LAZ i MANIPULACIJA?

Post Reply
Sanjarko

#1 LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Sanjarko »

Bakir Izetbegović je prošlog vikenda u Cazinu, gdje je bio povodom obilježavanja godišnjice osnivanja jedne od brigada Armije BiH, izjavio da su Srbi i Hrvati u BiH izmišljene nacije, čiji su pripadnici spletom okolnosti nastali od Bošnjana.

Izetbegović je u tom govoru poručio da “bosanske patriote poštuju sve i svakoga ko je gradio i branio Bosnu i Hercegovinu”.

“Naši su i Iliri i Kelti i Slaveni i Japodi, i srednjovjekovni kraljevi su naši. Poštujemo i ono što su Osmanlije i Austrougarska učinili za ovu zemlju. Jugoslavija je bila naša i partizani su naši, dakle svako ko je gradio i branio ovu zemlju. Prije se u Bosni niko drugačije i nije zvao nego Bošnjanin. Danas je to drugačije i mi to prihvatamo. Neka se svako zove kako hoće i neka se Bogu moli onako kako ga je njegova majka naučila. Mi poštujemo i crkve i džamije i sinagoge, svačije nošnje, običaje i vjeru i bolilo nas je rušenje svakog mosta, svake bogomolje, a najviše nas je bolilo rušenje odnosa među narodima koji nose isti genetski kod. Naravno da ne počinje istorija s nama ali vi, ovi ljudi ovdje ste iznijeli najvažniji dio te historije”, naglasio je Izetbegović.

http://www.6yka.com/novost/128038/izetb ... d-bosnjana
http://--- no links ---/vijesti/regija/bak ... a-1053986/
______________________________________________________________________________________________________________

Ovo vise nije Ludo, ovo je Patoloska Mrznja i Sljepilo i Srbe i Hrvate uvlace u to. Ja nisam Normalan, Ja sam Lud, ali da patoloski nekog mrzim i da sam patoloski slijep, ne znam bas da sam. Sta je ovdje Bakir Izetbegovic lose rekao i gdje je rekao da su Srbi i Hrvati od Boshnjaka nastali. Ovo vise nije ludilo, ovo je preslo ludilo, u patolosku mrznju i sljepilo, ali ja sam Lud i presao ludilo, u patolosku mrznju i sljepilo. Srpski i Hrvatski mediji, stranice i forumi bruje danima o ovome. Ovo je dno dna. Doslo do toga da Ja moram Bakira da branim.

:jbt:
Last edited by Sanjarko on 02/09/2017 03:42, edited 2 times in total.
Sanjarko

#2 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Sanjarko »

Pljuvanje, Laganje doslo do dno dna. Kao i Izvrtanje izrecenoga.

Sanjarko

#3 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Sanjarko »

Evo citam komentare. Klix komentari su mila majka za ove, jos sam ih preskakao, samo letimicno citao. Pljuje se samo tako.

Ja Bakira branim. Doslo do toga da ga Ja moram branit.

PS. Ako ima neko duplu ruku na glavi nek je stavi umjesto mene. :kakoste:
Sanjarko

#4 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Sanjarko »

Evo sad citam u vezi ovo sto pisu da muftija Mostarski najavio i da zeli gradnju dzamije u Neumu, i ovo LAZ i MANIPULACIJA. Covjek najavio uspostavu dzemata.
''Uspostava džemata u Neumu je izraz potrebe našeg čovjeka, ne samo u sezoni, već tokom čitave godine'', dodao je muftija.

Nigdje dzamiju nije spomenuo, i sta i da jeste.

OVO JE PATOLOGIJA.
Sanjarko

#5 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Sanjarko »

Kad zavrsi ovo sranje po Bakiru i ovome u vezi dzamije u Neumu preimenovati cu temu u LAZ i MANIPULACIJA.
spreca

#6 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by spreca »

Pa sta te to cudi......ta laz traje vec decenijama....samo sto su od vremena do vremena razliciti inteziteti....i Bakira nebih nikad branio
Last edited by spreca on 24/08/2017 07:25, edited 1 time in total.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#7 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by japin_mutapi »

da je reko nista ne bi slago
spreca

#8 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by spreca »

japin_mutapi wrote:da je reko nista ne bi slago
Izgleda da ih je zabolilo sto nije rekao istinu
Sanjarko

#9 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Sanjarko »

spreca wrote:Pa sta te to cudi......ta laz traje vec decenijama....samo sto su od vremena do vremena razliciti inteziteti....i Bakira nebih nikad branio
Ma ne cudi, ali izmisljanje, izvrtanje recenoga i onda opleti i ozezi, sa pljuvanjem. Preslo u patologiju.

Gdje je rekao da su od Boshnjaka nastali, i sta je slagao da mi je znati. Cak udrobio i partizane, osmanlije, austrougare u pricu da ih postujemo itd. Ali ovo da je rekao da su od Boshnjaka nastali LAZ zesca, i pale se na ovo ko umnjaci ili kutnjaci.

EDIT: Nije rekao da partizane itd. postujemo nego dzamije, crkve, sinagoge itd. Ne vidim problem sa izjavom nikakav, pogotovo da je rekao da su Srbi i Hrvati od Boshnjaka nastali. Ovo je bas LAZ i to ne velika, nego zlonamjerna, pakosna, patoloska, s ciljem huskanja naroda.
Last edited by Sanjarko on 24/08/2017 08:40, edited 1 time in total.
Sanjarko

#10 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Sanjarko »

Ovako narod krenu na rat lozit. A najavljivali su nam 2018 referendum itd. Evo ide prvo o Nato savezu, i ko zna kako ce zavrsiti poslije. Ovako narod loze pred rat.
Kejn

#11 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Kejn »

Smatram da je nepotrebna izjava.
Novak20

#12 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Novak20 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaboravio je napomenuti da su Izetbegovići Srbi iz Begiša.
Sanjarko

#13 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Sanjarko »

Novak20 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaboravio je napomenuti da su Izetbegovići Srbi iz Begiša.
Smijesno nije, zalosno je i zlo. Ali ne cudi. Ipak ratni huskaci i zlocinci su na vlasti, u vlasti na prostoru SRB, HR, CG, BA.
apsidejzi

#14 Re: Istorija po Bakiru ili LAZ i MANIPULACIJA?

Post by apsidejzi »

Pa sta je slagao i sta konkretno ne valja u njegovom govoru? Mozda to sto bosnjaci imaju svoj identitet koji zbir svih historijskih desavanja na ovom prostoru?

Iliri jesu moji preci, Slaveni koji su se doselili takodjer. Osmanlije su dio moje historije kao i Austrougari. Tito i partizani su dio moje historije kao i Alija Izetbegovic i ARBiH. Druga je stvar sto vi vjerujete mitovima i Narcetanijama i slusate SPC... To su zelje a historijske cinjenice su fakti!
Sanjarko

#15 Re: LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Sanjarko »

https://tompride.wordpress.com/2017/08/ ... the-facts/

_______________________________________________________________________________________________________________
The tabloid press (and I include The Times in that description) lied about the story of the little girl put into care with a Muslim family.

Here are 10 of their worst lies – along with the real facts of the case as we know them:

1) According to court documents, it was the police not the local authority (as stated by the tabloids) who decided the child should be put into foster care:

2) According to court documents, the foster family criticised by the tabloids was a temporary placement.

3) According to court documents, the child herself is from Muslim heritage and her Muslim grandmother has now been cleared by the courts to look after her. This fact is only disputed by the girl’s mother but none of this was mentioned by the tabloids as it would obviously totally destroy their narrative:
foster muslim 4

4) The temporary foster mother did not wear a veil as stated by the tabloids. She wears a hijab:

The veil in the photographs published by the Mail and other comics was photoshopped onto a stock picture of a Muslim family taking a walk in a park in Dubai:

5) According to court documents, the child’s mother has not at any time requested the foster parents be changed:

6) Tower Hamlets council have confirmed that the temporary foster parents do speak English. According to court documents, the Family Court dealing with the case has also expressed no concerns about the foster parents’ level of English. The press simply lied about that:

7) According to council foster care officials, the temporary foster parents did not ban Easter as stated by the tabloids. There is also no mention of this according to court documents by either the mother herself or the lawyers representing her. The press simply lied about that.

8) There is no evidence, apart from claims by the tabloid press, that the temporary foster parents have banned crucifixes and bacon from the home. There is also no mention of this according to court documents by either the mother herself or the lawyers representing her. The press simply lied.

9) According to court documents, it seems the child was put into temporary foster care by the police because of the mother’s alcohol and drugs problems. There was no mention of this fact by the tabloid press, presumably as it would put a question mark over the mother’s credibility and her criticism of the temporary foster parents.

10) The foster parents have been rated very highly by independent assessors, including the child’s own independent Children’s Guardian whose job is to advocate solely for the welfare of the child:

Those are the sad facts of the case. It is beyond disgusting that supposedly professional journalists would manipulate a tragic case involving a little child to further the political ends of their proprietors.

The following so-called journalists are either so incompetent they got the facts wrong, or they lied. Either way, they should be sacked:

Andrew Norfolk – The Times

Fiona Parker – Mail Online

Martin Robinson – Mail Online

Jonathan Reilly – The Sun

Cyril Dixon – The Express
_______________________________________________________________________________________________________________

Evo jos jedna, ali prije toga je bilo pljuvanja samo tako po onim Marsovcima u medijima i na internetu.
Sanjarko

#16 Re: LAZ i MANIPULACIJA?

Post by Sanjarko »

Gdje bi zaposleni u medijima i mediji lagali. :evil:
Post Reply