Lazna zili

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ziIi

#1 Lazna zili

Post by ziIi »

Pošto će se vjerovatno uskoro provaliti ova zayebancija sa violentjackom preporučujem svima sa malim slovom L u svom nicku da se registruju tako što će to slovo zamijeniti velikim slovom i kako vam ne bi neko drugi "maznuo" nick.

Evo ja sam to upravo napravila i iako izgleda da vam se javlja vaša stara dobra zili, ovo je zapravo zi(veliko i)i, ali to zapravo jeste vaša stara dobra zili jer sam se ja registrovala i pod ovim drugim lažnim nickom, al' ustvari... sad već ulazimo u ozbiljnija egzistencijalističko-filozofska pitanja.

Uglavnom, budite upozoreni, ima raznih budala. :-)
ziIi

#2 Re: Lazna zili

Post by ziIi »

ziIi wrote:Evo ja sam to upravo napravila i iako izgleda da vam se javlja vaša stara dobra zili, ovo je zapravo zi(veliko i)i, ali to zapravo jeste vaša stara dobra zili jer sam se ja registrovala i pod ovim drugim lažnim nickom, al' ustvari... sad već ulazimo u ozbiljnija egzistencijalističko-filozofska pitanja.

@ konyan

malo sam se zapekljala :roll: hajd ti objasni :-D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Uh de ponovo obasnji o cemu se radi :roll:
Jel nam neko krade nickove? :(
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

zanima me može li ikto da moje ime krivotvori? :D
Lace

#5 Re: Lazna zili

Post by Lace »

ziIi wrote:Pošto će se vjerovatno uskoro provaliti ova zayebancija sa violentjackom preporučujem svima sa malim slovom L u svom nicku da se registruju tako što će to slovo zamijeniti velikim slovom i kako vam ne bi neko drugi "maznuo" nick.

Evo ja sam to upravo napravila i iako izgleda da vam se javlja vaša stara dobra zili, ovo je zapravo zi(veliko i)i, ali to zapravo jeste vaša stara dobra zili jer sam se ja registrovala i pod ovim drugim lažnim nickom, al' ustvari... sad već ulazimo u ozbiljnija egzistencijalističko-filozofska pitanja.

Uglavnom, budite upozoreni, ima raznih budala. :-)
radili smo to prije godinu dvije...:D
kom¡

Post by kom¡ »

Je li ovo lazni komi..?
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Soul_Sista wrote:Uh de ponovo obasnji o cemu se radi :roll:
Vidis, ako napises Soul_Sista i pored toga SouI_Sista, na defaultnom fontu sa-X foruma to izgleda kao dvije iste stvari, ali nisu.

Prvi put je upotrijebljeno malo slovo "L", a drugi put veliko "I". U nekim drugim fontovima je to slucaj sa slovom "L" i brojem "1". Tako bi neko mogao registrovati nick, koji izgleda identicno kao tvoj i onda postati nesto kao:
"Bigi ljubavi, tako te zelim... ah, oh...." :D :D :D

pa onda belaj :D :D
Ergot

Post by Ergot »

Image

Koja je sad sa malim l a koja sa velikim I? :D
zili

Post by zili »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

znala sam

da znaš da mi je bila pala na pamet ova tvoja slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

BigusDickus wrote:
Soul_Sista wrote:Uh de ponovo obasnji o cemu se radi :roll:
Vidis, ako napises Soul_Sista i pored toga SouI_Sista, na defaultnom fontu sa-X foruma to izgleda kao dvije iste stvari, ali nisu.

Prvi put je upotrijebljeno malo slovo "L", a drugi put veliko "I". U nekim drugim fontovima je to slucaj sa slovom "L" i brojem "1". Tako bi neko mogao registrovati nick, koji izgleda identicno kao tvoj i onda postati nesto kao:
"Bigi ljubavi, tako te zelim... ah, oh...." :D :D :D

pa onda belaj :D :D
Ah :D oh :D nemoj da se igrate sa mojim nickom :D inace :x :x :x :x
Post Reply