Moderator: anex

njegova seka Andja je kod mene dok se on ne oporavi malo, a sva je isprepadana, Semsa i Hexa joj mira ne daju, a Husnija joj uleti u sobu samo da joj pojede hranu.sicky wrote:duša moja
Sinoc sam zamalo oplakala na sred ulice-Macak isti husnija, samo ima dva narandzasta oka (isti danaskin tito) na ulici zivi i sav je isprepadan, i tek nakon sto sam odmakla od auta na 10 metara, prisao je da pojede jednu kesicu hrane sto sam mu istresla (taman kupila svojoj djeci).sicky wrote:ljubi tetka oci svoje rasparene![]()
ti bas pretjerujes sa sevapimamIRCerka wrote:Sinoc sam zamalo oplakala na sred ulice-Macak isti husnija, samo ima dva narandzasta oka (isti danaskin tito) na ulici zivi i sav je isprepadan, i tek nakon sto sam odmakla od auta na 10 metara, prisao je da pojede jednu kesicu hrane sto sam mu istresla (taman kupila svojoj djeci).sicky wrote:ljubi tetka oci svoje rasparene![]()
Uf.
Nje to sevap, vec je grijeh onakvu macku ostavit vani. Mislim, grijeh je bilo koju macku ostaviti vani, ali Husnijinog bliyanca jos veci.sicky wrote:ti bas pretjerujes sa sevapimamIRCerka wrote:Sinoc sam zamalo oplakala na sred ulice-Macak isti husnija, samo ima dva narandzasta oka (isti danaskin tito) na ulici zivi i sav je isprepadan, i tek nakon sto sam odmakla od auta na 10 metara, prisao je da pojede jednu kesicu hrane sto sam mu istresla (taman kupila svojoj djeci).sicky wrote:ljubi tetka oci svoje rasparene![]()
Uf.
Valjda ga bole ove sine sto su mu stavili. Plus, nijedna macka ne moze izdurati sa povezima na sapama...sicky wrote:pobre amigo mio![]()
jasta ce nego skinut zavoje...rekla sam ti ja...treba njemu gips
mIRCerka wrote:Juce sam ja, Majusnica, sa svojih 6 i po kg pao s drugog sprata...imao sam otvoreni prelom noge...trenutno sam jos uvijek pod narkozom...stavili su sipke unutar kosti...i doktor se nada da nece doci do infekcije, ali ce za svaki slucaj krknuti udarnu dozu antibiotika...
jbg debela, znas kad su balkoni u stvari jedan balkon sa onim mlijecnim staklom ko pregradom?debela wrote:ama joooooooj, kako je mogao pasti
a joj
Macak nije moj vec sestrin, ja stvarno ne bih podnijela dvojicu ljepotana istovremenomedda wrote:ah ja slatkice male, bas mi ga je zao
izgleda da si razmazila te svoje macke pa ne znaju ni sa 2. sprata se docekati na noge.
pa kako sad podnosi sto ne moze da seta?
Znam kako je jer moj macak Shaban kad je operisao oko nije smio izlaziti 10 dana vani i imao je lampion na glavi da ne bi pocupao konce.
To je ludilo bilo po kuci. Morala sam zvati veterinara da pitam moze li prije na dan-dva skinuti savove jer je on poludio.
Pa jadan hoce da se lize a lize po onoj plastici....Pa dodje i mene u oci gleda i mjauce, samo sto ne kaze pa sto me ovako mucite...![]()
Tvome macku zelim brz oporavak!