Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam jedan problem. Nedavno sam lakirao auto, ali i poslije 7 dana auto uzasno smrdi na lak. Ima li neko rijesenje kako eliminisati taj smrad jer imam dvoje malo djece u autu i ne znam smijem li ih voziti dok taj smrad u poptupunosti ne izlapi.
Nikakav adekvatan recept, samo treba vremena da se mirisi materijala koristenog za pripremu i boje koji su se uvukli u materijale unutrasnjosti sami izvjetre. Pomazu malo spusnteni prozori preko noci (s tim da ako ima alarm moze uletiti insekt i aktivirati senzore, sto je malo moguce) i spusteni prozori u voznji.
goran16v wrote:Nikakav adekvatan recept, samo treba vremena da se mirisi materijala koristenog za pripremu i boje koji su se uvukli u materijale unutrasnjosti sami izvjetre. Pomazu malo spusnteni prozori preko noci (s tim da ako ima alarm moze uletiti insekt i aktivirati senzore, sto je malo moguce) i spusteni prozori u voznji.
Ma zracim ga, ali ujutro kad udjem u auto , cuo sam da se preko noci ostavi mlijeko ispod svakog sjedista u nekim otvorenim posudama i navodno mlijeko da izvlaci sve smradove u autu.
Imam jedan problem. Nedavno sam lakirao auto, ali i poslije 7 dana auto uzasno smrdi na lak. Ima li neko rijesenje kako eliminisati taj smrad jer imam dvoje malo djece u autu i ne znam smijem li ih voziti dok taj smrad u poptupunosti ne izlapi.
Hvala unaprijed
Drzi prozore otvorene da se malo izraci to, vremenom ce biti bolje. Meni je tako bilo u fordu kad sam lakirao i vrmenom je otislo samo.