Lance Williams želi postati Bosanac

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tornjak

#1 Lance Williams želi postati Bosanac

Post by Tornjak »

Lance Williams mogao bi uskoro postati državljanin Bosne i Hercegovine. Naš klub pokrenuo je proceduru kojom bi Lance Williams dobio bosanskohercegovački pasoš, te bi od naredne sezone mogao nastupati za KK Bosna kao domaći igrač.

Williams od početka ove sezone u bordo dresu pruža sjajne partije. Igrao je na svim dosadašnjim utakmicama u okviru Goodyear lige u prosjeku po 25 minuta sa postignutih 14,7 poena i 5,7 skokova.

Image

Image

Dobro dosao Lance! :D

http://www.kkbosna.com/default.asp
Bosančeros

Post by Bosančeros »

Super! Super sportista! A bi li on mogao igrati za repku?
ake_s_otoke

Post by ake_s_otoke »

prvo u sunetarnicu :lol:
almassy

Post by almassy »

ake_s_otoke wrote:prvo u sunetarnicu :lol:
Ne sekiraj se Ake, to je vec odradjeno u USA jos dok se piso u pelene :P
Edin H.

Post by Edin H. »

A koja je prednost za njega, a i za klub ako dobije bosansko drzavljanstvo?
Buffalo

Post by Buffalo »

Ako je zadovoljio potrebne kvalifikacija za dobitak naseg drzavljanstva onda treba da dobije.

Sta mene brine jeste dali postavljanje slika njegove familije ovdje treba da bude znak podrske ili nekakvog ismijavanja crnaca!? Da svi vidimio kako crnci nose majice sa Bosna natpisom!? Treba da se tretiraju ti ljudi poput svih ostalih i PRESTANITE da pravite od ljudi sa crnom ili bilo kojom drugom kozom kao da su nekakvi vanzemlajci, nesto nevidjeno! Nebudite zaostali...!
Edin H.

Post by Edin H. »

Ne znam sta se palis Buffalo.
Slike su OK.
Zasto bi znacile provokaciju?
A da li ko zna odgovor na moje prethodno pitanje?
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Buffalo wrote:Ako je zadovoljio potrebne kvalifikacija za dobitak naseg drzavljanstva onda treba da dobije.

Sta mene brine jeste dali postavljanje slika njegove familije ovdje treba da bude znak podrske ili nekakvog ismijavanja crnaca!? Da svi vidimio kako crnci nose majice sa Bosna natpisom!? Treba da se tretiraju ti ljudi poput svih ostalih i PRESTANITE da pravite od ljudi sa crnom ili bilo kojom drugom kozom kao da su nekakvi vanzemlajci, nesto nevidjeno! Nebudite zaostali...!
Ne primjetih da je bilo ko, od onih koji su prije tebe komentirali temu, imao insinuaciju na boju koze tih ljudi !?!? :shock:
Buffalo

Post by Buffalo »

Mozemo se sada svi praviti i pricati sta zelimo, ali svi znamo da ova slika njegove obitelji je postavljena kao nekakav cin scene - CRNCI U MAJICAMA SA NATPISOM "BOSNE"!

Kao sto sam rekao taj covjek ako je zivio u Bosni 5 ili koliko god godina nas zakona zahtijeva da bude imao pravo na drzavljanstvo, onda treba da ga dobije i da mu se prilici dobroslica ne zato sto je crnac vec zbog toga sto je zasluzio!

Dali bi bilo objavljeno u medijskim novinama i po novinama da Lance Williams NIJE crnac!? Moje licno misljenje je da nikoga nebi ni zanimalo da je bijelac ali posto je crnac digla se kao nekakva senzacija! Jos jedan dokaz da nismo u koraku sa ostatkom svijeta!
Zox

Post by Zox »

Sto su gotivne ove majice. Ima li gdje kupiti?
Edin H.

Post by Edin H. »

Buffalo wrote:Mozemo se sada svi praviti i pricati sta zelimo, ali svi znamo da ova slika njegove obitelji je postavljena kao nekakav cin scene - CRNCI U MAJICAMA SA NATPISOM "BOSNE"!

Kao sto sam rekao taj covjek ako je zivio u Bosni 5 ili koliko god godina nas zakona zahtijeva da bude imao pravo na drzavljanstvo, onda treba da ga dobije i da mu se prilici dobroslica ne zato sto je crnac vec zbog toga sto je zasluzio!

Dali bi bilo objavljeno u medijskim novinama i po novinama da Lance Williams NIJE crnac!? Moje licno misljenje je da nikoga nebi ni zanimalo da je bijelac ali posto je crnac digla se kao nekakva senzacija! Jos jedan dokaz da nismo u koraku sa ostatkom svijeta!
What's your problem mate?
Kod nas su ljudi 10 puta tolerantniji po ovom pitanju nego ostatak Evrope.
Zaboravio si da se mi rokamo izmedju sebe!
pitt

Post by pitt »

Morat cu i ja sebi kakvu crnkinju spengat....jebo majice :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-) Buffalo, ... ne talasaj. :zzzz:
Ne treba nama crnac, da bi se govorilo o rasizmu i ostalim -izmima. :-) Osvrni se oko sebe, .... oslusni bljedolike. :roll:
Last edited by pape on 27/01/2005 22:51, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

Ma tamo samo one debele dolaze. Sa njima se nesmijem zajebavati :D Ima par finih sto su tek iz Somalije dosle...svjeza roba :D
Edin H.

Post by Edin H. »

pitt wrote:Ma tamo samo one debele dolaze. Sa njima se nesmijem zajebavati :D Ima par finih sto su tek iz Somalije dosle...svjeza roba :D
I slabo ces se tu ogrebati za snosaj.
One su pravo religiozne!
pitt

Post by pitt »

Ma neka tih visokih. Ove su taman, crne, lijepe a sto je najvaznije i dobre muslimanke :D:D Sin ce mi se Cipiripi zvati :D:D:D
pitt

Post by pitt »

Odmah bi ga Asim prozvali.....Asim-aga :D:D
violentjack

Post by violentjack »

pitt wrote:Morat cu i ja sebi kakvu crnkinju spengat....jebo majice :D
Nema crnkinja tamo :)
Produkt C

Post by Produkt C »

Buffalo wrote:Ako je zadovoljio potrebne kvalifikacija za dobitak naseg drzavljanstva onda treba da dobije.

Image
Post Reply