Ono sto mi je recimo apsurd, ali me nije iznenadilo, da su u Splitu promjenjene ulice 104 partizana, u splitu koji je dao 12.000 zrtava u borbi za slobodu, ali danasnji split je thompsonu napunio poljud
Djedovi se u grobu okrecu sta im unuci rade
Moderator: anex
Super, baš vrhunski ... prilozi suradnika odlični a odlični i svi gosti - M. Oršolić, npr.mostarac wrote:Je li neko gledao? Latin je odradio vrhunsku emisiju i pokazao onu svjetlu stranu Hrvatske koja je u posljednjih 18 godina jako potisnuta u stranu i relativizirana njena uloga. Latin je veceras postavio stvari na svoje mjesto i rekao ko gdje, kada i kako.
Ono sto mi je recimo apsurd, ali me nije iznenadilo, da su u Splitu promjenjene ulice 104 partizana, u splitu koji je dao 12.000 zrtava u borbi za slobodu, ali danasnji split je thompsonu napunio poljud![]()
Djedovi se u grobu okrecu sta im unuci rade
Pa dobro, o ovim prvima se ioanako u zadnjih 15 godina ionako svakodnevno priča, što je dovelo da mnogi zaborave zlodjela ovih drugih. Baš lijepo da je Latin mnoge podsjetio na neke stvari koje se ipak, iako bi mnogi to htjeli, ne mogu izbrisati gumicom. Tekst koji su ispisali fašisti i nihove sluge je ipak previše krvav..in33sa wrote:Imao je on nedavno i emisiju o vajnim Titovim komunjarama, i njihovim zlodjelima, ali tada se po partijskim direktivama panicno okretao kanal
Hm, Pandorina kutija je otvorena...Seher Sarajlija wrote:Denis latin je najbolji novinar od pred rat do sda u bivsoj Jugi, definitivno