca.

Kako reče @Skijaš,dužnost je upozoriti na ovakve ljude koji pretenduju da jednoga dana upravljaju budžetom
jedne opštine.Čemu smijeniti postojeće varalice i dovesti nove.Da bude tragičnije radi se o liku koji bi trebao
biti zdrava alternativa postojećim strukturama na vlasti a on to nije.

Da je Bojan išta mogao poduzeti sa pravne strane protiv ovih ljudi kako bi zaustavio ovakav negativni publicitet,
on bi to i uradio.Bojan nije glup,naprotiv.Bojan je varalica!
super.nova

#295 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

illuminated wrote:

Ja da sam se bojala suda nikad ne bih uradila to sto jesam.
Ne radi se o blacenju nego iznosenju cinjenica, gole istine. Vjeruj mi, imam dokaze kojima bih mogla jos vise da mu naudim ali to cuvam kao keca u rukavu. Kad bih to objavila, svima koji su ga imalo branili zacepila bih usta.

Ja sam i njemu i ostalim LDS-ovcima obecala (nisam prijetila) da ce do ovoga doci. Necu stati sve dok i zadnja marka ne bude na mom racunu. To je stvar principa.
To sto kazes da je bljutava politicka kampanje, nije, ja nisam simpatizer nijedne politicke stranke, da se razumijemo.
super.nova

#296 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

U iscekivanju presude Kantonalnog suda... Samo sto nije...

http://www.radiosarajevo.ba/novost/89473

Fond za prvo zapošljavanje?! LDS??? LDS I ZAPOSLJAVANJE???! Citajuci ovakve stvari sve kontam zezaju se na svoj racun....
Last edited by super.nova on 10/10/2012 11:24, edited 1 time in total.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#297 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by JoseMujica »

nadam se da ova stranka nije osvojila niti jedan mandat :x
alibegoa

#298 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by alibegoa »

Jel ovo zec dobio velikih 189 glasova?

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#299 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by JoseMujica »

prljavi Hare wrote:
O stranačkoj politici se ne diskutuje,ona je tu da se provodi. :dance: :run:
Tako je! uvijek sam govorio da bih i sam bio liberal da imam jedno milion u Švici
super.nova

#300 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Update:

Image
Jel' treba komentar? :) :-D
Post Reply