Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lance Williams mogao bi uskoro postati državljanin Bosne i Hercegovine. Naš klub pokrenuo je proceduru kojom bi Lance Williams dobio bosanskohercegovački pasoš, te bi od naredne sezone mogao nastupati za KK Bosna kao domaći igrač.
Williams od početka ove sezone u bordo dresu pruža sjajne partije. Igrao je na svim dosadašnjim utakmicama u okviru Goodyear lige u prosjeku po 25 minuta sa postignutih 14,7 poena i 5,7 skokova.
Ako je zadovoljio potrebne kvalifikacija za dobitak naseg drzavljanstva onda treba da dobije.
Sta mene brine jeste dali postavljanje slika njegove familije ovdje treba da bude znak podrske ili nekakvog ismijavanja crnaca!? Da svi vidimio kako crnci nose majice sa Bosna natpisom!? Treba da se tretiraju ti ljudi poput svih ostalih i PRESTANITE da pravite od ljudi sa crnom ili bilo kojom drugom kozom kao da su nekakvi vanzemlajci, nesto nevidjeno! Nebudite zaostali...!
Buffalo wrote:Ako je zadovoljio potrebne kvalifikacija za dobitak naseg drzavljanstva onda treba da dobije.
Sta mene brine jeste dali postavljanje slika njegove familije ovdje treba da bude znak podrske ili nekakvog ismijavanja crnaca!? Da svi vidimio kako crnci nose majice sa Bosna natpisom!? Treba da se tretiraju ti ljudi poput svih ostalih i PRESTANITE da pravite od ljudi sa crnom ili bilo kojom drugom kozom kao da su nekakvi vanzemlajci, nesto nevidjeno! Nebudite zaostali...!
Ne primjetih da je bilo ko, od onih koji su prije tebe komentirali temu, imao insinuaciju na boju koze tih ljudi !?!?
Mozemo se sada svi praviti i pricati sta zelimo, ali svi znamo da ova slika njegove obitelji je postavljena kao nekakav cin scene - CRNCI U MAJICAMA SA NATPISOM "BOSNE"!
Kao sto sam rekao taj covjek ako je zivio u Bosni 5 ili koliko god godina nas zakona zahtijeva da bude imao pravo na drzavljanstvo, onda treba da ga dobije i da mu se prilici dobroslica ne zato sto je crnac vec zbog toga sto je zasluzio!
Dali bi bilo objavljeno u medijskim novinama i po novinama da Lance Williams NIJE crnac!? Moje licno misljenje je da nikoga nebi ni zanimalo da je bijelac ali posto je crnac digla se kao nekakva senzacija! Jos jedan dokaz da nismo u koraku sa ostatkom svijeta!
Buffalo wrote:Mozemo se sada svi praviti i pricati sta zelimo, ali svi znamo da ova slika njegove obitelji je postavljena kao nekakav cin scene - CRNCI U MAJICAMA SA NATPISOM "BOSNE"!
Kao sto sam rekao taj covjek ako je zivio u Bosni 5 ili koliko god godina nas zakona zahtijeva da bude imao pravo na drzavljanstvo, onda treba da ga dobije i da mu se prilici dobroslica ne zato sto je crnac vec zbog toga sto je zasluzio!
Dali bi bilo objavljeno u medijskim novinama i po novinama da Lance Williams NIJE crnac!? Moje licno misljenje je da nikoga nebi ni zanimalo da je bijelac ali posto je crnac digla se kao nekakva senzacija! Jos jedan dokaz da nismo u koraku sa ostatkom svijeta!
What's your problem mate?
Kod nas su ljudi 10 puta tolerantniji po ovom pitanju nego ostatak Evrope.
Zaboravio si da se mi rokamo izmedju sebe!
Buffalo wrote:Ako je zadovoljio potrebne kvalifikacija za dobitak naseg drzavljanstva onda treba da dobije.