Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#26 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by japin_mutapi »

It_is_a_Leclerc wrote:
madner wrote:Nema bolje kampanje za DF od ove.
To i ja kažem.

Molio bih da se ove teme ne zatvaraju. Jer, kad građani dođu i vide ko i kako brani SDP-enjare, ima da ih nema.
ovi kozmoprolita je mali od fahra
MVeis

#27 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by MVeis »

željka komšića čeka gutanje neugodnog gubitničkog zalogaja nakon izbora. njegov politički život je završen. izgubio je najljepše što mu je ova zemlja dala a to je da bude dio jedine partije sa obrazom. ta partija mu je dala posao i titule. toj partiji nikad ništa nije dao zauzvrat. partija je ostala institucija sa obrazom a on će na smetljište pa nek mu sifet podžić i munir alibabić otplaćuju kredite. nek mu hanka vajzović mijenja pelene i nek mu onaj cvikeraš s kombijem odvozi suze gubitničke kad guzicom tresne o ledinu. kad izdaš domovinu teška te sudbina čeka.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#28 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by pici »

Skijaš

#29 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by Skijaš »

MVeis wrote:željka komšića čeka gutanje neugodnog gubitničkog zalogaja nakon izbora. njegov politički život je završen. izgubio je najljepše što mu je ova zemlja dala a to je da bude dio jedine partije sa obrazom. ta partija mu je dala posao i titule. toj partiji nikad ništa nije dao zauzvrat. partija je ostala institucija sa obrazom a on će na smetljište pa nek mu sifet podžić i munir alibabić otplaćuju kredite. nek mu hanka vajzović mijenja pelene i nek mu onaj cvikeraš s kombijem odvozi suze gubitničke kad guzicom tresne o ledinu. kad izdaš domovinu teška te sudbina čeka.
Svako ko okrene leđa SDP-u izvršava svoju dužnost prema domovini.
dormeo

#30 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by dormeo »

Slatko Galamdzija je na konferenciji iznio jednu laz. A to je da na spisku 100 nema SDP-ovaca?! Ne znam koga onda predstavlja direktor Elektroprivede Elmedin Grabovica na tom spisku?! Ako je i od Alistera previse je...dosta vise suplje!
Styling

#31 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by Styling »

dormeo wrote:Slatko Galamdzija je na konferenciji iznio jednu laz. A to je da na spisku 100 nema SDP-ovaca?! Ne znam koga onda predstavlja direktor Elektroprivede Elmedin Grabovica na tom spisku?! Ako je i od Alistera previse je...dosta vise suplje!
I od njih 100 sa najvecim platama, jedan SDP-ovac. Strasno! Neoprostivo!
MVeis

#32 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by MVeis »

Skijaš wrote:Svako ko okrene leđa SDP-u izvršava svoju dužnost prema domovini.
jedino ako sda zovu domovinom isprani mozgovi. :lol:
dormeo wrote:Slatko Galamdzija je na konferenciji iznio jednu laz. A to je da na spisku 100 nema SDP-ovaca?! Ne znam koga onda predstavlja direktor Elektroprivede Elmedin Grabovica na tom spisku?! Ako je i od Alistera previse je...dosta vise suplje!
ne znam ko je elmedin grabovica. elvedin grabovica jeste sdp-ov kadar koji uspješno obavlja svoj posao.
dormeo

#33 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by dormeo »

Styling wrote:
Ko kaze da je jedan, ovaj glavonja je posebno upecatljiv na dernecima sa velikim sefom i N.N. premijerom pa me cudi da je Galamdzija tako olako pokusao slagat narod, jer spin mozda funkcionise u tenisu, ali prodavat suplju bosancima nakon 4 godine njihove rasprodaje drzave ne pije vode. Dzaba milioni za Alistera, ali ne pijeeee vodee.
miop

#34 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by miop »

kosmpolita wrote:
udrch wrote:
Lazni Valter Zlatko Kurcoglu porucuje radnicima i nezaposlenima!
jesam ja ispravno pričitao ovaj naslov?
Kad nemate argumenata i kad vas se porazi cinjenicama i istinom, pisete ono sto najbolje znate: neistine, klevete i uvrede. :D
Styling

#35 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by Styling »

dormeo wrote:
Styling wrote:
Ko kaze da je jedan, ovaj glavonja je posebno upecatljiv na dernecima sa velikim sefom i N.N. premijerom pa me cudi da je Galamdzija tako olako pokusao slagat narod, jer spin mozda funkcionise u tenisu, ali prodavat suplju bosancima nakon 4 godine njihove rasprodaje drzave ne pije vode. Dzaba milioni za Alistera, ali ne pijeeee vodee.
Ja ne znam ko spinuje ovdje. Je li gori jedan od 100 ili ostalih 99 od SDA koji se po ovom pitanju ne oglasavaju jer prosto ne znaju sta bi rekli. Sramota ih pojaviti se. :oops:
dormeo

#36 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by dormeo »

MVeis wrote:
ne znam ko je elmedin grabovica. elvedin grabovica jeste sdp-ov kadar koji uspješno obavlja svoj posao.
IziNJajem se na gresci u imenu, u narodu je poznat kao ZNAČI Grabovica ( ha ElMedin il ElVedin isto ti ga dodje). A da naravno da dobro obavlja funkciju,zaposlio je zenu svog jarane iz stranke Jasenka Selimovica, onog sa mindjusom u parlamentu, i bog te pito kolko jos rodbine i familije. Oslobodjenje je otkopalo Jasenka a u predizbornoj kampanji vjerujem da ce DF-ovci, SDA-ovci i konkurenti SDP-u iznijeti vise podataka..
dormeo

#37 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by dormeo »

Styling wrote:
Ja ne znam ko spinuje ovdje. Je li gori jedan od 100 ili ostalih 99 od SDA koji se po ovom pitanju ne oglasavaju jer prosto ne znaju sta bi rekli. Sramota ih pojaviti se. :oops:
SDP je dokazao da je moralna vertikala u drustvu. Nermin NIksic je dobio izbore na prici o Ramizu Dzaferovicu kako je kriminalac, a onda ga je ostavio na celu razvojne banke, dakle na spisku 100. :zzzz:
MVeis

#38 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by MVeis »

elektropirivreda je imala najuspješniju godinu. te mahalske i izmišljene priče su bitne jedino nesposobnima i zavidnima.

svaka čast elvedinu!
dormeo

#39 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by dormeo »

MVeis wrote:elektropirivreda je imala najuspješniju godinu. te mahalske i izmišljene priče su bitne jedino nesposobnima i zavidnima.

svaka čast elvedinu!
PO cemu najuspjesniju?! Po zaposljavanju rodbine? Meni se cjena struje nije smanjila, a elVedinova rodbina se u elektroprivredi povecala. Aha,mahalske price kako da ne. Zasto niko nije iz SDP_a demantovao Oslobodjenje?
Styling

#40 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by Styling »

dormeo wrote:
MVeis wrote:
IziNJajem se na gresci u imenu, u narodu je poznat kao ZNAČI Grabovica ( ha ElMedin il ElVedin isto ti ga dodje). A da naravno da dobro obavlja funkciju,zaposlio je zenu svog jarane iz stranke Jasenka Selimovica, onog sa mindjusom u parlamentu, i bog te pito kolko jos rodbine i familije. Oslobodjenje je otkopalo Jasenka a u predizbornoj kampanji vjerujem da ce DF-ovci, SDA-ovci i konkurenti SDP-u iznijeti vise podataka..
Hocemo li vaditi podatke koliko su Kreso (SDA) koji je vodio EP vise od 6 godina i Jerlagic (SzBiH) pozaposljavali "svojih" kadrova? Lista je predugacka da bi stala na ovaj forum. Zaposljavali su i ljude koji imaju papire da zbog psihickih problema ne mogu obavljati posao pa sada samo sjede u kancelarijama i ubiru platu. A ne mozes ih otpustiti jer su zasticeni zakonom.
U Kresinom mandatu, BTW, niti jedna investicija nije pokrenuta.
dormeo

#41 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by dormeo »

Styling wrote: Hocemo li vaditi podatke koliko su Kreso (SDA) koji je vodio EP vise od 6 godina i Jerlagic (SzBiH) pozaposljavali "svojih" kadrova? Lista je predugacka da bi stala na ovaj forum. Zaposljavali su i ljude koji imaju papire da zbog psihickih problema ne mogu obavljati posao pa sada samo sjede u kancelarijama i ubiru platu. A ne mozes ih otpustiti jer su zasticeni zakonom.
Blago nama sa takvim moralnim SDP-om. Ako nam je to alternativa da se na argument o NEPOTIZMU odgovara i oni su to radili pa cemo i mi, jebes takav SDP. A SDP ce nestat sa politicke scene 2014. Zivi bili pa vidjeli. :bih:
MVeis

#42 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by MVeis »

dormeo wrote:PO cemu najuspjesniju?! Po zaposljavanju rodbine?
ne pokazuj slijepom, ne objašnjavaj gluhom. :izet:
dormeo wrote:SDP ce nestat sa politicke scene 2014. Zivi bili pa vidjeli. :bih:
što je babi milo to joj se i snilo.
Last edited by MVeis on 29/12/2013 18:18, edited 1 time in total.
Styling

#43 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by Styling »

dormeo wrote:
MVeis wrote:elektropirivreda je imala najuspješniju godinu. te mahalske i izmišljene priče su bitne jedino nesposobnima i zavidnima.

svaka čast elvedinu!
PO cemu najuspjesniju?! Po zaposljavanju rodbine? Meni se cjena struje nije smanjila, a elVedinova rodbina se u elektroprivredi povecala. Aha,mahalske price kako da ne. Zasto niko nije iz SDP_a demantovao Oslobodjenje?
Po tome sto su rudnici pripali Elektroprivredi, sto rudari imaju vece i redovnije plate i sto rudnici imaju plasman uglja zagarantovan. Rudnici ucestvuju i u podjeli dobiti od prodaje struje u inostranstvu.
sith

#44 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by sith »

Hocemo li vaditi podatke koliko su Kreso (SDA) koji je vodio EP vise od 6 godina i Jerlagic (SzBiH) pozaposljavali "svojih" kadrova? Lista je predugacka da bi stala na ovaj forum. Zaposljavali su i ljude koji imaju papire da zbog psihickih problema ne mogu obavljati posao pa sada samo sjede u kancelarijama i ubiru platu. A ne mozes ih otpustiti jer su zasticeni zakonom.

Kako si samo upoznat. Kreso je bio u SBIH kao i Jerlagic. Samo sto su Kresu skinuli jer nije zelio da radi to sto Haris kaze. A sto se tice Grabovice, slabo vam je sjecanje... Lik je bio nosilac liste za SDA
dormeo

#45 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by dormeo »

Styling wrote:
dormeo wrote:

svaka čast elvedinu!
Po tome sto su rudnici pripali Elektroprivredi, sto rudari imaju vece i redovnije plate i sto rudnici imaju plasman uglja zagarantovan. Rudnici ucestvuju i u podjeli dobiti od prodaje struje u inostranstvu.
Kakve veze rudnici imaju sa NEPOTIZMOM predsjednika kluba SDP_ovih poslanika u parlamentu koji uz toj jos predlaze antikorupcione zakone :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Styling

#46 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by Styling »

sith wrote:

Kako si samo upoznat. Kreso je bio u SBIH kao i Jerlagic. Samo sto su Kresu skinuli jer nije zelio da radi to sto Haris kaze. A sto se tice Grabovice, slabo vam je sjecanje... Lik je bio nosilac liste za SDA
Dobro...i?
Styling

#47 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by Styling »

dormeo wrote:
Styling wrote:
dormeo wrote:
Kakve veze rudnici imaju sa NEPOTIZMOM predsjednika kluba SDP_ovih poslanika u parlamentu koji uz toj jos predlaze antikorupcione zakone :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Halo, delegat, citas li ti svoje postove? Pitao si po cemu je EP imala najuspjesniju godinu i dobio si odgovor.
Ili imas memoriju zlatne ribice pa zaboravis za 3 sekunde sta si napisao?
sith

#48 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by sith »

Styling wrote:
sith wrote:

Dobro...i?
Nije dobro, moras biti upoznat u to sto branis i komentarises. SBIH je lijeva struja SDA, fiktivne su sve "svadje" sto te stranke imaju. Jedino tako je i SBIH dobila dva direktora elektroprivrede. Elvedin Grabovica je na izborima prije SDP-a bio nosilac liste SDA, znaci ocito je da SDA ne da elektroprivredu i ovdje SDP samo maze oci. Pijaca, daj ti meni kilo krompira evo tebi kilo jabuka. A na kraju sve isto cijelo vrijeme, pod kontrolom SDA. Kao i ostale drzavne firme.
Styling

#49 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by Styling »

sith wrote: Nije dobro, moras biti upoznat u to sto branis i komentarises. SBIH je lijeva struja SDA, fiktivne su sve "svadje" sto te stranke imaju. Jedino tako je i SBIH dobila dva direktora elektroprivrede. Elvedin Grabovica je na izborima prije SDP-a bio nosilac liste SDA, znaci ocito je da SDA ne da elektroprivredu i ovdje SDP samo maze oci. Pijaca, daj ti meni kilo krompira evo tebi kilo jabuka. A na kraju sve isto cijelo vrijeme, pod kontrolom SDA. Kao i ostale drzavne firme.
Sve je moguce, necu ulaziti u polemiku jer se ne zatvaram s njima iza 4 zida.
Da li to znaci da se Zlatko javno odrekao Grabovice kao SDA kadra kada je izjavio da na listi od 100 najplacenijih nema niko iz SDP-a.
Zasto onda Grabovica slusa Zlatka? Ovo provjereno znam.
sith

#50 Re: Lazni Valter Z. K. porucuje radnicima i nezaposlenima!

Post by sith »

Styling wrote:
sith wrote: Nije dobro, moras biti upoznat u to sto branis i komentarises. SBIH je lijeva struja SDA, fiktivne su sve "svadje" sto te stranke imaju. Jedino tako je i SBIH dobila dva direktora elektroprivrede. Elvedin Grabovica je na izborima prije SDP-a bio nosilac liste SDA, znaci ocito je da SDA ne da elektroprivredu i ovdje SDP samo maze oci. Pijaca, daj ti meni kilo krompira evo tebi kilo jabuka. A na kraju sve isto cijelo vrijeme, pod kontrolom SDA. Kao i ostale drzavne firme.
Sve je moguce, necu ulaziti u polemiku jer se ne zatvaram s njima iza 4 zida.
Da li to znaci da se Zlatko javno odrekao Grabovice kao SDA kadra kada je izjavio da na listi od 100 najplacenijih nema niko iz SDP-a.
Zasto onda Grabovica slusa Zlatka? Ovo provjereno znam.
Sta provjereno znas? Objasni?

Kao i sve sto je do sad Zlatko govorio, ne znaci nista niti ima smisla. Samo govori ono sto ljudima odgovara. Prije izbora je parola bila anti-SDA, poslje izbora koalicija. Sad sestorka sa jednako nacionalistickim strankama... apsolutno nista od onoga sto se govorilo i obecavalo. Nemoj da krenu komentari, pa nije SDP imao izbora... ima itekako, kazes toliko od SDP-a i dovidjenja, necemo ucestvovati u ovoj vlasti do slj. izbora. Sve je bolje nego da se ukljucuju u vlast nove nacionalisticke stranke pa da se preko sejdic-finci pitanja rijesava hrvatsko pitanje. Ovako Zlatko jedno govori, drugo prica a vamo borba za fotelje.
Post Reply