Land Roverov service u sarajevu?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
teletrader

#1 Land Roverov service u sarajevu?

Post by teletrader »

Ko bi mi mogao preporuciti neki dobar Land Roverov service u Sarajevu?
Adresa,br. telefona,komentari raje na kvalitet i cijenu usluge itd.?
Eddie_Sa

Post by Eddie_Sa »

Ima na stupu kod heco pijace,ali su skupi do bola..
teletrader

Post by teletrader »

Eddie_Sa wrote:Ima na stupu kod heco pijace,ali su skupi do bola..
Hvala Eddisone,za njih sam kao cuo..
I sta ti znaci skupi :-)
Eddie_Sa

Post by Eddie_Sa »

Mislim da ako imas budzet kao diplomatske organizacije,ili strane firme mocices tamo servisirati vozilo.Imao sam priliku odvesti na popravaknissan patrol(jer i njih rade) sa manjim ostecenjem,procjena znalca stete je bila oko 600 KM,oni su naplatili 2450 KM ,sreca kasko osiguranju.
teletrader

Post by teletrader »

Eddie_Sa wrote:Mislim da ako imas budzet kao diplomatske organizacije,ili strane firme mocices tamo servisirati vozilo.Imao sam priliku odvesti na popravaknissan patrol(jer i njih rade) sa manjim ostecenjem,procjena znalca stete je bila oko 600 KM,oni su naplatili 2450 KM ,sreca kasko osiguranju.

Pa to je fakat puno :(
Ja sam cuo da negdje kod Bara isto ima neki majstor radi Land Rovere,znas li nesto o njemu?
iceman ze

Post by iceman ze »

ako ti nije bitno da li je auto srevis ovlasten....imas u Zenici na Hamidi, jednog odlicnog majstora, on popravlja terence, i nije skup kao ovlasteni servis, preko njega mozes i dijelove naci. Ja sam par puta isao kod njega, ali nemam telefon....raspitaj se malo....pozdrav.
teletrader

Post by teletrader »

iceman ze wrote:ako ti nije bitno da li je auto srevis ovlasten....imas u Zenici na Hamidi, jednog odlicnog majstora, on popravlja terence, i nije skup kao ovlasteni servis, preko njega mozes i dijelove naci. Ja sam par puta isao kod njega, ali nemam telefon....raspitaj se malo....pozdrav.
Ma posto se radi o mome licnom autu svejedno mi je da li je majstor ovlasten ili ne,bitno mi je da zna posao..
I znaci ovo naselje se zove "Hamida"?
Hvala na savjetu iceman ;)
svarognsa

Post by svarognsa »

Pozdrav,

Imas gore na Kobiljoj glavi, kad se popnes ima ulica lijevo (ukoso unazad), ides 200 metara uzbrdo pa desno 50 metara, vidjeces ima ispred kuce uvijek 2-3 terenca.

Tip radi sve te terence, SUV i giga mega sega auta....

Meni je za firmu odrzavao Blazer-a, mislim da ne pretjeruje sa cijenama posto se uglavnom radi o dijelovima koje on narucuje iz vana.

Mi smo probali da nam kolege donesu dijelove direktno iz US pa skontali da nas dodje malo jeftinije al nije vrijedno moljakanja.
zgembo adislić

Post by zgembo adislić »

Preporucujem servis i prodavnicu dijelova za Land Rover BBS - Bosnian British Servis....dijelovi su originalni, made in England...
Nalazi se u ulici Stupska 77...kod pumpe Energopetrola u Nedzaricima..
Broj telefona je 033 639 258
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Kad smo vec kod dijelova, i ovisno o modelu, mozda je jeftinije preko neta:

http://www.paddockspares.com/
http://www.famousfour.co.uk/
http://www.bearmach.com/
Il Grande Blek

Post by Il Grande Blek »

Lendera mozes slobodno odvesti kod majstora u Barama...zove se Neso i nalazi se u ulici koja vodi od Bosnalijeka ka groblju (raspitaj se tamo kada dodjes koja je kuca)...kod njega sam vozio sluzbenog Freelander-a i bolje radi od onih lopova u ODA-i (koji samo za pranje vozila naplate 20KM)...sretno
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Radi li slucajno limariju? Treba mi neko ko je "stela" sa aluminijumom
sabanss

Post by sabanss »

svarognsa wrote:Pozdrav,

Imas gore na Kobiljoj glavi, kad se popnes ima ulica lijevo (ukoso unazad), ides 200 metara uzbrdo pa desno 50 metara, vidjeces ima ispred kuce uvijek 2-3 terenca.

Tip radi sve te terence, SUV i giga mega sega auta....

Meni je za firmu odrzavao Blazer-a, mislim da ne pretjeruje sa cijenama posto se uglavnom radi o dijelovima koje on narucuje iz vana.
.
Samo sto neces vidjeti 2-3 terenca nego prije 20-30 :) Mislim da on odrzava vozila za americku ambasadu, ja sam bio par puta na servisu i preporuke najiskrenije...
suljke

Post by suljke »

Servis "VEKTOR" Kasindol tel.057/375-504
Specijalnost su mu Land Roveri, pretežno radi 4X4 vozila
za_sada_bez_dobrog_nicka

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

Il Grande Blek wrote:Lendera mozes slobodno odvesti kod majstora u Barama...zove se Neso i nalazi se u ulici koja vodi od Bosnalijeka ka groblju (raspitaj se tamo kada dodjes koja je kuca)...kod njega sam vozio sluzbenog Freelander-a i bolje radi od onih lopova u ODA-i (koji samo za pranje vozila naplate 20KM)...sretno
Tako je ... Nešo Opančić, Jukićeva ulica, od Koševskog prema Barama...

Ima dobru ponudu BFGoodrich guma za terence
VR6

Post by VR6 »

Imas i F-Autocentar Sa (Fordov salon), oni su postali ovlasteni uvoznici Land Rovera. Tako i tamo mozes to servisirati, sad ne znam koliko je povoljno.
4x4centar

#17 Re: Land Roverov service u sarajevu?

Post by 4x4centar »

Poprilicno povoljni i imaju veliki lager dijelova BBS nalaze se kod energo petrolove pumpe one velike prema interexu 033 639258
Last edited by 4x4centar on 09/04/2008 10:40, edited 1 time in total.
fantom slobode

#18 Re:

Post by fantom slobode »

Il Grande Blek wrote:Lendera mozes slobodno odvesti kod majstora u Barama...zove se Neso i nalazi se u ulici koja vodi od Bosnalijeka ka groblju (raspitaj se tamo kada dodjes koja je kuca)...kod njega sam vozio sluzbenog Freelander-a i bolje radi od onih lopova u ODA-i (koji samo za pranje vozila naplate 20KM)...sretno
MIslim da je ovaj servis skroz OK, ima veliku praksu, jer je odrzavao mnoga sluzbena vozila landrovera, a i ostalih dzipova u Sarajevu i sire.Momak je skroz u redu, a za njega rade radnici koji znaju svoj posao.Odnos cijene usluga i kvaliteta je kako treba, ne folira, radi kako treba.Otidji, pa se uvjeri sam.
jel_lr

#19 Re: Land Roverov service u sarajevu?

Post by jel_lr »

Servis Land Rover vozila i auto dijelovi : http://www.autoservisvektor.com/
Post Reply