Law & Order
Moderator: _BataZiv_0809
- danas
#1 Law & Order
imal' jos ko da je ovisnik o ovoj seriji? 
- danas
pitt wrote:jebo te boze:D:D
Pun mi je klinac L & O i CSI:D
Samo HBO serijali Sopranos i Rome.........i Weeds na ShowTime:D
a jes' se i ti navuko na ROME, ha?
sad sam narucila da ponovo odgledam BBC-ev "I, Claudius", podsjetilo me...
- pitt
Hehehehee dje se necu navuci.....jes vidjela tarlahanjadanas wrote:pitt wrote:jebo te boze:D:D
Pun mi je klinac L & O i CSI:D
Samo HBO serijali Sopranos i Rome.........i Weeds na ShowTime:D
sad ces platiti za ovo...
a jes' se i ti navuko na ROME, ha?
sad sam narucila da ponovo odgledam BBC-ev "I, Claudius", podsjetilo me...
-
St.Germain
u pocetku je bilo simpaticno pratiti nove, drugacije americke serije poput Six Feet Under, Sopranos, Nip/Tuck, Lost, vecinom u produkciji HBO ili Fox, ali sad je to vec postalo kopiranje stila, pocevsi sa Desperate Housewifes, Low and Order, CSI i mnogih drugih, nakon prve sezone sam prestao gledati i Lost, Six Feet U. je jedina koju jos povremeno odgledam, jer i ona kao i sve serije pate od iste boljke kao i serije u 70-tim, 80-tim, 90-tim, a to se vjerovatno ni u ovoj ni u narednim decenijama nece promijeniti: zavrsavaju se tek sa padom procenta gledanosti.
- pitt
joojj germa.....weeds se ubila za tebe
:D:D:D
http://www.sho.com/site/weeds/home.do
Da vidis kako tushe travu
:D:D
http://www.sho.com/site/weeds/home.do
Da vidis kako tushe travu
-
St.Germain
tushe i u Six Feet Under, al se od interesantne serije pretvorila u zvakacu gumu...I tu ima besmislenog sex-a, trave, droga, rock and roll-a, sve sto pozdravljam a sto posten svijet prezire, pa me opet nervira. No pogledam link 
-
St.Germain
SORRY!
We at Showtime Online express our apologies; however, these pages are intended for access only from within the United States.
jos jedan dokaz da vi zivite na drugom planetu
We at Showtime Online express our apologies; however, these pages are intended for access only from within the United States.
jos jedan dokaz da vi zivite na drugom planetu
- pitt
Hahahahaha
land of free and home of brave
:DD:
probaj ovo
http://www.tv.com/weeds/show/28829/summary.html

jel iko gledao Angels in America (sa Al pacinom i meryl strip)?
land of free and home of brave
probaj ovo
http://www.tv.com/weeds/show/28829/summary.html

jel iko gledao Angels in America (sa Al pacinom i meryl strip)?
Last edited by pitt on 16/09/2005 16:57, edited 2 times in total.
- danas
nemoj bolan tako...St.Germain wrote:u pocetku je bilo simpaticno pratiti nove, drugacije americke serije poput Six Feet Under, Sopranos, Nip/Tuck, Lost, vecinom u produkciji HBO ili Fox, ali sad je to vec postalo kopiranje stila, pocevsi sa Desperate Housewifes, Low and Order, CSI i mnogih drugih, nakon prve sezone sam prestao gledati i Lost, Six Feet U. je jedina koju jos povremeno odgledam, jer i ona kao i sve serije pate od iste boljke kao i serije u 70-tim, 80-tim, 90-tim, a to se vjerovatno ni u ovoj ni u narednim decenijama nece promijeniti: zavrsavaju se tek sa padom procenta gledanosti.
Law & Order je fantasticna serija, ne gledaj ove nove epizode i spin-offe, vec originale iz ranih '90-ih...
-
St.Germain
@pitt
gledo sam samo prve dvije epizode Angels in America, ODLICNO!!!znam da ih ima svega sest, ali bio sam u to vrijeme u frci, pa nisam stigao pogledati ostale, repriza nazalost nije bilo
@danas
pa je li to novija serija ili Low and Order in LA? To je islo kod nas, ali ona je iz osamdesetih....Nejam pojma, uglavnom ne gledam serije uopste, osim Simpsons, Spongebob i Futurame koja je nasilnicki prekinuta
gledo sam samo prve dvije epizode Angels in America, ODLICNO!!!znam da ih ima svega sest, ali bio sam u to vrijeme u frci, pa nisam stigao pogledati ostale, repriza nazalost nije bilo
@danas
pa je li to novija serija ili Low and Order in LA? To je islo kod nas, ali ona je iz osamdesetih....Nejam pojma, uglavnom ne gledam serije uopste, osim Simpsons, Spongebob i Futurame koja je nasilnicki prekinuta
- pitt
Cuo sam da ce je i na DVD izbaciti jer dosta raje je propustilo a serija je boli glava.St.Germain wrote:@pitt
gledo sam samo prve dvije epizode Angels in America, ODLICNO!!!znam da ih ima svega sest, ali bio sam u to vrijeme u frci, pa nisam stigao pogledati ostale, repriza nazalost nije bilo![]()
Frajer koji je umirao od AIDS-a glumi sada u Weeds.
- danas
ti mislis na LA Law, to je nesto sasvim drugo...St.Germain wrote:
@danas
ja mislim na Law & Order...
http://www.bhdani.com/arhiva/239/hemonwood.shtml
-
St.Germain
odje je ta serija prikazana u sitnim satima, prvu sam snimio (mojim glanc novim dvd rekorderom
) a ostale sam usljed desavanja i previranja propustio...Inace je u Njemackoj prikazana skoro dvije godine nakon premijere u USA (ta mini-serija nije novijeg datuma)
-
St.Germain
@danas, nisam ipak gledo sto ne znaci da cu je pogledatdanas wrote:ti mislis na LA Law, to je nesto sasvim drugo...St.Germain wrote:
@danas
ja mislim na Law & Order...![]()
![]()
![]()
http://www.bhdani.com/arhiva/239/hemonwood.shtml
- danas
odlicna je, ja sam gledala i predstavu ima hipter godina...pitt wrote:
gledo sam samo prve dvije epizode Angels in America, ODLICNO!!!znam da ih ima svega sest, ali bio sam u to vrijeme u frci, pa nisam stigao pogledati ostale, repriza nazalost nije bilo![]()
mozes naruciti na netflix-u garant, pa odgledaj. ne da vrijedi, nego...