Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U svom životu sam pregledao oko 50 serija i sada da ne vadim koje su mi najdraže moram samo da kažem da me je ova posebno dojmila jer se često zamišljam kako bi se ja snalazio u opustjelom svijetu. Glavni junak serije živi u postapokaliptičnom SAD-u, tačnije u Tusconu, Arizona, a serija počinje njegovom povratkom kući nakon što je dvije godine lutao čitavom državom pokušavajući da pronađe nekoga živog. Poenta je što je čitav svijet nakon epidemije nekog virusa ispario uključujući i životinje na neobjašnjiv način. Ono što je zanimljivo serija je humorističnog sadržaja sa malim elementima drame. U trenutku kad se odluči da ubije, sasvim slučajno otkrije još jedno živu osobu i tu kreće avantura... Emitovana je jedna sezona od 13 epizoda, vjerujem da ćete se pošteno zabaviti i nasmijati, a oni koji su gledali neka pišu svoja mišljenja.
evo pogledo sam ovu duplu 1 i 2. nisam nesto pretjerano zadovoljan. polusatni sitcomcic, sa nicim originalnim i poprilicno predvidivim scenariom. okrece na pricu izmedju odnosa muskarca i zene i njihovih razlicitosti. nisam u tom fazonu pa zato necu nastaviti.
gdje su tijela umrlih? sve ostavljeno u perfektnom redu. ali ok.
karanana wrote:evo pogledo sam ovu duplu 1 i 2. nisam nesto pretjerano zadovoljan. polusatni sitcomcic, sa nicim originalnim i poprilicno predvidivim scenariom. okrece na pricu izmedju odnosa muskarca i zene i njihovih razlicitosti. nisam u tom fazonu pa zato necu nastaviti.
gdje su tijela umrlih? sve ostavljeno u perfektnom redu. ali ok.
Ja se sjećam dosta raje je odustjalo od Breaking Bada nakon prvih nekoliko epizoda. Nije sad da poredim, to dvoje no čisto navodim, a na drugu stranu serija je humoristična nije kao Walking Dead da nam pojašnjava pomalo neke stvari. Virus vjerovatno dezintegriše čovjeka, šta li. I za radnju se ne može reći da je toliko predvidiva, ali to je od osobe do osobe.
I am Happy wrote:Ovo smece ima temu ?
Divim se ljudima kojima je ovo smijesno
Ne moze se reci da je serija sami vrh, odlicna, savrsena jer nije to. Ali recimo svidja mi se sto su na humoristican nacin prikazani pehovi glavnog lika kojeg bas nista u zivotu ne ide. U pravom zivotu, to je tuzno kad se nekom desi, ali ovi su to okrenuli na dobru zajebanciju.
I am Happy wrote:Ovo smece ima temu ?
Divim se ljudima kojima je ovo smijesno
Ne moze se reci da je serija sami vrh, odlicna, savrsena jer nije to. Ali recimo svidja mi se sto su na humoristican nacin prikazani pehovi glavnog lika kojeg bas nista u zivotu ne ide. U pravom zivotu, to je tuzno kad se nekom desi, ali ovi su to okrenuli na dobru zajebanciju.
Problem je ako se samoidentifikujes sa ovolikim baksuzom , ali tesko je biti bas toliki baksuz