Latvija - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat ?

Poll ended at 11/06/2013 12:21

Pobjeda Latvije
29
12%
Neriješeno
17
7%
Pobjeda BiH
200
81%

Total votes: 246

DonVito

#226 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

Infaze Studio wrote:Ne bojim se Slovaka..Ova ekipa BiH je zrela i profesionalna, i najbolje odigraju protiv jacih protivnika..Strah me vise ovih protiv kojih su bodovi vec upisani.
Pa ako pobjedimo Latviju nemas se sta bojati ide Slovacka :mrgreen: predzadnju Liht. kod kuce. Litvanija je zadnja.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#227 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by JoseMujica »

Slovaci su grke ubili u Bratislavi, a ovi šupci ko što samo oni znaju jednom pređu centar i zabiju gol za pobjedu :-)

Jesmo bolji puno od Slovaka, ali su nam oni najopasnija dionica do kraja...minimalno 3 boda iz dvije tekme, 4 boda vrlo dobro
Nokija

#228 Re: Latvia - BiH 7.6.2013. Riga

Post by Nokija »

Help needed :D
Moze li mi neko reci koje karte da kupim? Bila sam na ove dvije web stranice al bas ne kontam to sa tribinama.
Je li jeftinije ako mi neko u BH kupi karte i posalje? I ako da, gdje?
Hvala puno!
:bih:
Infaze Studio

#229 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Infaze Studio »

JoseMujica wrote:Slovaci su grke ubili u Bratislavi, a ovi šupci ko što samo oni znaju jednom pređu centar i zabiju gol za pobjedu :-)

Jesmo bolji puno od Slovaka, ali su nam oni najopasnija dionica do kraja...minimalno 3 boda iz dvije tekme, 4 boda vrlo dobro
gledao sam dijelove te utakmice i zakljucio da su ih Slovaci "ubili" samo nakon sto su primili gol, kada su morali jurisati po izjednacenje, a ovi, zna se vec kakav, bunker postavili nakon tog gola. DA su igrali napadacki od 1. minute nebi ni doslo do te situacije da se vade (i ne izvade)...A protiv nas ce mozda htjeti da isprave tu gresku i krenuti malo otvorenije, ali tu su ga fasovali po mom misljenju.. :D , jer smo mi malo drugacija ekipa od Grcke..
north

#230 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by north »

DonVito wrote:
north wrote:Slovačka je precijenjena ne treba ih se plašiti, ekipa koja u dvije utakmice sa Litvanijom osvoji čak 2 boda nije dostojna ni baraža a kamoli šta više...ali to ne znači da će nama skinuti gaće, sigurno da će zapeti, ali mi ako ponovimo 80% igru kao u ovim prvim utakmicama, naročito protiv Grčke, slovaci nemaju šta tražiti...samo naša neviđena glupost nas može koštati, nikako kvalitet Slovačke jer oni ga nemaju trenutno....Hamšik koji je pao qrcu za uši i nije to onaj igrač od prije godinu-dvije i Škrtel su jedini vrijedni spomena...ostalo mrtvi prosjek....
O cemu ti, kakve su to rijeci :oops: Hamšik je svjetska klasa i najbolji slovak.
Škrtel (lfc) i Hubočan (zenit) štoperski tandem.

Nisu oni pobjedili Litvaniju ali su bili mnogo bolji jednostavno lopta nije htjela u gol to se nama isto moze desiti pa desi se Spaniji nisu pobjedili Finsku a prvaci Svijeta, Europe ovo ono a sto se tice Slovacke ja ne znam zasto su na zadnjoj tekmi igrali bez Wais, Stoh, Pekarik, Vittek, Sestak, Zabanik i jos par njih..a nisu zuti u pitanju uopste.

Uostalom protiv Slovacke igramo za par mjeseci dvije tekme u razmaku 4,5 dana, do sad smo imali uspjeh u takvim duelima abd. nastavimo niz otom potom.
Ne znam o čemu ti, ja jebi ga znam..prihvati ili ne prihvati mišljenje, složi se ili ne složi, izbor je jednostavan....nabrajati igrače poput ovih ko što ti nabrajaš bi bilo kao kad bi slovaci strepili od Vršajevića, Zahirovića, Zeca ili eventualno Sesara..kakav ba Zabanik i sl. budalaštine???

Hamšik je pao u formi, ne znam jesi li gledao tekmu protiv Grčke, ali je bio jedan od najlošijih, i ne samo tu tekmu, imao je par upotrebljivih lopti, ništa nije napravio, i ne djeluje mi kao neko ko može sam sve riješiti..naravno ako shvatiš neozbiljno i centarfor Lichtensteina ti može predstavljati opasnost...

Španije se jeste okliznula protiv Finske, ali će im zato u revanšu utrpati 5 komada, ovi u dvije utakmice sa Litvanijom nemaju pobjede i zato je poređenje niđe veze...
Herr Flick

#231 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Herr Flick »

Image
Za glavnog arbitra određen je jedan od najboljih sudaca na Otoku, Michael Dean. Ovom 44-godišnjem Engleu asistirart će Stuart Burt i Peter Kirkup, također iz Engleske.
Sjajan sudac
zdici1

#232 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by zdici1 »

U koliko sati se igra ova utakmica?
JoseMujica

#233 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by JoseMujica »

18:30 po našem vremenu, a 19:30 po lokalnom
antifascism

#234 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by antifascism »

kojem lokalnom
JoseMujica

#235 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by JoseMujica »

antifascism wrote:kojem lokalnom
19:30 u Rigi.....oni su +1 sat iza naše vremenske zone CET (Central European Time)
zdici1

#236 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by zdici1 »

JoseMujica wrote:18:30 po našem vremenu, a 19:30 po lokalnom
hvala.. :thumbup:
Timotije

#237 Re: Latvia - BiH 7.6.2013. Riga

Post by Timotije »

Nokija wrote:
Moze li mi neko reci koje karte da kupim? Bila sam na ove dvije web stranice al bas ne kontam to sa tribinama.
Hvala puno!
Najbolje i najjeftinije ti je odvje kupiti:

http://www.bilesuserviss.lv/eng/concerts/sports/futbols

Cijene se krecu od 5-15 LVL (sto je otprilike od 7-20 Eura)!
Ako ti neko moze nabaviti karte u Bosni, to je jos i najbolja solucija, sekcije T,U i V su navodno poslali nasima u BiH i siguna si da ces sjediti samo s nasim navijacima!
Nista od tih sekcija nije dostupno preko neta, mozes kupiti nesto na drugoj strani i tu ce sigurno biti dosta nasih, ali ce biti pomijesani s njihovim navijacima!
ljevoruki

#238 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by ljevoruki »

Herr Flick wrote:Image
Za glavnog arbitra određen je jedan od najboljih sudaca na Otoku, Michael Dean. Ovom 44-godišnjem Engleu asistirart će Stuart Burt i Peter Kirkup, također iz Engleske.
Sjajan sudac
Majstorski je Svabo sredio ovog sudiju. 8-)
Pustice Dzeku da siluje njihove stopere a ne ko onaj supak sto mu je svirao faule u skoku protiv Grcke.
Svaki put kad je Dzeko uzeo loptu na snagu sviran mu je faul. Ovaj Englez ce to dozvoliti. :D
Nokija

#239 Re: Latvia - BiH 7.6.2013. Riga

Post by Nokija »

Timotije wrote:
Nokija wrote:
Hvala puno!

Ako ti neko moze nabaviti karte u Bosni, to je jos i najbolja solucija, sekcije T,U i V su navodno poslali nasima u BiH i siguna si da ces sjediti samo s nasim navijacima!
Nista od tih sekcija nije dostupno preko neta, mozes kupiti nesto na drugoj strani i tu ce sigurno biti dosta nasih, ali ce biti pomijesani s njihovim navijacima!
:thumbup:
Hvala. Ima nas vise sa raznih strana pa smo se dogovorili da cemo tamo na stadionu kupiti karte. Kazu da je max 25 Eura.
Edin H.

#240 Re: Latvia - BiH 7.6.2013. Riga

Post by Edin H. »

Timotije wrote:
Nokija wrote:
Hvala puno!

Probaj kontaktirati Centrotrans, znam da prodaju u paketu, ali mozda im je nesto ostalo/ili ce im ostati.
DonVito

#241 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

ljevoruki wrote:
Herr Flick wrote:Image
Sjajan sudac
Majstorski je Svabo sredio ovog sudiju. 8-)
Pustice Dzeku da siluje njihove stopere a ne ko onaj supak sto mu je svirao faule u skoku protiv Grcke.
Svaki put kad je Dzeko uzeo loptu na snagu sviran mu je faul. Ovaj Englez ce to dozvoliti. :D
Da kao sto ce dozvoliti prljavu i grubu igru domacina :roll:
Edin H.

#242 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

DonVito wrote:Da kao sto ce dozvoliti prljavu i grubu igru domacina :roll:
Al' se mi zato bolje marisemo :D
ljevoruki

#243 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by ljevoruki »

Edin H. wrote:
Od nasih jedino Pjanic treba da bjezi od grube igre :( za ostale cemo lako.
DonVito

#244 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

Edin H. wrote:
Ne ide nam u prilog da se marisemo sa njima :mrgreen: a ako ih rano očepimo past ce sami..
MOSALJOZE

#245 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

Image
Jel nam to din sudi :D
JoseMujica

#246 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by JoseMujica »

ne vodte Deena dina vam! Sve će ih torbicom pošutat pa će nas FIFA kaznit
Stari

#247 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Stari »

Ja ovdje sad kontam sve manje i manje .... ali ako se momci vrate iz Rige - sa rukama punim , brade ...dobro je. Nakon toga onda idemo na godisnji .... , ljencarenje, rostilj, cuganje ...i sportski zivot.

A o Slovacima cemo .... onda kad vec usitni za tu utakmicu.
DonVito

#248 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by DonVito »

Valja sad sastaviti tim bez Misketa :sad: to su najmanje 2,3 gola manje al et.. samo da se zaustavi na Misketu.

Pjanica cuvati kao oci.
Zmijuga loma

#249 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Zmijuga loma »

Ko će uletiti umjesto Vranješa?
Point.

#250 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Point. »

Zmijuga loma wrote:Ko će uletiti umjesto Vranješa?
Ima ovih Vranjesa ko Diakhitea u Francuskoj. Nacemo nekog Ognjena, Darka, Predraga Vranjesa. :)
Locked