Latvija - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat ?

Poll ended at 11/06/2013 12:21

Pobjeda Latvije
29
12%
Neriješeno
17
7%
Pobjeda BiH
200
81%

Total votes: 246

Timotije

#801 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Timotije »

Sretan put svima koji idu, za mene operacija zvana Riga pocinje ovog momenta :bih: !
frngla

#802 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by frngla »

------------Džeko------------------
----------------Ibišević-----------
Lulić---------------Pjanić---------
-----------Salihović---------------
-------------Zahirović-------------
Zukanović-Spahić-Šunjić-Mujdža
------------Begović-----------------

Vjerujem da će ovu postavu izvesti Pape, s tim da će umjesto Salihovića kasnije ući Medunjanin, umjesto Pjanića Ibričić, a umjesto Šunjića Pandža, naravno ako rezultat bude povoljan... Pjanić će igrati lažno krilo, Ibišević će se izvlačiti desno, a Mujdža pokrivati rupu koju pjanić ostavlja vraćajući se u sredinu... Rutinska pobjeda 0:3 ili tako nešto...
GeneralBHF

#803 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by GeneralBHF »

ljevoruki wrote:
I ja mislim da je to ta formacija :thumbup: samo Šunjić umjesto Pandze, a Medunjanin umjesto Ibricica.
jbg šteta što nema Misketa jer bi nam mnogo lakše išlo, ali koga nema bez njega se mora.[/quote]

Ja bih radije Pandzu nego Sunjica, bolje se razumije sa Spahicem.
Moguce je da Ibricic i Medunjanin dobiju po poluvrijeme.
Ako budemo igrali u ovoj formaciji jedva cekam da vidim Salihovica na zadnjem veznom.
:bih:[/quote]

Nece sigurno igrati ni Pandza a ni Sunjic. Poslusaj izjavu Zukanovica gdje se moze vidjeti igrajuci u klubu centralnog daje mu prednost za tu poziciju a lijevog beka igra samo kada zatreba prema tome lijevog beka ce igrati Salih a jedino je upitno ko ce biti na desnoj strani. Dali ce to biti Stevo ili Visca ili Ibro da igra vise unutra a da se Mujdza izvlaci na krilo.
miki.ba

#804 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by miki.ba »

frngla wrote:------------Džeko------------------

Vjerujem da će ovu postavu izvesti Pape, s tim da će umjesto Salihovića kasnije ući Medunjanin, umjesto Pjanića Ibričić, a umjesto Šunjića Pandža, naravno ako rezultat bude povoljan... Pjanić će igrati lažno krilo, Ibišević će se izvlačiti desno, a Mujdža pokrivati rupu koju pjanić ostavlja vraćajući se u sredinu... Rutinska pobjeda 0:3 ili tako nešto...
Ova formacija sigurno nece biti, nikad nismo odigrali utakmicu sa slicnom formacijom, to nije naš stil igre.
shalla

#805 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by shalla »

jeza u ledja wrote:
shalla wrote:Kad bolje razmislim u pravu ste, i ja serem bezveze, ne znam zasto ne bi cugali do kasno u noc par dana prije tekme, pogotovo kad uzmemo u obzir da se sezona zavrsila i da vjerovatno pucaju od snage i spremnosti, ma ne znam uopste sto treniraju, odmaraju i spavaju kad smo jaci i kvalitetniji od Latvije...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Poenta je u tome da ti ne znas o tome sta reprezentativci rade u slobodno vrijeme, a mislis da znas. U tome je poenta.
A gdje sam života ti ja rekao da "nešto znam"?!?
Fino sam napisao "da sam se po FB u proteklih nekoliko dana nagledao slika raje sa nekim od reprezentativaca iz raznih kafana", dakle nigdje nisam tvrdio da neke od tih informacija znam iz prve ruke niti me interesuju... Iskreno, svako okupljanje popijem kafu/piće sa dvojicom igrača koji su mi drugovi, pričamo ko raja o svemu i svačemu pa između ostalog i o tome šta rade ovdje kad ne treniraju, čime ubijaju vrijeme, kojih igrica igraju i sl. :mrgreen: al mi NIKAD nije palo na pamet da pitam gdje ko izlazi, koliko ko cuga ili kad ko dolazi u sobu jer me te mahalaške stvari apsolutno ne interesuju. Ali vala malo mi bode oči kad nekoliko dana pred jako važnu tekmu vidim naše najbolje igrače na slikama noćnih derneka iz Sloge, Bosne ili sl. ali eto, vi svi redom tvrdite da je to normalno pa ću i ja u to povjerovati...

Izvinjenje moderatoru, obećavam da neću više na ovu temu, samo sam htio da odgovorim na tvrdnju da "mislim da nešto znam" ;-)

Da se vratim na temu, hvala Bogu svi su zdravi, spremni, malo se osjećaju umorno ali eto, kažu obzirom da je završena sezona da je sasvim normalno da se osjećaju malo "izraubano"... Kažu da sasvim ozbiljno shvataju Latviju, da neće biti podcjenjivanja i sl. i da jedva čekaju petak... :thumbup:
garankich2013

#806 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by garankich2013 »

Imal ko ovdje da zna da je vidio,čuo za bilo kakvu stranicu ili livestream koji emituje FACE TV preko interneta
shalla

#807 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by shalla »

garankich2013 wrote:Imal ko ovdje da zna da je vidio,čuo za bilo kakvu stranicu ili livestream koji emituje FACE TV preko interneta
Joj bila je neka stranica, nisam bio u oktobru u Bosni pa mi je slao drug neki link da gledam Grčka-BiH ali nisam siguran da je bio Face tv. Probaću ti to saznati kasnije...
iamia

#808 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by iamia »

.

ja ovakav sastav ni pijan ne bih napisao.
shake69

#809 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by shake69 »

garankich2013 wrote:Imal ko ovdje da zna da je vidio,čuo za bilo kakvu stranicu ili livestream koji emituje FACE TV preko interneta
Ma, bit ce. Koliko se sjecam bstream4 je prenosio Face TV posljednji put!
MOSALJOZE

#810 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

Postavit ću ti ja,kad bude.
frngla

#811 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by frngla »

iamia wrote:
.

Zbog?
Infaze Studio

#812 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Infaze Studio »

frngla wrote:
iamia wrote:
.

Zbog?
Ekipa ce biti ta, s tim sto ce umjesto Sunjica igrati Medo, ali naravno, formacija nece biti ta.
juventus

#813 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by juventus »

Zašto se zamarate sastavom?

Ne vjerujete Sušiću da će izvesti najbolje ili da vam prođe vrijeme do utakmice?
GeneralBHF

#814 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by GeneralBHF »

------------Džeko----------------------
---------------------Ibišević-----------
-----Lulić------Pjanić-----------------
--------------------Medunjanin-------
-----------Zahirović-------------------
Salihović-Zukanović-Spahić-Mujdža
------------Begović--------------------

S tim da bekovi Salihović-Mujdža idu naprijed kada napadamo a povlace se nazad kada se branimo.

Kada su Salihović i Mujdža naprijed tada Zahirović ostaje pozadi kao osigurac ispred Zukanovića i Spahića.

Pjanić će da ima potpunu slobodu u kretanju kao Messi.

Medunjanin igra prvo poluvrijeme a onda ulazi Visca ili Stevanovic da probiju sa svojom brzinom jer će Latvijci biti poprilicno umorni.
Zmijuga loma

#815 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Zmijuga loma »

Ili ovo ili Salih na beka, Medunjanin u vezi. S obzirom da se Medunjanin zajebava, 89% će biti ova postava.
ljevoruki

#816 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by ljevoruki »

Zmijuga loma wrote:

Ili ovo ili Salih na beka, Medunjanin u vezi. S obzirom da se Medunjanin zajebava, 89% će biti ova postava.
Zar nije Pape najavio Salihovica u veznom redu a ne na beku?
Ili sam ja pogresno razumio?
:bih:
frngla

#817 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by frngla »

Medunjanin nakon one kritike skoro pa nema nikako nema šanse da zaigra, Zukanović nakon odlične partije na beku neće sigurno na štopera! Salihović igra na Medunjaninovoj poziciji, prije je bukvalno bio zavaljen na beku jer beka nismo imali uopšte do poziva Zukanoviću! Jedina dilema je po meni Pandža-Šunjić, tj. koji od njih dvojice starta. U ovoj situaciji mislim da će Šunjić zaigrati jer je evidentno da je Pandža nespreman...
GeneralBHF

#818 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by GeneralBHF »

frngla wrote:Medunjanin nakon one kritike skoro pa nema nikako nema šanse da zaigra, Zukanović nakon odlične partije na beku neće sigurno na štopera! Salihović igra na Medunjaninovoj poziciji, prije je bukvalno bio zavaljen na beku jer beka nismo imali uopšte do poziva Zukanoviću! Jedina dilema je po meni Pandža-Šunjić, tj. koji od njih dvojice starta. U ovoj situaciji mislim da će Šunjić zaigrati jer je evidentno da je Pandža nespreman...
Moram da priznam da tako izgleda jer se Medunjanin na treningu seta i dovoljno govori o pristupu a Salihovic je igrao tu poziciju gdje iznosi loptu i prosledjuje Pjanicu a Stevanovic je igrao desno krilo sto me zbunilo. Dali Safet mijenja formaciju za ovu utakmicu?!
cindrlimindrli

#819 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by cindrlimindrli »

frngla wrote:
iamia wrote:
.

Zbog?
Pa ako nista drugo ono zbog toga sto bi Salihovic igrao na poziciji koja je enigma u svijetu fudbala. Mada, ko zna,
mozda si ti nesvjesno kreirao nesto sto ce Murinjo jednog dana uvesti u praksu ako slucajno cita ovaj forum.
Artest

#820 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Artest »

frngla wrote:Medunjanin nakon one kritike skoro pa nema nikako nema šanse da zaigra, Zukanović nakon odlične partije na beku neće sigurno na štopera! Salihović igra na Medunjaninovoj poziciji, prije je bukvalno bio zavaljen na beku jer beka nismo imali uopšte do poziva Zukanoviću! Jedina dilema je po meni Pandža-Šunjić, tj. koji od njih dvojice starta. U ovoj situaciji mislim da će Šunjić zaigrati jer je evidentno da je Pandža nespreman...
Ti ako mislis da bi Safet rizikovao sa neoporavljenim Pandzom ili da mu debituje Sunjic u ovakvoj utakmici, malo znas o Susicu.
DonVito

#821 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

Pape zna 8)

Sjajan video.
Logovan

#822 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

Sinoć sam sanjao da smo pobijedili 1:0 golom nekog mladog reprezentativca koji je pozvan u A reprezentaciju par dana prije utakmice. :D Gol pao u 86. minuti. :D Latvija daleko bolje igrala, promašili su milion šansi, imali smo sreće što nas nisu natrpali golovima. :lol:
frngla

#823 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by frngla »

Artest wrote:[Ti ako mislis da bi Safet rizikovao sa neoporavljenim Pandzom ili da mu debituje Sunjic u ovakvoj utakmici, malo znas o Susicu.
Ti da si pratio reprezentaciju kao što pričaš, znao bi da je Šunjić davno debitovao ;-)

@cindirlimindirli

Salihović bi igrao klasičnog centralnog veznog (za tvoju informaciju to mu je prirodna pozicija), dok bi Pjanić igrao ofanzivnog veznog koji bi naginjao desnom krilu tzv. lažno krilo... Zahirović bi bio zadužen za destrukciju protivničkih napada i predaju lopte dalje Salihoviću odnosno Pjaniću...
Kurjakk

#824 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Kurjakk »

http://www.balkaniyum.tv/ placa se, ali nije puno, 6-7 eura mjesec, mozes uzeti samo mjesec i osigrurati se. kvalitet slike nije nesto, ali ne prekida i sve ide bez problema.
DonVito

#825 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

Locked