ima li neko iskustva svoja,tudja... komentar vezano za ovo lasersko odvikavanje od pusenja,
jel uspjesno , jel ko probao ??
Lasersko odvikavanje od pusenja
Moderator: anex
-
Misterxy
#2 Re: Lasersko odvikavanje od pusenja
A na koji način se laserom može vršiti odvikavanje od pušenja,onako"na prvu"mi je to čudnou_prolazu wrote:ima li neko iskustva svoja,tudja... komentar vezano za ovo lasersko odvikavanje od pusenja,
jel uspjesno , jel ko probao ??
-
radostan dan
#3 Re: Lasersko odvikavanje od pusenja
laserom ti zašiju usta. valjda to...
- fatamorgana
#4 Re: Lasersko odvikavanje od pusenja
Ma jok, daju ti laser da se igraš pa trenutno zaboraviš na pušenje i to ....radostan dan wrote:laserom ti zašiju usta. valjda to...
-
radostan dan
#5 Re: Lasersko odvikavanje od pusenja
misliš?
ja kvotam šivenjeusta ili sječu ruku laserom.
ja kvotam šivenjeusta ili sječu ruku laserom.
- insomnia78
#6 Re: Lasersko odvikavanje od pusenja
Buahahafatamorgana wrote:Ma jok, daju ti laser da se igraš pa trenutno zaboraviš na pušenje i to ....radostan dan wrote:laserom ti zašiju usta. valjda to...
s' moje sokocalo
-
nutricionist
#7 Re: Lasersko odvikavanje od pusenja
Kod prirodnog procesa odvikavanja od pušenja najvažnija je čvrsta odluka, u odluci vam može pomoći ako popišete razloge za prestanak pušenja i odredite čvrst datum za početak odvikavanja. U procesu odvikavanja promjene metabolizma, nedostatak joda, povećan apetit , debljanje, stres, loš san možete nadoknaditi sa dvije biljke a to su fukus ( SIPF fucus ) i valerijana ( SIPF Valerijana ) . Probajte SIPF terapiju za odvikavanje od pušenja. Pored ove pomoći, u procesu odvikavanja, cigarete možete zamijenuti sa normalnom kličinom nekog voća ili povrća (npr.mrkvom ), sjemenkama tikve ili suncokreta ili sušenim voćem. Pijte više tekućine i izbjegavajte slatkiše .Uspjeh 100% i budite pozitivni.