laka

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

TABAcus

Post by TABAcus »

kad nešto želiš da naglasiš,tako se piše.Dakle, mogu biti nekom jasni tekstovi,a nekom nejasni..Skraćena verzija od toga je ne jasni.ćuj totimoshi.....simpa :lol:
PS:
nije tema gramatika.Upiši svoj komentar i lagano.
Lace

Post by Lace »

Karl_Marx wrote:
Karl_Marx wrote:LAKA - ZEC -2007
Image

1.Besplatno
2.Dzemper
3.Glup
4.Medžed
5.Moro
6.Ništa
7.Piškila
8.Punomoć
9.Razočarao
10.Stariji
11.Vještica
12.Zec

http://rapidshare.com/files/45458602/LA ... C.zip.html

:music2:
zanimljivo da mu se svi nazivi pjesama zastoje iz samo jedne rijeci :D
Totimoshi

Post by Totimoshi »

TABAcus wrote:kad nešto želiš da naglasiš,tako se piše.Dakle, mogu biti nekom jasni tekstovi,a nekom nejasni..Skraćena verzija od toga je ne jasni.ćuj totimoshi.....simpa :lol:
PS:
nije tema gramatika.Upiši svoj komentar i lagano.
Iako tema nije gramatika,ovakve stvari mi upadaju u oci,usi itd.Ne znam gdje si ti gramatiku ucio,da li su to neka nova pravila u bosanskom,hvatskom,srpskom pravopisu...Kada zelis naglasiti neku rijec napises je velikim slovima a ne razdvajas je.Postoji jedan nacin na koji se pise,taj nacin i koristis.Kada verbalno zelis naglasiti neku rijec,zna se kako to radis...Sto se tice teme,i meni je Laka legenda...Originalan je,za promjenu...
strong69

Post by strong69 »

Sta reci za Laku? Kad se neko nametne cudnim tekstovima, izgledom, furkom i jednom pjesmom za godinu dana onda ga nekako ne shvatam ozbiljno kao muzicara.
S druge strane, mislim da je ovaj album sasvim OK i da je prilicno osvjezenje...
nosara

Post by nosara »

Neizmjerno talentovan i duhovit momak. Pravo osvjezenje i rame uz rame sa Stukama, Zosterom, Dubiozom, Sikterom, Skroz ... Hendikep je sto smo vecinu ovoga culi ranije. Bez obzira na to medju prvih pet albuma iz BiH od kraja rata.

Najjace mi je kad ga je neki glupi "novinar" pozvao u goste , neki radio nemam pojma koji, udavio ga glupim pitanjima i na kraju kaze, eto vidimo se kad ti album ugleda svjetlo dana, a Laka kaze "a sta ako ugleda tamu noci?!"
Dori

Post by Dori »

nosara wrote:Neizmjerno talentovan i duhovit momak. Pravo osvjezenje i rame uz rame sa Stukama, Zosterom, Dubiozom, Sikterom, Skroz ... Hendikep je sto smo vecinu ovoga culi ranije. Bez obzira na to medju prvih pet albuma iz BiH od kraja rata.

Najjace mi je kad ga je neki glupi "novinar" pozvao u goste , neki radio nemam pojma koji, udavio ga glupim pitanjima i na kraju kaze, eto vidimo se kad ti album ugleda svjetlo dana, a Laka kaze "a sta ako ugleda tamu noci?!"
...ili kad ga je pitao sta bi "porucio" gledaocima, a on kaze:
"10-ku u pola"! :)
Phobius

Post by Phobius »

Pravo osvjezenje i rame uz rame sa Stukama, Zosterom, Dubiozom, Sikterom, Skroz
Laka je originalan, simpatican, ali mislim da se ne moze porediti sa ovim bendovima. Ni po stilu, ali na zalost, jos uvijek, ni po kvaliteti.
nosara

Post by nosara »

Moze, moze, samo je njima jaca logistika.

Mislim, sto potcjenjivat covjeka, da je iz Sarajeva bilo bi mu lakse, davno bi imao album, ne bi moro covjek po nevjorku skupljat pare, ha ja!

Salu na stranu, kontam kako rekoh i ne odstupam!
nosara

Post by nosara »

Duplo
metal_rules_cura

Post by metal_rules_cura »

S rukopisom se ne trudi, previse je takvih... sad bih da nije zalosno stavila neki smile... :roll:

Laka... o tom tipu vec napisah misljenje. Ostaje isto i nakon sto sam poslusala cak cijeli album i to par puta... Pokusala sam...
bonsai

Post by bonsai »

Tuga i zalost!
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

strong69 wrote:Sta reci za Laku? Kad se neko nametne cudnim tekstovima, izgledom, furkom i jednom pjesmom za godinu dana onda ga nekako ne shvatam ozbiljno kao muzicara.
S druge strane, mislim da je ovaj album sasvim OK i da je prilicno osvjezenje...
tako je to kad sam pises muziku i tekst. Nakon koliko godina su ono Stuke snimile prvi album? Saran je godinama svirao "Mesecinu" po kaficima da prezivi. Laka :thumbup:
SijuksA

Post by SijuksA »

Laka, uz tebe smo !

8-)
harač

Post by harač »

Laka najbolji si :D
DiplMach

Post by DiplMach »

Meni je MORO definitivno najjaca stvar, pogotovo muzicki.
Ostatak? Pa nekako mi skrpljen album izgleda, mada je ovo u stvari kompilacija Lakinih singlova i nekoliko novijih stvari, a te novije su nekako nedoradjene muzicki i aranzmanski.
Mislim, volim Laku, al ocekivo sam vise kad konacno izda album.
Al ipak, bolje jedan Laka nego 200 brace Sarana.
I sto neko rece prije, on je takav, a u ovi su odlucili da budu takvi kakvi jesu.
PasHon1

#41 Re: laka

Post by PasHon1 »

Ako nije problem da neko stavi link za album jer onaj ne radi PLS

LAka je Kralj :bih:
Mina_sa

#42 Re: laka

Post by Mina_sa »

kralj :) :) kaže neku noć Mariji Mišić u emisiji haj da te častim wc-om heheehe :D :D
Post Reply