Lana Show OBN

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

PasHon1

#1 Lana Show OBN

Post by PasHon1 »

Petkom u 20:00h

Lana show je humoristični talk-show koji će voditi poznata mlada glumica Lana Stanišić, koju smo dosad imali prilike gledati u zabavnom showu “Sponzoruše”. Naša će “domaćica”, u maniri sveznajuće djevojke iz visokog društva, ugostiti mnoge osobe s estradne scene te s njima pročavrljati o svakodnevici, aktualnim problemima i zanimljivostima, osvrnuti se na tekuće “hot vijesti” I davati vrijedne savjete… Britkog jezika, u duhovitom stilu Lana će od sugovornika pokušati “izvući” i male tajne koje još nikome nisu otkrili…

Image

Izvor: http://www.obn.ba

Ja sam gled'o i bas mi se svidjelo.
Onako malo zezanicja i lijepa emisija cini mi se od pola sata,da se pogleda za opustanje.
Je l' nek'o gledo,ako nista OBN je uveo nesto novo da ne reprizira NBA i Kup Uefa :lol:
Sta mislite o Lani :)
ProS

#2 Re: Lana Show OBN

Post by ProS »

ne moram pogledat da bi reko koja kolicina zaglupljenja moze samo doci s te televizije :D al et,ipak cu pogledat kad budu reprizE cijele sedmice znaci :-D
The idijot

#3 Re: Lana Show OBN

Post by The idijot »

citam da joj je najveca zelja dovesti Ciru Blazevica u emisiju :-) pa sta ga ima dovoditi kada je po vasdan na OBN-u i u nekim sund emisijama :D jaka licnost..CIRKUS :run:
baKe09

#4 Re: Lana Show OBN

Post by baKe09 »

Nisam još pogledo, ali svakako da namjeravam da vidim o čemu je rječ. Samo se nadam da nije isto sranje ko sponzoruše, ili ne daj Bože, gore!
zalizani

#5 Re: Lana Show OBN

Post by zalizani »

Bojkot televiziji OBN.
Izbrisao sam je iz liste kanala, nakon 11. jula su "umrli" za mene.
sisley

#6 Re: Lana Show OBN

Post by sisley »

Jednom sam gledala, kad je gost bio neki jadničak, koji je navodno pjevač, pa ga je baš dobro istovarila
vezano za neku njegovu pjesmu "kučka". Tu sam se pravo ismijala, nije loša ženska ona Lana. U svakom sl.,
iako je koncept te emisije takav da ona govori više rječnikom žargona, oponašajući mahalce i tu neku našu
prepoznatljivu spiku, opet se osjeti doza nekog profesionalizma, kreativnosti, umijeća vođenja emisije.
Ne, poput onih ostalih propalih manekenki, a vječitih brucošica na Žurnalistici sa govornim manama.
Taj put što sam gledala, od mene ima +, ali bez obzira..što reče diskutant iznad mene, nakon 11. Jula
za mene je tv obn sahranjena.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7 Re: Lana Show OBN

Post by -LIBERO- »

zalizani wrote:Bojkot televiziji OBN.
Izbrisao sam je iz liste kanala, nakon 11. jula su "umrli" za mene.

Image
lolo_lolo

#8 Re: Lana Show OBN

Post by lolo_lolo »

emisija je sranje
samo malo

#9 Re: Lana Show OBN

Post by samo malo »

Ne zanima me tamo neka Lana, vec kada ce Hana Hadziavdagic dobiti svoju emisiju? kada ce Stoka dobiti svoju emisiju? ako je mogao Zlate mi na Hayatu, mogu i ovi pripadnici "zlatne mladezi" Balkana.

Jedva cekam Big mamu opet, bice zanimljivo sto posto.

:bih:
mrtva kokoš

#10 Re: Lana Show OBN

Post by mrtva kokoš »

samo malo wrote:Ne zanima me tamo neka Lana, vec kada ce Hana Hadziavdagic dobiti svoju emisiju? kada ce Stoka dobiti svoju emisiju? ako je mogao Zlate mi na Hayatu, mogu i ovi pripadnici "zlatne mladezi" Balkana.

reci da je ovo sa big mamom i zlatnom mladezi jutarnja sala :shock:
anonimus19

#11 Re: Lana Show OBN

Post by anonimus19 »

Na OBN jedino dobro je F1 i NBA liga. Mooozda pokoji film, a sve ostalo 0 bodova.
dia81

#12 Re: Lana Show OBN

Post by dia81 »

emisija je trash kao i sve na OBN-u, nije mi jasno kako Lanu i Aidu nije stid raditi takve emisije sa diplomama ASU? a Hana ima svoju trash rubriku u trash magazinu Red Carpet...vjerovatno ce biti jos svega izmedju repriza filmova, i tragicnih show emisija poput zvijezde plesu, i manekenke poziraju...totalni bojkot
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#13 Re: Lana Show OBN

Post by pici »

nisam gledo al neko ko je strucan i gledljiv ,nek mi samo opiše imal guZa,CiCa,bataka i ostalih organa na tom ŠHuovetu.......hvala
PasHon1

#14 Re: Lana Show OBN

Post by PasHon1 »

OBN je obicno sranje to stoji,samo se radi o konkretno Lana Show.
O OBN-u se ne treba diskutovati,jer ni oni sami sebe ne mogu definisati ili bi mozda i mogli da ih nije stid reci i priznati sami sebi sta to oni predstavljaju.
Ja njih vidim kao televiziju koja ce sve uciniti da dodje do para,pa ce pokusati svaku mogucu glupost.
Dejana,Batko,Emerik,Sergej samo sto jos u filmovima koje prikazuju ne glume,ono da ti iskoci samo.
Drago mi je sto prenose ponekad Juventus i tu dobiju + od mene i za NBA.
Neki dan repriza Bostona iz regularnog dijela sezone :lol:
Sve u svemu mislim da je OBN obicna glupost i da je ova Lana stvarno pogrijesila televiziju,ali protiv njenog "show-a" nemam nista.
Vitamin C

#15 Re: Lana Show OBN

Post by Vitamin C »

pici wrote:nisam gledo al neko ko je strucan i gledljiv ,nek mi samo opiše imal guZa,CiCa,bataka i ostalih organa na tom ŠHuovetu.......hvala
Sinoć malo uhvatih i meščini kao da ima. Ne znam da li je dovoljno za tebe, ali izgleda da potencijaraju ono što ti želiš. :D

U nekoj normalnoj zemlji ovakvo stanje televizije govorilo bi da je ona pred propadanjem. Ovdje..
BOSNA JE ZAKON

#16 Re: Lana Show OBN

Post by BOSNA JE ZAKON »

cccc, koje sranje od emisije
PasHon1

#17 Re: Lana Show OBN

Post by PasHon1 »

BOSNA JE ZAKON wrote:cccc, koje sranje od emisije
Sranje je zato sto je na OBN-u xD
samo malo

#18 Re: Lana Show OBN

Post by samo malo »

Splinter wrote:
samo malo wrote:Ne zanima me tamo neka Lana, vec kada ce Hana Hadziavdagic dobiti svoju emisiju? kada ce Stoka dobiti svoju emisiju? ako je mogao Zlate mi na Hayatu, mogu i ovi pripadnici "zlatne mladezi" Balkana.

Ma kakvi, pa lud sam za big mamom i Hanom Hadziavdagic :D

Zanima me cime se ta djevojka uopste bavi, koja je njena profesija, cime se proslavila u zivotu, pa je stalno na tv ekranima.

Sto se tice OBN-a, uz Hayat najgora televizija na kablovskoj, ako ne racunam one pokusaje opd tv kuca kao Amna ili Alfa.

Ovu Lanu sam gledao par puta u tim mahalusama ili kako se vec zvalo, sta reci nego nema goreg humora od usiljenog i isforsiranog.
OBN je pun takvih "humorista", posebno je "zanimljiv" onaj Dario i kolega mu "bluz brother" :-) vidjeh da je Dario snimio i nekakav spot, pjesmu, kofol parodija na Reginu i Evroviziju. Ne znam kako neko momku ne kaze da je iritantno neduhovit, da postedi i sebe i nas svojih neduhovitih pokusaja.
Drina Light

#19 Re: Lana Show OBN

Post by Drina Light »

PasHon1 ko ti je Lana? :D

Rodbina, djevojka, ko? :D
PasHon1

#20 Re: Lana Show OBN

Post by PasHon1 »

Drina Light wrote:PasHon1 ko ti je Lana? :D

Rodbina, djevojka, ko? :D
hahahhah,jbs Lanu,nego sam iznenadjen da sam vidio na OBN nesto sto mi se svidjelo
sisley

#21 Re: Lana Show OBN

Post by sisley »

Nemoj Memana, dobar je on.. :D
lolo_lolo

#22 Re: Lana Show OBN

Post by lolo_lolo »

samo malo wrote:
Splinter wrote:

Ma kakvi, pa lud sam za big mamom i Hanom Hadziavdagic :D

Zanima me cime se ta djevojka uopste bavi, koja je njena profesija, cime se proslavila u zivotu, pa je stalno na tv ekranima.

Sto se tice OBN-a, uz Hayat najgora televizija na kablovskoj, ako ne racunam one pokusaje opd tv kuca kao Amna ili Alfa.

Ovu Lanu sam gledao par puta u tim mahalusama ili kako se vec zvalo, sta reci nego nema goreg humora od usiljenog i isforsiranog.
OBN je pun takvih "humorista", posebno je "zanimljiv" onaj Dario i kolega mu "bluz brother" :-) vidjeh da je Dario snimio i nekakav spot, pjesmu, kofol parodija na Reginu i Evroviziju. Ne znam kako neko momku ne kaze da je iritantno neduhovit, da postedi i sebe i nas svojih neduhovitih pokusaja.
fadil i dario su stvarno orginalni momci,provaljuju maksimalno,a onaj spot,parodija na reginu,fenomenalno,skinuli su ih u potpunosti
karanana

#23 Re: Lana Show OBN

Post by karanana »

jeli nosi neke velike cvike i nekakav sesir na tom show-u? jeli bila sa jelenom jugovic? bezveze show, na silu se nesta izmotava i probava da bude smijesna, kao i prpale "sponzoruse".
Virtu4l

#24 Re: Lana Show OBN

Post by Virtu4l »

lolo_lolo wrote:fadil i dario su stvarno orginalni momci,provaljuju maksimalno,a onaj spot,parodija na reginu,fenomenalno,skinuli su ih u potpunosti
Pa ono je žalosno, likovi nemaju nikakav smisao za humor, tipična priča sa teferiča, haj, hoj, ode mi šarava i sl. Kao što neko kaže, izforsirani humor, ili pokušaj da se kaže nešto smiješno...
lolo_lolo

#25 Re: Lana Show OBN

Post by lolo_lolo »

Virtu4l wrote:
lolo_lolo wrote:fadil i dario su stvarno orginalni momci,provaljuju maksimalno,a onaj spot,parodija na reginu,fenomenalno,skinuli su ih u potpunosti
Pa ono je žalosno, likovi nemaju nikakav smisao za humor, tipična priča sa teferiča, haj, hoj, ode mi šarava i sl. Kao što neko kaže, izforsirani humor, ili pokušaj da se kaže nešto smiješno...
ti imas svoje misljenje,a reci mi ko je bolji?
Locked