Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kad nešto želiš da naglasiš,tako se piše.Dakle, mogu biti nekom jasni tekstovi,a nekom nejasni..Skraćena verzija od toga je ne jasni.ćuj totimoshi.....simpa
PS:
nije tema gramatika.Upiši svoj komentar i lagano.
TABAcus wrote:kad nešto želiš da naglasiš,tako se piše.Dakle, mogu biti nekom jasni tekstovi,a nekom nejasni..Skraćena verzija od toga je ne jasni.ćuj totimoshi.....simpa
PS:
nije tema gramatika.Upiši svoj komentar i lagano.
Iako tema nije gramatika,ovakve stvari mi upadaju u oci,usi itd.Ne znam gdje si ti gramatiku ucio,da li su to neka nova pravila u bosanskom,hvatskom,srpskom pravopisu...Kada zelis naglasiti neku rijec napises je velikim slovima a ne razdvajas je.Postoji jedan nacin na koji se pise,taj nacin i koristis.Kada verbalno zelis naglasiti neku rijec,zna se kako to radis...Sto se tice teme,i meni je Laka legenda...Originalan je,za promjenu...
Sta reci za Laku? Kad se neko nametne cudnim tekstovima, izgledom, furkom i jednom pjesmom za godinu dana onda ga nekako ne shvatam ozbiljno kao muzicara.
S druge strane, mislim da je ovaj album sasvim OK i da je prilicno osvjezenje...
Neizmjerno talentovan i duhovit momak. Pravo osvjezenje i rame uz rame sa Stukama, Zosterom, Dubiozom, Sikterom, Skroz ... Hendikep je sto smo vecinu ovoga culi ranije. Bez obzira na to medju prvih pet albuma iz BiH od kraja rata.
Najjace mi je kad ga je neki glupi "novinar" pozvao u goste , neki radio nemam pojma koji, udavio ga glupim pitanjima i na kraju kaze, eto vidimo se kad ti album ugleda svjetlo dana, a Laka kaze "a sta ako ugleda tamu noci?!"
nosara wrote:Neizmjerno talentovan i duhovit momak. Pravo osvjezenje i rame uz rame sa Stukama, Zosterom, Dubiozom, Sikterom, Skroz ... Hendikep je sto smo vecinu ovoga culi ranije. Bez obzira na to medju prvih pet albuma iz BiH od kraja rata.
Najjace mi je kad ga je neki glupi "novinar" pozvao u goste , neki radio nemam pojma koji, udavio ga glupim pitanjima i na kraju kaze, eto vidimo se kad ti album ugleda svjetlo dana, a Laka kaze "a sta ako ugleda tamu noci?!"
...ili kad ga je pitao sta bi "porucio" gledaocima, a on kaze:
"10-ku u pola"!
strong69 wrote:Sta reci za Laku? Kad se neko nametne cudnim tekstovima, izgledom, furkom i jednom pjesmom za godinu dana onda ga nekako ne shvatam ozbiljno kao muzicara.
S druge strane, mislim da je ovaj album sasvim OK i da je prilicno osvjezenje...
tako je to kad sam pises muziku i tekst. Nakon koliko godina su ono Stuke snimile prvi album? Saran je godinama svirao "Mesecinu" po kaficima da prezivi. Laka
Meni je MORO definitivno najjaca stvar, pogotovo muzicki.
Ostatak? Pa nekako mi skrpljen album izgleda, mada je ovo u stvari kompilacija Lakinih singlova i nekoliko novijih stvari, a te novije su nekako nedoradjene muzicki i aranzmanski.
Mislim, volim Laku, al ocekivo sam vise kad konacno izda album.
Al ipak, bolje jedan Laka nego 200 brace Sarana.
I sto neko rece prije, on je takav, a u ovi su odlucili da budu takvi kakvi jesu.