Latvija - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat ?

Poll ended at 11/06/2013 12:21

Pobjeda Latvije
29
12%
Neriješeno
17
7%
Pobjeda BiH
200
81%

Total votes: 246

Crvena Tifoza

#1401 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Crvena Tifoza »

Gradski wrote:Opet kažem Sušić je karina od trenera to je milion posto kad je onaj igrač Latvije dobio crveni karton automatski se izbacuje stari rahimić koji usporava igru i ubacuje desno Stevanović, a nazad Mujđa na beka, jer nam 2 defanzivna ne trebaju od početka, a ne od kako igramo sa igračem više bolji bi ja bio trener sigurno sa ovakvim igračima.

Tražim trajni BAN od administracije foruma za ovog vanzemaljca. Jedno je imati mišljenje, a drugo je vrijedjati ponos države. :fazlija: :blento:
Arslan_11

#1402 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Arslan_11 »

psy5000 wrote:e moj mustafa, gdje ti je pamet bila :mrgreen:

Image
jel ovo fakat? :grin::grin::grin:

Sent from my LG-E610 using Tapatalk 2
Infaze Studio

#1403 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Infaze Studio »

Najjaca scena na tekmi je kad nas navijac uleti u teren, onako, nonsalantno i redar ga samo potapse po ledjima na putu nazad na tribine. Bas je izgledalo kao da smo gazde tamo na stadionu :D
Dead Man Walking

#1404 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Dead Man Walking »

Ovi govnari jos do kraja imaju 2 puta Lihtenstajn, te kuci Slovacku i Latviju, haman pa sigurnih 12 boba. Valjda ce im ovi karinauskasi zavuci bar jedan do kraja, inace bi se moglo opasno zakuhati jer se Slovacka maltene otpisala ako ne pobjedi do kraja.
psy5000

#1405 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by psy5000 »

Arslan_11 wrote:
psy5000 wrote:e moj mustafa, gdje ti je pamet bila :mrgreen:

Image
jel ovo fakat? :grin::grin::grin:

Sent from my LG-E610 using Tapatalk 2
pa naravno da je fakat, mustafa otisao da gleda i spijunira grke za papeta :lol:
GandalfSivi

#1406 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by GandalfSivi »

Nekada davno lik otisao na Kosevo za derbi, zove pita kad se tekma igra, nigdje nikoga, jedva ga ubijedismo da dodje u dolinu cupova. Ali da neko drzavu fuli, jos nisam cuo...
solo2

#1407 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by solo2 »

Dead Man Walking wrote:Ovi govnari jos do kraja imaju 2 puta Lihtenstajn, te kuci Slovacku i Latviju, haman pa sigurnih 12 boba. Valjda ce im ovi karinauskasi zavuci bar jedan do kraja, inace bi se moglo opasno zakuhati jer se Slovacka maltene otpisala ako ne pobjedi do kraja.
Nema se sta kuhat drug. Mi nek dobijemo Slovacku kod kuce i kod njih (evo nemogu Lihtenstain da dobiju) imamo zicer protiv Lihtenstajna kod kuce za prolaz u Brazil. Cak i ako nam se protiv Slovaka desi fula - imamo popravni protiv Litvanije kod njih.
Gradski

#1408 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Gradski »

Crvena Tifoza wrote:
Gradski wrote:Opet kažem Sušić je karina od trenera to je milion posto kad je onaj igrač Latvije dobio crveni karton automatski se izbacuje stari rahimić koji usporava igru i ubacuje desno Stevanović, a nazad Mujđa na beka, jer nam 2 defanzivna ne trebaju od početka, a ne od kako igramo sa igračem više bolji bi ja bio trener sigurno sa ovakvim igračima.

Tražim trajni BAN od administracije foruma za ovog vanzemaljca. Jedno je imati mišljenje, a drugo je vrijedjati ponos države. :fazlija: :blento:
Forum tim će ispuniti tvoju želju nedo bog tebi da imaš kakve dugmiće ti bi rastjerao čitav forum u 3 dana, pa sa ovim igračima će i budala pobjediti.
trcicu trceci

#1409 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by trcicu trceci »

Pazi mi igramo protiv Slovacke koja remizira u gostima protiv Lihtenstajna kojeg smo mi poderali, 8 je li ono ?
Igramo protiv tog Lihtenstajna koji ne zasluzuju ni da se obiljeze da igraju protiv nas nego samo BiH prazan prostor 6:0 8-)
I Litvanija kuci ?
ma daj :run:
slavite :bih:
It_is_a_Leclerc

#1410 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by It_is_a_Leclerc »

A nije fulao, šta vam je ljudi...

Ovo je onaj momak što studira u Turskoj što je nedavno snimao onaj video gdje ljudi iz svih zemalja svijeta govore o Bosni...
Arslan_11

#1411 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Arslan_11 »

Vala ova Slovačka je nidje veze,jesu stisli Lihtenstajn ali nemogu sanse stvoriti. Sa nijma 4 boda nebi trebala biti problem.
EminaSA

#1412 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by EminaSA »

It_is_a_Leclerc wrote:A nije fulao, šta vam je ljudi...

Ovo je onaj momak što studira u Turskoj što je nedavno snimao onaj video gdje ljudi iz svih zemalja svijeta govore o Bosni...
Gdje mogu vidjeti taj video?
Dead Man Walking

#1413 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Dead Man Walking »

solo2 wrote:
Dead Man Walking wrote:Ovi govnari jos do kraja imaju 2 puta Lihtenstajn, te kuci Slovacku i Latviju, haman pa sigurnih 12 boba. Valjda ce im ovi karinauskasi zavuci bar jedan do kraja, inace bi se moglo opasno zakuhati jer se Slovacka maltene otpisala ako ne pobjedi do kraja.
Nema se sta kuhat drug. Mi nek dobijemo Slovacku kod kuce i kod njih (evo nemogu Lihtenstain da dobiju) imamo zicer protiv Lihtenstajna kod kuce za prolaz u Brazil. Cak i ako nam se protiv Slovaka desi fula - imamo popravni protiv Litvanije kod njih.
Slovacka kako god igra, ima sigurno igrace koji mogu biti tvrd orah za svakog. Trenutno im ne ide, ali imaju par odlicnih igraca koji uvijek mogu proigrati. Pa Grke su pojeli kod kuce, al Grci su Grci i umetiljase im jedan. Cak i ako Slovacima uzmemo 4 boda, u zadnjem kolu moramo dobiti Litvaniju. Da je to prvo kolo kucu bih stavio na pobjedu, ali u zadnjem kolu i kad je pobjeda imperativ... Nadam se da nece ta utakmica odlucivati, a vrlo je izgledno da hoce.
vee-jay

#1414 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by vee-jay »

dobro, jel' ima iko postavit golove?
ljevoruki

#1415 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by ljevoruki »

Pa zar jos postoji i najmanja sumnja u nasu reprezentaciju i Papeta?
Mi smo sila postali, Slovaci ne mogu Lihtenstajna dobiti a mi se mislimo kako cemo sa njim izaci na kraj.
Dobice po guzici i oni, k'o i svi ostali iz nase grupe, samo nek' prouce koju da im ne bude k'o Latviji.
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
mrgreen

#1416 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by mrgreen »

Kad se iznerviram zbog marjana sjetim se velida spahe i ekipe s bhta pa mi ovaj prvi dodje ko melem za usi. Nek lupeta neka ga

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta
psy5000

#1417 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by psy5000 »

mozda nam lihtenstajnchani pomognu protiv grka i otkinu im koji bod, kad ovi litvanci nemaju pojma 8-)
mrgreen

#1418 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by mrgreen »

...
SAFET SUŠIĆ PAPE

#1419 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by SAFET SUŠIĆ PAPE »

Molio bih da mi 505 napravi one grafikone, tanak sam sa njima. I da iscrta one ćize po terenu raznih boja, to mi se sviđa. Ako to uradi oprostiću mu što me pljuvao.
Gradski, čim dođem u SA eto me gradskim prevozom u Butmir kod tebe po par savjeta.
iz zadnje klupe

#1420 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by iz zadnje klupe »

Hrvatska izgubi od rezervi rezervnog sastava Škotske, CG gubi 3:0 od Ukrajine :-)
vicious

#1421 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by vicious »

skenderija04 wrote:Sudimo po rezultatu. Sanse su stvarane, protok lopte postoji i jedna ce proci. I ovi ce pasti kako snagom tako i koncentracijom. Ne bi nista mjenjao prvih 20 minuta a onda ili Rahimic ili Medunjanin. Dvojica su nepotrebna.

Ide ovo na dobro :bih:
Sreca pa nisam otvarao forum za vrijeme prvog poluvremena. Koliko seratora na jednom mjestu, nevjerovatno. Dok nije skenderija04 rekao sta je i kako je. Svaka cast, majstore! :thumbup:
solo2

#1422 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by solo2 »

iz zadnje klupe wrote:Hrvatska izgubi od rezervi rezervnog sastava Škotske, CG gubi 3:0 od Ukrajine :-)
Kad vidjeh sastav Skotske kontam wtf i jos ih dobise kod kuce :cry:
Kontra__

#1423 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Kontra__ »

Jedini lik koji je fudbalsko znanje u prvom poluvremenu pokazao je Skenderija04, nije on meni dzaba jedan od drazih forumasa! Bravo majsotre, imas slifa!!!

Ostali, pogledajte svoje komenatre i uvjerite se kakvi ste strucnjaci! FUJ!

Bravo za sve redom, odlicna utakmica, iako smo "kasljali" u prvom poluvremenu. Pjanic je podbacio, od njega se ocekivalo najvise, a dosta se krio u prvom.
Bezze smo trosili lopte po bokovima, jer nijedan jedini centarsut nije zavrsio tamo gdje je trebao. U prevodu, nemamo igraca koji zna centrirati, dok Visca nije usao. Salihovic, Mujdza, Lulic (osim za Vedu, ali i to nakon 800 pokusaja), tanko sto se ubacaj tice.
Visca se pokazao kao prava alternativa i da moze dosta doprinijeti timu kada ne ide ostale prvotimce.
Napad mi je odsjeceno djelovao, ali doduse nije bilo ni upotrebljivih lopti.
Dzeko prezeljan gola, pa je u pojedinim momentima sebican do qrca bio!
Medunjaninov gol remek djelo!

I oni sto konstantno kritikuju Ibisevica - prestanite vise, fudbalske analfabete! Covjek je gol igrac, sto je pokazao nakon ubacaja Lulica, a bez lopti i ne moze gol postici!

Na kraju, Marjan je postao smor nevidjeni! Za razliku od onog koji je radio na SportKlubu i koji je radio onu prvu svoju tekmu BiH repke protiv Belgije, sad je toliko postao isiljen, sve nesto hoce, a vidi se da nije spontano. Pa onda onaj histericni smijeh, nekakvi epiteti, nadimci nidje veze, bas sve nasilu! Daleko je prije bolje radio!

PS Gdje su svi oni koji su me ubjedjivali da je Slovacka ipak opasna repka i da nam mogu nauditi? Rekoh da ko ne dobije u dvije tekme barem jednom Litvance da je kita nevidjena, a evo i LIHTENSTAJN potvrdi moje misljenje! Lakse nego ocekivano cemo ih oderati u obje tekme! Mark my words! :wink:
Last edited by Kontra__ on 07/06/2013 22:27, edited 1 time in total.
5 0 5

#1424 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by 5 0 5 »

SAFET SUŠIĆ PAPE wrote:Molio bih da mi 505 napravi one grafikone, tanak sam sa njima. I da iscrta one ćize po terenu raznih boja, to mi se sviđa. Ako to uradi oprostiću mu što me pljuvao.
Gradski, čim dođem u SA eto me gradskim prevozom u Butmir kod tebe po par savjeta.
ma hocu zlato moje. :lol: a vidim da si se i ti malo popravio u zadnje vrijeme. ne pljujes vise po svojim igracima... :bih:
MOSALJOZE

#1425 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

LIHTENŠTAJN
:navijacica:
Kaze Pape izmedju ostalog da ćemo moći računati na Misketa protiv Slovaka,i na BIČAKČIĆA
fakat tri ć
Locked