Jedini lik koji je fudbalsko znanje u prvom poluvremenu pokazao je
Skenderija04, nije on meni dzaba jedan od drazih forumasa! Bravo majsotre, imas slifa!!!
Ostali, pogledajte svoje komenatre i uvjerite se kakvi ste strucnjaci! FUJ!
Bravo za sve redom, odlicna utakmica, iako smo "kasljali" u prvom poluvremenu. Pjanic je podbacio, od njega se ocekivalo najvise, a dosta se krio u prvom.
Bezze smo trosili lopte po bokovima, jer nijedan jedini centarsut nije zavrsio tamo gdje je trebao. U prevodu, nemamo igraca koji zna centrirati, dok Visca nije usao. Salihovic, Mujdza, Lulic (osim za Vedu, ali i to nakon 800 pokusaja), tanko sto se ubacaj tice.
Visca se pokazao kao prava alternativa i da moze dosta doprinijeti timu kada ne ide ostale prvotimce.
Napad mi je odsjeceno djelovao, ali doduse nije bilo ni upotrebljivih lopti.
Dzeko prezeljan gola, pa je u pojedinim momentima sebican do qrca bio!
Medunjaninov gol remek djelo!
I oni sto konstantno kritikuju Ibisevica -
prestanite vise, fudbalske analfabete! Covjek je gol igrac, sto je pokazao nakon ubacaja Lulica, a bez lopti i ne moze gol postici!
Na kraju, Marjan je postao smor nevidjeni! Za razliku od onog koji je radio na SportKlubu i koji je radio onu prvu svoju tekmu BiH repke protiv Belgije, sad je toliko postao isiljen, sve nesto hoce, a vidi se da nije spontano. Pa onda onaj histericni smijeh, nekakvi epiteti, nadimci nidje veze, bas sve nasilu! Daleko je prije bolje radio!
PS Gdje su svi oni koji su me ubjedjivali da je Slovacka ipak opasna repka i da nam mogu nauditi? Rekoh da ko ne dobije u dvije tekme barem jednom Litvance da je kita nevidjena, a evo i LIHTENSTAJN potvrdi moje misljenje! Lakse nego ocekivano cemo ih oderati u obje tekme! Mark my words!